Szegvári János lett a BalaBit partnerfejlesztési vezetője

forrás Prim Online, 2011. július 28. 14:15

Júliustól Szegvári János felel a BalaBit IT Security magyarországi partnerhálózatának fejlesztéséért. Az 55 éves szakember a FEFO-tól érkezett a BalaBithoz.

Szegvári János 1979-ben a főiskola elvégzése után kezdte pályafutását, melynek első szakaszában üzemeltetési területen szerzett több éves tapasztalatot. 1991-től a Summa-Comp Kft, majd a Tech-Data Magyarország termékmenedzsereként dolgozott, ezt követően pedig a Compaq Magyarországnál a szervízpartnerek támogatásáért és az új partnerek integrálásáért felelt. 2000-től a Microsoft kis- és középvállalti üzletágának disztribútor menedzsereként, majd csoportvezetőjeként kamatoztatta szaktudását, feladatkörébe a viszonteladói csatorna fejlesztése tartozott.  A FEFO Kft-hez 2006-ban igazolt, ahol kereskedelmi igazgató pozícióban az értékesítési stratégia tervezése és megvalósítása mellett, közreműködött a vállalati stratégia teljes körű átszervezésében is.

A BalaBitnál partnerfejlesztési vezetőként egy korábban nem létező pozíciót tölt majd be, melynek keretében a vállalat magyarországi viszonteladó hálózatának fejlesztésén fog dolgozni. Feladatai közé elsősorban a partnerkapcsolatok menedzselése és a partnerstratégia kialakítása tartozik majd. „A BalaBit egy nagyon erős portfólióval rendelkező, rendkívül dinamikusan növekvő vállalat. Bízom benne, hogy a tapasztalatom révén elősegíthetem a vállalat fejlődését, és a partnerstratégia újragondolásával, illetve a viszonteladói hálózat fejlesztésével tovább növelhető a BalaBit piaci részesedése Magyarországon.” - nyilatkozta Szegvári János az új munkakörével kapcsolatban.
 

Kulcsszavak: CIO BalaBit IT

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Értékes nyereményeket vehettek át a pályázók a Digitális Témahét ünnepélyes záróeseményén

Hazánk legnagyobb digitális pedagógiai eseményének, a Digitális Témahétnek ünnepélyes záró rendezvényén hirdette ki különdíjasait a Vodafone Magyarország Alapítvány. A programsorozathoz évek óta számos aktivitással kapcsolódó Alapítvány idén egy digitális kalandjáték-készítő versenyt hirdetett meg, amellyel a pedagógusok és diákok digitális kompetenciáinak fejlesztését segítette. A Vodafone Alapítvány három kategóriában díjazta a különdíjas verseny résztvevőit.

2023. június 6. 19:35

A Leadec megvásárolja a FISS Automatika Kft.-t

A Leadec, a világ vezető globális szolgáltatási szakértője 2023.05.31. napjával felvásárolta a FISS Automatika Kft.-t. A Leadec az akvizícióval tovább bővíti magyarországi jelenlétét, valamint erősíti kompetenciáit az elektrotechnika és az automatizálás területén.

2023. június 6. 17:43

Jelentős mérföldkő a hazai autóiparban

Idén ünnepli 30. születésnapját a Continental Veszprémben. Az elmúlt évtizedek fejlesztéseinek köszönhetően mára a technológiai vállalat telephelye globális piacokra dolgozik. Presztízs ügyfelek számára fejleszt, tesztel és gyárt különböző szenzorokat gépjármű-menetbiztonsági rendszerekhez, akkumulátorokhoz és az utazási kényelem növeléséhez.

2023. június 6. 16:01

Fenntartható ötlet nyert a Samsung és az EdisonKids versenyén

Alternatív környezettudatos ötlettel, a chipses zacskók kreatív és praktikus újrafelhasználásásával vihették haza a fődíjat a nyírségi diákok a Samsung és az EdisonKids Megoldások a holnapért kihívásán. A harmadik alkalommal megrendezett versenyen 12-18 éves tanulók mérték össze projektjeiket a közösség, a fenntarthatóság és a jövő oktatása kategóriákban. A nyolc döntős csapat közül a NUT (Napkor’s Upcycler Team) csapat elképzelése, a chipses zacskók hőálló szatyorrá alakítása bizonyult a legjobbnak. Második helyezést ért el a modulárisan építhető oktatórobot, a dobogó harmadik fokára pedig a tücsökfarm tervezői léphettek. Az első három helyezett 6 millió forint összértékben választhat Samsung eszközöket, saját maguk, felkészítőtanáruk és iskolájuk számára.

2023. június 6. 14:05

Fidelity: Nyernek az elektromos autók?

Aki napjainkban autóval végighalad egy európai belváros utcáin, azonnal számos nyomát láthatja a forgalmi trendek változásának. A külön kerékpáros sávok, az elektromos buszok, az elektromos töltőállomások és a szédült ütemben emelkedő parkolási díjak mind-mind azt jelzik, hogy a személyautók, főleg a belső égésű motorral felszereltek, már nem szívesen látott vendégek a sűrűn beépült belső kerületekben. A jövő az alternatív közlekedési eszközöké és a kibocsátásmentes erőforrásoké. A Fidelity piaci megfigyelőinek előrejelzései szerint az éghajlatkímélő meghajtási módok versenyét az elektromos autók fogják megnyerni, melyek idővel teljesen kiszorítják majd a levegőszennyező belső égésű motorokkal gyártott társaikat1.

2023. június 6. 12:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39