Négy iF Design díj a Sony Ericsson telefonjainak

forrás Prim Online, 2012. február 14. 17:14

Az Xperia active, az Xperia ray, az Xperia mini pro és a Mix Walkman készülékek a megtisztelő elismerést innovatív formatervezésükkel és az általuk kínált kiemelkedő funkcionalitással érdemelték ki. Az Xperia active okostelefont a legértékesebb arany díjjal illették.

A Sony Ericsson a mai nap bejelentette, hogy a 2012-es iF termék dizájn díjátadóján a készülékei négy elismerést is elnyertek a telekommunikációs kategóriában. Az Xperia active okostelefon a legmegtisztelőbb arany díjat kapta. A zsűri tagjai a termékek minőségi formatervezése mellett azok megvalósítását, az alapanyagok kiválasztását, az előállítás környezetre gyakorolt hatását, valamint a termék felhasználók számára kínált előnyeit vették figyelembe a döntés során.

Az iF arany termék dizájn díjjal a telekommunikációs ipar legjobb formatervezésű készülékét tüntetik ki. Az Xperia active az elismerést karcolásmentes, nedves kézzel is kiválóan használható érintőképernyőjével érdemelte ki, melynek kijelzője szikrázó napfényben is kiválóan látható.

A Sony Ericsson gondos odafigyeléssel választotta ki az Xperia active-hoz használt alapanyagokat, így egy a fenntarthatóság jegyében tervezett, esztétikus, elnyűhetetlen kivételes funkciókkal rendelkező okostelefont vezetett be a piacra (az Xperia active-ról szóló tesztünket itt találod).

 

További két Xperia okostelefon és a Mix Walkman készülék is elismerésben részesült:

· A szupervékony Xperia ray dinamikus formájával tökéletesen belesimul a felhasználók tenyerébe. A készülék prémium megjelenését az alumínium váz mellett a burkolat felületének igényes kialakítása fokozza.

 

· A Mix Walkman cserélhető gumipántjainak köszönhetően a felhasználók személyre szabhatják telefonjuk megjelenését. A letisztult előlap és a puha körvonalakkal rendelkező hátlap találkozása teszi ezt a telefont kivételessé.

· Az Xperia mini pro QWERTY billentyűzete gyors gépelést biztosít. A fényes lakkhatású, valamint a tükröződő felületek ötvözete a friss színekkel igazán energikus és fiatalos megjelenést biztosít.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55

Fejlett technológia és ügyfélszám bővülés az Adverticum Zrt-nél.

2020. december 18. 08:54

Új vezérigazgató a Telenor Magyarország élén

2020. december 16. 19:05
online sportfogadás