dibbuk.hu: Új gasztronómiai portál indult

forrás Prim Online, 2011. december 12. 12:33

Újító műfajú, a blog és a gasztronómiai magazin legizgalmasabb jegyeit magán viselő portál indult el december elején www.dibbuk.hu címen. A leginkább „gasztroblogzin” megjelöléssel illethető portál tartalmának legnagyobb részét az egyik legrégebbi, úttörőnek számító hazai gasztroblogger Dibbuk jegyzi.

Korábbi blogját hátrahagyva, teljesen megújult formavilággal, kibővült tartalommal lépett ismét olvasói elé a népszerű gasztronómai szakíró és étteremkritikus, blogger. A www.dibbuk.hu egy átlagos gasztrobloghoz képest jóval bővebb tartalommal jelentkezik: a receptek mellett magazinosabb tartalmak, így interjúk, szakácskönyvajánlók, sőt, stílusparódiák is megjelennek. „A névválasztás eredetileg egy étteremkritikus megszemélyesítését célozta, a szó jelentése maga is gonosz szellem. Az étteremkritikák aztán egyre népszerűbbek lettek, ez volt az egyik legkeresettebb tartalom a korábbi blogon is, így az új portálon is hangsúlyos szerepet kapnak a vasszigorral írt kritikák” – mondja el a portál tartalmi felelőse.

A gasztroblogzin egyételmű célja, hogy más orgánumokkal együttműködve szélesítse a gasztronómiai témakörében elérhető magyar nyelvű tartalmat, tájékoztasson a látogatásra érdemes eseményekről, programokról, a forgatni érdemes új szakácskönyvekről, a látogatásra érdemes éttermekről és a megkóstolásra javasolt borokról. A kritikus azonban nem bánik kesztyűs kézzel sem az éttermekkel, sem a borászokkal, így a jó ítéletért valóban teljesíteni kell. „A kíméletlen őszinteséget az olvasóim is sok év óta elvárják tőlem, ezért is választottuk alcímül ezt: gasztronómiáról – kíméletlenül” – vázolja a koncepció lényegét Dibbuk.
 

Kulcsszavak: website onlineszolg

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Így uralja jelenleg az energetikai átállás a közüzemi ágazat mindennapjait!

Az év elején az energiaárak csökkenése mellett a közüzemi ágazat vezetőinek figyelme határozottan az energiaátalakítás üzleti kérdéseire irányult. Emellett az is előtérbe került, hogy miként tudják megvalósítani a COP28 klímakonferencián tett ígéreteket. 

2024. március 2. 16:20

Új vezérigazgató került az Antenna Hungária élére

Az Antenna Hungária Zrt. (AH) vezérigazgatói pozícióját március elsejétől Papp-Gerlei Gyöngyvér korábbi vezérigazgató-helyettes veszi át Blénessy Lászlótól – közölte az AH anyavállalata, a 4iG távközlési és informatikai társaság pénteken a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

2024. március 2. 14:58

Online csalókra figyelmeztet a Nemzeti Védelmi Szolgálat

Online csalókra figyelmeztet a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ): a csalók az Anydesk nevű programot próbálják meg letöltetni, hogy teljes hozzáférést kapjanak az áldozatok számítógépéhez, mobiltelefonjához.

2024. március 2. 13:39

Idén is a BÉT Legek között az OXO Technologies Holding

Idén is megrendezte a Budapesti Értéktőzsde a hazai tőkepiac kiemelkedő szereplőit és szolgáltatóit elismerő rendezvényét, a BÉT Legek 2023 díjátadó gálát. Az eseményen az OXO Technologies Holding Nyrt. ezúttal a „BÉT Xtend különdíjban” részesült.

2024. március 2. 12:23

Vezető amerikai egyetemet győzött le a Corvinus

A kaliforniai Berkeley Egyetem csapatát is megelőzve lettek bronzérmesek a Corvinus hallgatói Los Angelesben egy nemzetközi üzleti versenyen február közepén.

2024. március 2. 10:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30