Együttműködik a Preferred Hotel Group és a Sixt

forrás Prim Online, 2012. június 29. 11:06

Stratégiai együttműködést kötött a Sixt, Németország vezető autókölcsönzője, valamint a Preferred Hotel Group, amely világszerte a legerősebb értékesítési partnere és marketing tanácsadója a független szállodáknak és üdülőkomplexumoknak. A megállapodást Regine Sixt és Thom Nulty, a Preferred üzleti kapcsolatokért felelős alelnöke írták alá abban a reményben, hogy az együttműködés tovább erősíti majd a két, a saját területén vezető társaság piaci pozícióit, és kölcsönös előnyöket jelent a Sixt Egyesült Államokbeli folyamatos bővülése kapcsán is.

A partnerkapcsolat számos kedvezményt jelent a Preferred Hotel Grouphoz tartozó szállodák számára, akik ezentúl a Six-tet promotálják választott autókölcsönzőjükként a vendégeik körében. A kedvezmények között van például, hogy a Preerred Hotel Group loyalty programjának az „I Prefer”-nek a tagjai automatikusan Sixt Gold Card tagokká is válnak, és anélkül is élvezhetik a klubtagság előnyeit, hogy teljesítenék a tagság alapvető feltételét, a legalább évente 5 alkalommal történő Sixt autóbérlést. Az I Prefer tagok 10% kedvezményt kapnak minden a Sixt-től történő autó- és tehergépjármű bérléskor, de a kedvezmény akár 20% is lehet a Sixt limuzin szolgáltatásának igénybevétele során. További vonzó előny, hogy a Sixt Platinum Card tulajdonosok tiszteletbeli Preferred Golf tagságot kaphatnak annak olyan előnyeit élvezve, mint például a két éjszakás tartózkodás egy Preferred Golf rezidencián, VIP szolgáltatásokkal, exkluzív ajánlatokkal és foglalási előnnyel 75, a világ legkülönbözőbb helyein megtalálható neves golf resortba. A Preferred Hotel Group pedig természetesen ezentúl a Sixtet részesíti előnyben, ha bármilyen esemény kapcsán vendégei számára limuzin- vagy shuttle szolgáltatást biztosít.

A Preferred Hotel Group a független nemzetközi szállodák vezető értékesítőjeként és marketing tanácsadójaként jelentős versenyelőnyt tud nyújtani a csoporthoz tartozó hotelek tulajdonosainak és üzemeltetőinek mind a márkaépítés mind pedig a gazdaságos üzemeltetés terén. A Preferred sales erőforrásai, integrált marketing megoldásai, globális kapcsolatrendszere, a sokcsatornás disztribúciós platform, amelyen egy igazán rugalmas foglalási rendszert működtet, valamint az a minőségbiztosítási rendszer és a rangos partnerkapcsolatok, amelyek jellemzik, óriási erőt biztosítanak a független szállodák és üdülőhelyek számára.

Kulcsszavak: Sixt autószolg +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39