A Fujitsu vShape komplett virtualizációs csomagot kínál

forrás Prim Online, 2012. július 5. 11:32

A Fujitsu bejelentette belépő szintű vShape virtualizációs megoldásai bevezetését a CEMEA&I régióban (és azon belül Magyarországon). A rugalmas és skálázható vShape megoldások bevált gyakorlatra épülő, hibatűrő technológiái a virtuális környezet minden aspektusát lefedik. A kis- és középvállalatok (KKV-k) számára előnyt jelent az egy forrásból beszerzett, könnyebben bevezethető és használható, validált architektúrákkal elérhető stresszmentes működés. A vShape-pel a Fujitsu olyan vonzó megoldást kínál, amelynek birtokában a KKV-k legyőzhetik a virtualizációval járó összetett kihívásokat a teljesítmény, a rendelkezésre állás, a biztonság, a rugalmasság és a hatékonyság terén.

Üzleti előnyök
Az asztali és szervervirtualizáció elterjedésével a vállalatoknak hatékony módszerekre van szükségük az új technológia bevezetésére és támogatására. A komplett virtualizációs infrastruktúra szállításával a Fujitsu megszünteti az önálló konfigurálás okozta fejfájást, és garantálja a megfelelően tesztelt és ideálisan összehangolt, megbízható komponensek használatát. Az egyszerű és gyors folyamatoknak és a könnyű, kockázatmentes kezelésnek köszönhetően az ügyfélnek kevesebb időt kell az IT-re fordítania, és többet foglalkozhat fő üzleti profiljával. Az alkalmazáskövetelményekre szabott megoldás nemcsak a beszerzési árat, hanem a telepítési és üzembe állítási időt is csökkenti.

Az ügyfél a számára legmegfelelőbb infrastruktúra-csomagot választhatja ki. A Fujitsu vShape többféle validált változatban rendelhető, amelyek a konkrét környezet szerint testre szabhatók, illetve az igények változásával egyszerűen skálázhatók. A vShape két megoldáskészlettel elérhető: SAN-tárolós ETERNUS DX verzió Brocade Fibre Channel switchekkel, vagy NAS-tárolós NetApp FAS verzió Brocade IP switchekkel. Mindkettő rendkívül megbízható, szabványos megoldás, a Fujitsu szakmai partnereinek élvonalbeli technológiáival. E komponenseket a VMware virtualizációs technológiáival és a kiváló ár-teljesítmény arányú PRIMERGY szerverekkel ötvözve az ügyfeleknek kevesebb hardverre lesz szükségük, a meglévőket pedig hatékonyabban használhatják.

Kulcsszavak: virtualizáció Fujitsu

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nem kell már protekció, hogy egy beszállító elérje a HR-es döntéshozókat

Melyik beszállító ne ismerné a végeláthatatlannak tűnő procedúrát, amíg egy multi céghez bekerül? A kiválasztási és árajánlatadási, valamint elfogadási folyamat végeláthatatlan és időigényes útvesztőjében gyakran el is tévednek mind a szolgáltatók, mind pedig a kiválasztást végző cégek HR-esei. Ráadásul sok esetben protekció vagy ismeretség nélkül lehetetlen eljutni a megfelelő illetékesig, aki dönthet a beszállítóval kapcsolatban. Ezen próbál segíteni egy újonnan indult ingyenes online platform, ami összeköti a HR-eseket és a beszállítókat.

2023. május 31. 11:18

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39