Ötletversenyt hirdetett a Mobil Weekend

forrás Prim Online, 2011. október 16. 10:53

A Mobil Weekend szervezői elindították azt a Facebookos ötletversenyt, amely nevezői közül kerülnek ki a 3 napos fejlesztői verseny ötletgazdái.  

 Új szakmai rendezvényt indítanak útjára a Mobil Weekend szervezői november végén. A 3 napos mobilos esemény nem csak a legújabb trendeket, telefonokat mutatja be, hanem egy szokatlan versennyel mindhárom hazai fejlesztői közösségeit is aktivizálja. A Mobil Weekend a hagyományos technológia kiállítások mellett egy olyan rendezvény, ahol a fejlesztők egy teljes hétvégén keresztül dolgozhatnak az új alkalmazásokon.

 
A rendezvény kellemes időtöltés ígér az érdeklődőknek, komoly kihívást a fejlesztőknek és remek workshopokat a szakmának. A marathoni fejlesztői versenyre most ötletekkel lehet nevezni, amelyek közül 11-et a versenyzők meg is valósítanak majd.
 
Nevezhetsz versenyzőnek is.
 
A Mobil Weekend alkalmazás fejlesztő versenyén 11 csapatban, 22 programozó, 11 grafikus és 11 mobil marketinges méri össze tudását.  A cél természetesen a rendezvény legjobb alkalmazásának elkészítése.  A versenyzőket a három nap folyamán szakavatott mentorok segítik, s a mintegy 1 millió forint összdíjazású verseny végén a fődíjon kívül a legjobbak több kategóriában is díjakat kapnak (legjobb design, grafika, kezelőfelület, ötlet).
 
Az ötleteket az interneten – Facebookon - meghirdetett játékon keresztül október elsejétől beküldheti bárki, akinek van egy jó mobil alkalmazás ötlete.  A nevezéseket november elsejéig várják a szervezők a Mobil Weekend Facebook alkalmazásán:  http://apps.facebook.com/mobilweekend/
 
A rendezvényhez több mobilos támogató, fejlesztői és egyetemi szervezet, valamint a média is csatlakozott.
 
A Mobil Weekendre hamarosan akciós jegyek is vásárolhatók lesznek a Bónusz Brigád oldalán, s a látogatók és versenyzők között több okostelefon is gazdára talál a három nap alatt.
 
A rendezvény honlapja: http://mobilweekend.hu/  
Kulcsszavak: mobilszolg verseny

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07

Felvásárolta a Siemens a Helioxot

2024. január 17. 19:40