A Microsoft szponzorálja a Lotus F1-es csapatát

forrás Prim Online, 2012. március 14. 11:13

Az idei év egyik meglepetés csapataként számon tartott Lotus Team üzleti lehetőségei jelentősen bővültek azzal, hogy a Microsoft számítástechnikai óriáscég szponzorként csatlakozik az enstone-i istállóhoz.

A Lotus  hároméves partneri megállapodást kötött a Microsoft-al, ami az autókon Microsoft Dynamics feliratként lesz majd látható. A megállapodás alapján a cég jelentős segítséget nyújt a Lotus üzleti modelljének átalakításában, optimalizálásában a márkaépítésben, és új technológiai alkalmazásokkal segítik az alakulatot a nagyobb versenyképesség elérése érdekében. Az együttműködés részeként a Microsoft Dynamics üzleti megoldásokat dolgoz ki az istálló számára, melyek alapján jelentősen könnyebbé válik minden üzleti struktúra átalakítása oly módon, hogy a végén az egész alakulat, a létesítményekkel együtt világszínvonalon végezhesse munkáját, és minden üzleti tevékenységét. A Microsoft szakemberei a megállapodás teljes időtartama alatt folyamatosan együtt dolgoznak a Lotus gárdájával, és minden tevékenységet figyelemmel kísérnek, hogy optimalizálni tudják, és ezzel az összes területen hatékonnyá tegyék az alakulat működését.

 

Kulcsszavak: szponzor sport Microsoft

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fenntarthatósági elit klubban a Schneider Electric

Ismét bekerült a legjobbak közé a Schneider Electric a Corporate Knights által évente összeállított, a legfenntarthatóbb módon működő vállalatokat felsoroló Global 100-as listán.

2022. január 20. 19:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58

Átszámítva közel 40 millió forintot fizettek a világ első SMS üzenetéért

2021. december 21. 17:35