1 milliós fejlesztői verseny a Telenor Mobil Weekenden

forrás Prim Online, 2011. november 16. 17:18

Fejlesztőket, mobil rajongókat, szakmabelieket, játékrajongókat - no meg mindenkit, aki kíváncsi az okostelefonokra - várnak november utolsó hétvégéjén a Telenor Mobil Weekendre a VAM Design Centerbe a szervezők. Az eseménysorozatot pénteken (november 25-én) a Microsoft-Nokia egész napos ingyenes Mango konferenciája indítja el. A konferencia után 55 versenyző vág bele a 72 órás alkalmazásfejlesztői versenybe, amelynek győztesei összesen 1 millió összdíjazásra számíthatnak. A versenyre november 18-ig még jelentkezhetnek a fejlesztők!  

A Telenor Mobil Weekend miniexpo-ján a legfrissebb mobilos újdonságokkal találkozhatnak a látogatók. Kipróbálhatják a magyar mobilos alkalmazásokat és játékokat is Androidon, iPhone-on, vagy Windows Mobilon.


Az érdeklődők mindhárom nap szakmai előadásokat hallgathatnak, szombaton részt vehetnek a Véleményvezérek Startup kapcsolatépítő workshop-ján. 

 

A játékosok sem maradnak tétlenül, ha kilátogatnak a Telenor Mobil Weekendre, hiszen nekik rendezik szombaton és vasárnap a Gamer Weekend nevű minirendezvényt. Itt bárki kipróbálhatja az idei év legnagyobb játékait, legyen szó akár az új Need for Speed-ről vagy Call of Dutyról. Be lehet nevezni egy teljesen egyedi versenybe is, ahol minden résztvevőnek esélye van megnyerni a Sony által felajánlott 500.000 forint értékű gamer notebookot!

 

A rendezvényre megváltott a jegyek 50%-ban levásárolhatóak  november 26-27-én az esemény helyszínén a Meex Games standjánál. Kedvezményes hétvégi bérletet csütörtöktől vasárnapig vásárolhatnak az érdeklődők a Bónusz Brigád oldalán. 

 

További infó: http://mobilweekend.hu.

 

Prim.hu - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újranézhetők a Neumann Társaság DEEP IT konferenciájának előadásai

A YouTube-on tette elérhetővé a Neumann Társaság a DEEP IT – jövőképek, háttértendenciák című, szokásos éves online konferenciájának előadásait. Idén a felkért előadóktól azt kérte a társaság, hogy vizsgálják meg, szakterületük esetében a legújabb technológiai fejlesztések milyen hatással vannak a mindennapi életünkre. 

2021. december 3. 15:37

Magyarok is bekerültek a régió leggyorsabban fejlődő technológiai cégei közé

Idén három magyar társaság is különdíjat kapott a közép-európai Deloitte Technology Fast 50 programban, a Growth Stars és Impact Stars kategóriákban. A program a régió leggyorsabban fejlődő technológiai vállalkozásait mutatja be, amire idén minden eddiginél több, közel 450 vállalat pályázott.

2021. november 29. 09:51

Harmincadszor ismerik el a legkiválóbb innovációs teljesítményeket

„Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) stratégiai partnerségével és a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) főtámogatásával 2021-ben is meghirdetik a Magyar Innovációs Nagydíj pályázatot. A Magyar Innovációs Szövetség (MISZ) hagyományos kiírása harmincadik alkalommal indul útjára a most megkezdődő nevezési szakasszal. Az új termékkel, eljárással vagy szolgáltatással jelentős üzleti sikert elért vállalkozások, szervezetek jelentkezéseit 2022. február 2-ig várják” – jelentette be Schanda Tamás, az ITM miniszterhelyettese.

2021. november 23. 15:26

Vezető konténerbiztonsági vállalatot vásárol fel a SUSE

A SUSE bejelentette, hogy megállapodást kötött a NeuVector Inc. felvásárlására. A kaliforniai központú szervezet vezetőnek számít a konténerek teljes életciklusára kiterjedő biztonságot kínáló megoldások piacán. A cég termékeivel végponttól végpontig terjedő védelmet nyújt a sebezhetőségek DevOps folyamatokban történő kiküszöbölésétől kezdve az automatizált biztonságon át egészen a compliance feltételek teljesítéséig. 

2021. november 11. 11:10

Las Vegas várja a magyarokat november 8-tól

Az Egyesül Államunkban élő jóbarátunk, a Prím, a Business Online és a Kütyü állandó tudósítója, a Covid után ébredő Las Vegasból számol be a közelmúlt és a közeljövő három nagyszabású rendezvényéről, és a folytonosan megújuló Vegasról.

2021. november 3. 16:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59