Canon PowerShot S100 és SX40 HS fényképezők már DIGIC 5 processzorral

Kütyü magazin, 2011. szeptember 15. 19:35

A Canon mai sajtótájékoztatóján volt szerencsénk megismerni a gyártó két legújabb fényképezőgépét, melyekben a jelenleg elterjedt DIGIC 4-nél hatszor gyorsabb DIGIC 5 processzor dolgozik. Mindkét készülék újítások tömkelegét kínálja a felhasználók széles körének.

A mai nap folyamán egy rövid műsorral (kép lent) megfűszerezett rendezvényen mutatta be legújabb modelljeit a Canon. A táncos előadást és prezentációt követően közelebbről is szemügyre vehettük a vadonatúj fényképezőgépeket. Mindkét masináról elmondható, hogy igen tetszetősre sikeredett. Az S100 kiváló választás lehet az amatőr fotósok számára. Az SX40H S nagyon egyszerűen kezelhető, így rendkívül széles körben alkalmazható készülék.Canon PowerShot S100

A PowerShot S-sorozat eddigi legnagyobb teljesítményű modellje az új f/2,0 Canon objektívnek és a továbbfejlesztett – nagy érzékenységű érzékelőt és az új DIGIC 5 processzort egyesítő – HS System rendszernek köszönhetően kitűnő választás a felhasználók számára.

A mindössze 26,7 mm-es, matt fekete és titánium ezüst változatban kapható modellt volt szerencsénk élőben is szemrevételezni.A 24 mm-es ultraszéles látószög és az 5,0-szörös optikai zoommal rendelkező Canon objektív kiváló teljesítményt és rugalmasságot biztosít a felhasználók számára. A Canon Intelligens képstabilizáló rendszerének köszönhetően pedig éles, tiszta állóképek és videók készíthetők. A GPS funkció segítségével rögzíthetjük a felvétel készítésének helyét és idejét. Az új fényképezőgéppel Full HD minőségű videók készíthetők, a nagy teljesítményű DIGIC 5 processzor pedig – minden körülmények között – nagy felvételi sebességet és még jobb képminőséget biztosít a felhasználók számára.


Legfontosabb jellemzők:

·  Nagy érzékenységű 12,1 megapixeles Canon CMOS (1/1,7 típusú)

·  HS System, nagy teljesítményű DIGIC 5 processzorral

·  Ultraszéles, 24 mm-es, f/2,0, 5-szörös zoom objektív. Intelligens képstabilizáló rendszer

·  Objektív vezérlőgyűrű, NR-vezérlés és RAW

·  GPS

·  Full HD, HDMI

·  Nagyméretű, 7,5 cm (3,0 ”) képátlójú LCD-kijelző

·  Nagy sebességű, kiváló minőségű sorozatfelvétel

·  Integrált Smart Auto technológia, több területes fehéregyensúly

·  Külön megvásárolható vízálló tok

Canon PowerShot SX40 HS

A PowerShot SX40 HS a Canon legújabb nagy teljesítményű, ultrazoomos  fényképezőgépe. Az új modell 35-szörös, ultraszéles látószögű zoom objektívet, teljes körű kézi vezérlést és Full HD minőségű videofelvételt biztosít a felhasználók számára. Ideális választás olyan fotósoknak, akik a DSLR gépek rugalmasságát és beállítási lehetőségeit, valamint a hatalmas fókusztávolságot egy kompakt gépben egyesítve szeretnék használni.

A PowerShot SX40 HS modellben található új DIGIC 5 processzor növeli a HS System rendszer teljesítményét, és a Full HD (1080p) minőségű videofelvétel támogatás mellett speciális felvételi beállításokat is kínál a felhasználók számára. A hatalmas zoomtartománynak köszönhetően bármilyen téma – a versenypályák nagy- sebességű eseményeitől az afrikai síkságok távoli állatain át, az absztrakt közeli felvételekig – könnyedén rögzíthető. Az új Intelligens képstabilizáló rendszernek köszönhetően minden esetben éles képeket, valamint egyenletes és tiszta a videofelvételeket készíthetünk.Legfontosabb jellemzők:

·       35-szörös, ultraszéles látószögű zoom, ultrahangos motorral

·       Képstabilizátor (4,5 fokozatú), és Intelligens képstabilizáló rendszer

·       HS System (12,1 megapixel) DIGIC 5 processzorral

·       Full HD, HDMI

·       6,8 cm (2,7”) képátlójú, kihajtható LCD kijelző, EVF

·       Integrált Smart Auto technológia, több területes fehéregyensúly

·       Nagy sebességű, kiváló minőségű sorozatfelvétel

·       Manuális üzemmódok

·       Zoomtámogató funkció

·       Több kiegészítő

Kulcsszavak: kamera Canon

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új Snatch zsarolóvírus terjed

A Sophos legújabb riportja az előszőr 2018 decemberében észlelt Snatch zsarolóvírus új támadó módszereit részletezi. Ezek közé tartozik az is, hogy támadás közben csökkentett módban indítja újra a PC-ket, amivel megkerüli a zsarolóvírus tevékenységet észlelő védelmi eszközöket és titkosítja a fájlokat.

2019. december 12. 18:44

Hogyan pakolj, hogy minden beférjen?

Egy repülőút már magában izgalmas, hát még akkor, ha nem férsz a bőröndödbe. Mit kéne kihagyni vagy éppen átpakolni ahhoz, hogy mindennek legyen helye, esetleg van más jó megoldás is? Lássunk néhány tippet az ideális utazásért!

2019. december 12. 17:27

Biztonságos Internet Nap 2020

Napjainkban nem csak a gyerekeknek jelent kihívást a biztonságos internethasználat. Egyre komolyabb feladat jut a szülőknek és a pedagógusoknak, azaz a családnak és az iskolának. 

2019. december 12. 16:51

December 13-tól elérhető a Galaxy Fold a Telenornál

December 13-tól elérhető a Telenornál a Samsung új csúcskategóriás készüléke, a kétképernyős Galaxy Fold, amely egyedi technológiájával innovációt és újgenerációs felhasználói élményt hoz a mobilpiacra.

2019. december 12. 15:40

Sikeres zárás a Delta-Est Media tranzakcióban

Sikeres zárás történt a Delta Csoport és az Est Media július 30-án bejelentett tranzakciójában, amellyel a tőzsdei társaság tulajdonába kerül a közel 16 milliárd forintos árbevételű Delta Systems Kft. informatikai vállalat, a Delta Csoport holdingcége pedig a tőzsdei vállalat több mint 30 százalékos tulajdonosává válik. A tőzsdei vállalat új, stabil tulajdonosi háttérrel és fundamentumokkal, valamint megerősödött menedzsmenttel folytathatja növekedési stratégiájának megvalósítását.

2019. december 12. 15:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Elálltak a felek a T-Systems tranzakciótól

2019. december 11. 10:28

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23
online sportfogadás