Beats Audioval érkezik júniusban az új HTC Desire C

forrás Prim Online, 2012. május 15. 11:03

Nem sokkal a One sorozat sikeres startja után a HTC bemutatta legújabb telefonját, a HTC Desire C-t. A Beats Audio technológiának köszönhetően ezen a prémium kialakítású, ám elérhető áron kínált okostelefonon a zenék pontosan úgy szólalnak meg, ahogy a művészek megálmodták őket. A HTC Desire C-vel egyszerűen karban lehet tartani az üzleti és privát életünket is, és minden élményt azonnal meg is lehet osztani vele.

A készüléken már a legújabb, Android 4.0-s (Ice Cream Sandwich) operációs rendszer és a HTC Sense felület 4.0-ás verziója fut. A piros, fehér és fekete színekben elérhető HTC Desire C remek választás akár első okostelefonnak is. A nagy teljesítményű akkumulátor jól jön, amikor a Google Play kínálta alkalmazásokkal, játékokkal, zenékkel és filmekkel szórakoztatjuk magunkat. A telefon állandó szórakozást és kapcsolatot biztosít, legyünk munkában, otthon vagy akár útközben.

 Autentikus hangzás kompromisszumok nélkül
Az HTC Desire C gazdag, stúdió minőségű hangélményt biztosít, ami a hardveres háttérnek és az optimalizált Beats Audiónak köszönhető. Az integrált technológia kiváló, tiszta hangzást biztosít zenehallgatás, filmnézés vagy játék közben is.

Új távlatok a dizájn terén
A tartós, precíziós megmunkálással készült fém ház a HTC Desire C-t ideális választássá teszi azok számára, akik prémium kialakítású telefont keresnek. A jobb hangzás érdekében mikro-furatokkal ellátott hangszóró rész, a rendkívül nagy betekintési szögű kijelző és a fém kamerakeret a telefont dizájn és felhasználói élmény szempontjából kiemelkedővé teszi kategóriájában.

 Középpontban a megosztás

A HTC Desire C 3,5 hüvelykes HVGA kijelzőjével élvezetes a böngészés, a fotók átlapozása vagy a kapcsolattartás a barátokkal, családtagokkal. A személyes élmények megosztásáról a készülék 5 megapixeles kamerája és az azonnali megosztás funkció gondoskodik, így a felhasználók közösségi oldalakain azonnal megoszthatják a számukra fontos történéseket, híreket.
A Dropbox integráció két évre 25GB tárhelyet biztosít ingyenesen, így a rengeteg fotó, videó és dokumentum mellett a biztonsági mentéseknek is biztosan marad elegendő hely.
A HTC Desire C eleget tesz a legfontosabb technológiai trendeknek és követelményeknek is, hiszen piacra kerül az NFC képes változat is, lehetővé téve többek között az érintés nélküli fizetést is.

A HTC Desire C május végén landol a piacon, június közepétől pedig hazánkban is elérhető lesz.

  

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HONOR bejelentette a HONOR 50 nemzetközi elérhetőségét

A HONOR bejelentette, hogy a HONOR 50 a nemzetközi piacokon is elérhetővé válik. A több országban megtartott esemény középpontjában a HONOR 50 állt, ami GMS támogatással (Google Mobile Services) érkezik, és az első okostelefon Qualcomm Snapdragon 778G mobil platformmal. A lenyűgöző kialakítás és az innovatív, vlogolást segítő funkciók új szintre emelik a mércét ebben a kategóriában. A HONOR 50 okostelefont nagy sikerrel jelentettétek be Kínában, nemzetközi elérhetősége pedig megerősíti a márka ambiciózus terveit a tengerentúli növekedés iránt.

2021. október 27. 15:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20