Canon-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Canon-hu

Prémium kategóriás multifunkciós nyomtatók a Canontól - PIXMA MX715 és PIXMA MX895

A Canon, a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalata bemutatta az új, otthoni és kisirodai környezetekben is ideálisan használható MX715 és a PIXMA MX895 multifunkciós nyomtatókat. A modellek továbbfejlesztett funkciókat és csatlakozási lehetőségeket kínálnak a felhasználók számára, amelyek megkönnyítik a nyomtatást az okostelefonokról és táblagépekről.

2012. március 1. 16:04

Új ügyvezető igazgató a Canon Hungária élén

A Canon Europe magyarországi leányvállalata új ügyvezető igazgatót nevezett ki Kroó Győző személyében, aki március 1-től irányítja a Canon Hungária Kft-t. 

Kulcsszavak: CIO Canon-hu
2012. március 1. 10:45

Stílus és megosztás – Canon IXUS 510 HS és IXUS 240 HS

A Canon az IXUS 510 HS és az IXUS 240 HS modellekkel bővítette prémium kategóriás IXUS termékcsaládját. Az új, érintőképernyős modellek a prémium kialakítást a Canon termékekre jellemző képminőséggel és új Wi-Fi funkciókkal ötvözik, így még egyszerűbben rögzíthetők és azonnal megoszthatók a fényképek és Full HD videók.

2012. február 8. 17:57

Euro 2012 számológépek a Canon-tól

A Canon bemutatta az Euro 2012 számológép termékcsaládot, amely megbízható és hordozható megoldásokat kínál a sportrajongók számára. A számológépeken a 2012-es Labdarúgó Európa-bajnokság emblémája található, amely jelzi a Canon elkötelezettségét a nemzetközi sportesemény iránt.

2012. január 16. 14:46

Új, tartalommegosztásra kiélezett videokamerák a Canontól

A Canon új LEGRIA HF M sorozatának gyöngyszemei egyszerűen csatlakoztathatók az Apple hordozható eszközeihez, valamint feltöltési lehetőséget biztosítanak a YouTube videomegosztó portálra és Facebook oldalra is. Így ideálisak az olyan felhasználók számára, akik egyszerűen szeretnék megosztani, megtekinteni és tárolni a felvételeiket.

Kulcsszavak: Canon Canon-hu kamera videó
2012. január 9. 15:50

Sokoldalúság a köbön - Canon EOS-1D X fényképezőgép

A Canon bemutatta a professzionális digitális SLR fényképezőgépek következő generációját, az EOS-1D X modellt. Az új fényképezőgép a sebesség, a felbontás és a képminőség kiemelkedő kombinációját nyújtja a felhasználók számára, így a hivatásos fényképészek stúdiókban vagy sportpályákon egyaránt lenyűgöző felvételeket és Full HD minőségű videókat készítetnek. Az eddigi legfejlettebb EOS modell a Canon professzionális rendszerének 10. generációjához tartozik, és a Canon DSLR kínálatának vezérterméke.

2011. október 18. 10:02

Három új X MARK I számológép a Canon gyártósoráról

A Canon három elegáns modellel bővítette X MARK I számológép családját. Az új, rendkívül stílusos és praktikus X MARK I Card, X MARK I Pointer és X MARK I Keypad RF hordozható számológépek ideális megoldást jelentenek az elfoglalt üzletemberek számára. Az új modellek a Canon vezetőszámológép-technológiáját a klasszikus X MARK I stílussal ötvözik, így a felhasználók a sokoldalú, hordozható modellek egyedülálló kínálatából választhatják ki a számukra legmegfelelőbbet.

2011. október 11. 10:31

Új asztali lapolvasó a Canon gyártósoráról - DR-M140

A kompakt és sokoldalú új modell hatékony dokumentum-feldolgozást biztosít a forgalmas irodákban és munkacsoportokban. Az U alakú papírpályának, illetve az alig 10 centiméter magas kialakításnak köszönhetően a kompakt DR-MR140 elfér akár egy irodai fiókban is, így tárolása és használata egyaránt kényelmes.

2011. október 5. 09:06

Canon Tudásközpont az Óbudai Egyetemen

A Canon Hungária Kft. és az Óbudai Egyetem Médiatechnológiai és Könnyűipari Intézete együttműködési megállapodást kötöttek, melynek keretein beül a Canon szakmai továbbképzéssel, előadásokkal és berendezésekkel támogatja az egyetem hallgatóinak és munkatársainak szakmai fejlődését.

Kulcsszavak: oktatás Canon-hu
2010. szeptember 23. 20:05

Új nagyvállalati vezetőt nevezett ki a Canon

A Canon Hungária Kft. Pataki Tamást nevezte ki a Canon nagyvállalati és nemzetközi ügyfeleinek hazai kereskedelmi vezetői pozíciójába.

Kulcsszavak: Canon-hu CIO
2010. augusztus 5. 19:12

A digitális nyomtatás mentette meg a nyomdákat a csődtől?

A Canon, nyilvánosságra hozta a gazdasági visszaesés nyomdaiparra gyakorolt hatásait vizsgáló tanulmányának eredményeit, a felmérés rávilágít a digitális nyomdai technológia kiemelt szerepére, és felhívja a figyelmet arra, hogy a recesszióból való kilábalással a digitális nyomtatási iparág új üzleti környezetté alakulhat át.

2010. május 26. 18:34

Új HR-menedzser a Canon Hungária Kft.-nél

A Canon Hungária Kft.-hez Pásztóné Nagy Erika személyében új HR-menedzser érkezett.

Kulcsszavak: CIO Canon-hu HR
2010. május 10. 15:03

Új marketingvezető a Canon hazai csapatában

A Canon Hungária Kft. Kátai Csaba személyében új marketingigazgató munkatárssal bővült.

Kulcsszavak: Canon-hu CIO
2010. április 29. 16:21

Már Magyarországon is visszagyűjt a Canon

A Canon Magyarországon is létrehozta a veszélyes és ártalmatlan hulladékok begyűjtési pontját, ahol biztosítja a használaton kívüli, elavult, hibás vagy sérült Canon berendezések, termék-, illetve kellékanyagok környezetbarát kezelését.

2009. december 1. 17:51

Irat- és Dokumentumkezelés Szakmai Szövetség alakult

A szervezet célja a szakmai, belső keretek megteremtése és egységesítése, a dokumentum- és iratkezelési ismeretek bemutatása és terjesztése, valamint a szakirányú oktatás támogatása.

2009. augusztus 26. 09:28

Megalakult a hazai Canon Pro Club

A Canon Hungária bejelentette a magyarországi Canon Pro Club megalakulását, azzal a céllal, hogy közösséget biztosítson mind a hazai professzionális Canon DSLR és HD videóeszközöket használó, a fotózást, videózást hivatásszerűen űző fotósoknak, mind az amatőröknek, akik visszajelzéseikkel a Canon termékek fejlesztésében is részt vehetnek.

Kulcsszavak: Canon-hu fotó
2009. április 7. 21:04

Megszületett a Canon pályázat legjobb négy amatőr fotója, közeleg a nemzetközi döntő

A Canon nemzetközi amatőr fotópályázatára beérkező 2263 magyarországi fényképből a közönség szavazatai alapján került ki a kategóriánkénti 10-10 legjobb pályamű. A portré, makró, tájkép valamint sport kategóriában indult és kiválasztott közönség-kedvencekből egy nemzetközi szakmai zsűri választotta ki a győztes fotókat.

2008. június 26. 13:46

Európában a Canon közép-európai régiója teljesített legjobban az üzleti megoldások területén

A Canon Hungária Kft. bejelentette, hogy 2007-ben CBS üzletága (Canon Business Solutions - üzleti megoldások) közel 10 százalékos forgalomnövekedést ért el a 2006-os évhez képest. Ezzel a teljesítménnyel jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy Európán belül a 4CEE régió (a Lengyelország, Csehország, Szlovákia és Magyarország által képezett közép-európai piac, beleértve a fogyasztói divíziókat is) a Canon Europe legsikeresebb régiójaként zárhatta az elmúlt évet.

Kulcsszavak: Canon Canon-hu printer
2008. március 23. 13:04

Újabb Canon üzletágat kommunikál a Morpho Communications

A Canon Hungária Kft. a Morpho Communicationst, Magyarország vezető technológiai kommunikációs ügynökségét bízta meg Canon Consumer Imaging (CCI) üzletága teljes körű magyarországi sajtókommunikációjának szervezésével.

2008. január 15. 12:58

Környezetvédelmi stratégia a Canonnál

A Canon Hungária Kft. ma tartotta Digitális Nap elnevezésű partner- és ügyfél-tájékoztató konferenciáját Budapesten. A közel 200 fős rendezvényen a cég üzleti megoldásait idén egy új aspektusból, környezetvédelmi megközelítésből mutatta be, melyről kiemelkedő fontossága miatt érdemes egyre több szót ejteni.

2007. november 13. 14:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

Az IAB Hungary digitális reklámszakmai szervezet március 24-én a GroupM Akadémia bázisán adta át a 2022-es évi Legjobb szakdolgozat a digitális marketingről című pályázat nyerteseinek járó díjakat. Az elmúlt három évben kivétel nélkül (előszörmásodszorharmadszor) a Budapesti Corvinus Egyetem diákjai nyertek a pályázaton, idén először azonban egy szegedi és egy debreceni egyetem hallgatója vihette haza a legjobb pályamunkáért járó díjat. 

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

Az Alza.hu ügyfelei mostantól a reklamált termékeket az AlzaBoxokon keresztül is visszaküldhetik. A Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban több mint 210 000 csomagautomatát működtető webáruház ismét egy újabb lépéssel közelebb került céljához, hogy hálózata a helyi közösségek számára minél hasznosabb legyen és kényelmesebbé tegye mindennapjaikat.

2023. március 21. 09:59