Új ügyvezető igazgató a Canon Hungária élén

forrás Prim Online, 2012. március 1. 10:45

A Canon Europe magyarországi leányvállalata új ügyvezető igazgatót nevezett ki Kroó Győző személyében, aki március 1-től irányítja a Canon Hungária Kft-t. 

A szakember 1983-ban végzett a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki karának mérés- és műszertechnika szakán, majd 10 évet töltött hardverfejlesztő mérnökként a Központi Fizikai Kutatóintézetében (KFKI). Első vezetői tapasztalatait a Digitalnál szerezte, ahol az értékesítésért felelős kereskedelmi vezetőként dolgozott, majd a cég felvásárlását követően a Compaq direkt értékesítési igazgatójaként folytatta karrierjét. Egy újabb akvizíció során Kroó Győző a vállalattal együtt a HP-hez került, ahol az ipar, a kereskedelem, a közlekedés és közművek területén működő kiemelt ügyfelekért felelt, majd az utóbbi két évben a HP Vállalati Szolgáltatások Divízióját irányította. Az 52 éves ügyvezető négy gyermek édesapja, szabadidejét legszívesebben családja körében, teniszezéssel, zenéléssel és síeléssel tölti. 

Kulcsszavak: CIO Canon-hu

CEO/CIO ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új üzleti stratégiai vezető a CETIN Csoportnál

Új üzleti stratégiai vezérigazgató-helyettest nevezett ki a CETIN Csoport, a közép- és kelet-európai régió vezető távközlési infrastruktúra-üzemeltetője. Khalid Husseini április 1-jétől tölti be a pozíciót.

2023. március 31. 14:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08