1 milliós fejlesztői verseny a Telenor Mobil Weekenden

forrás Prim Online, 2011. november 16. 17:18

Fejlesztőket, mobil rajongókat, szakmabelieket, játékrajongókat - no meg mindenkit, aki kíváncsi az okostelefonokra - várnak november utolsó hétvégéjén a Telenor Mobil Weekendre a VAM Design Centerbe a szervezők. Az eseménysorozatot pénteken (november 25-én) a Microsoft-Nokia egész napos ingyenes Mango konferenciája indítja el. A konferencia után 55 versenyző vág bele a 72 órás alkalmazásfejlesztői versenybe, amelynek győztesei összesen 1 millió összdíjazásra számíthatnak. A versenyre november 18-ig még jelentkezhetnek a fejlesztők!  

A Telenor Mobil Weekend miniexpo-ján a legfrissebb mobilos újdonságokkal találkozhatnak a látogatók. Kipróbálhatják a magyar mobilos alkalmazásokat és játékokat is Androidon, iPhone-on, vagy Windows Mobilon.


Az érdeklődők mindhárom nap szakmai előadásokat hallgathatnak, szombaton részt vehetnek a Véleményvezérek Startup kapcsolatépítő workshop-ján. 

 

A játékosok sem maradnak tétlenül, ha kilátogatnak a Telenor Mobil Weekendre, hiszen nekik rendezik szombaton és vasárnap a Gamer Weekend nevű minirendezvényt. Itt bárki kipróbálhatja az idei év legnagyobb játékait, legyen szó akár az új Need for Speed-ről vagy Call of Dutyról. Be lehet nevezni egy teljesen egyedi versenybe is, ahol minden résztvevőnek esélye van megnyerni a Sony által felajánlott 500.000 forint értékű gamer notebookot!

 

A rendezvényre megváltott a jegyek 50%-ban levásárolhatóak  november 26-27-én az esemény helyszínén a Meex Games standjánál. Kedvezményes hétvégi bérletet csütörtöktől vasárnapig vásárolhatnak az érdeklődők a Bónusz Brigád oldalán. 

 

További infó: http://mobilweekend.hu.

 

Prim.hu - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A 2019. évi Magyar Innovációs Nagydíj pályázat Innovációs díjasai

A Magyar Innovációs Nagydíj bírálóbizottsága, az NKFIH elnökének vezetésével, 46 jelentkező társaság közül választotta ki a 2019. évi innovációs nagydíjas társaságot, valamint további hét innovációs díjat itélt oda. Az értékelés szempontjai között döntő volt az innovációból elért 2019. évi gazdasági eredmény. Az innovációs nagydíjas társaság kiválasztása titkos szavazással történt. 

2020. március 28. 14:31

UNICEF útmutató gyerekeknek és szülőknek

Az új típusú koronavírus-járvány megjelenése váratlan kihívással állítja szembe a családokat világszerte, köztük Magyarországon is. Az UNICEF azt kívánja, hogy ebben a rendkívüli helyzetben Ön is és családja is egészséges maradjon és meg tudja óvni magát!

2020. március 24. 12:07

Így teljesít a tantermen kívüli oktatás

Hétfő óta zárva vannak az iskolák. A tanároknak, a diákoknak és a szülőknek rekordidő alatt kellett alkalmazkodni a kialakult helyzethez. Az első 4 nap tapasztalatait foglalja össze Koren Balázs tanár, a Telenor HiperSuli programjának szakmai vezetője.

2020. március 20. 13:42

Forradalmi koncepcióabroncs a jövő elektromos járműveihez

A Goodyear luxemburgi Innovációs Központja által kifejlesztett reCharge koncepcióabroncs egy forradalmian új, kapszulás technológiai megoldásra épül, amely így könnyen képes alkalmazkodni és változni az egyes járművek igényei szerint. 

2020. március 11. 18:42

Szegeden nyitja meg új irodáját a Lufthansa Systems

Elsősorban Java és Javascript fejlesztőket, tesztelőket és adatmérnököket vár újonnan nyíló szegedi irodájába a légiközlekedési informatika egyik piacvezető vállalata, az idén 25 éves Lufthansa Systems Hungária. A társaság az utánpótlást sem bízza a véletlenre: még 2019 nyarán írt alá megállapodást alkalmazott és ipari kutatási együttműködésről a Szegedi Tudományegyetemmel.

2020. március 4. 10:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11

Javaslatcsomag szülőknek és pedagógusoknak a HiperSuli digitális tanáraitól

2020. március 15. 11:53
online sportfogadás