Microsoft vállalatirányítási rendszer mikrovállalatoknak

forrás Prim Online, 2012. augusztus 1. 14:10

A technológia egyik általános tulajdonsága, hogy mindig a nagyok felől áramlik a kicsik felé, ahogyan ez így volt a számítógépekkel, a mobiltelefonokkal és most az ERP rendszerekkel − nyilatkozta a fejlesztő LLP Dynamics magyarországi vezetője. Czermák András a kisvállalkozásoknak kifejlesztett csomagról elmondta, a cégek minden eddiginél olcsóbban juthatnak hozzá ezentúl a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszerhez.

A NAV Start annak köszönheti létét, hogy az LLP felismerte, a kis cégeknél (3-10 ERP felhasználó) a bevezetés és testreszabás idő- és költségigénye a standardizálás révén könnyedén leredukálható. Célszerűbb egy előre konfigurált rendszert telepíteni – állítják szakértők –, amely azonnali megoldást nyújt a kereskedelem, a pénzügy, a beszerzés és a készletgazdálkodás területeire, és lefedi a kis cégek elvárásainak 95 százalékát. Később pedig, amikor már megismerték és használják a rendszert, speciális kiegészítőkkel továbbfejleszthetik rendszerüket, ha akarják.

Az előre beállított funkciók az eddigi bevezetések tapasztalatai alapján készültek − hangoztatta a cégvezető. Az, hogy a szoftver előreparaméterezett, azt jelenti, hogy a magyar számviteli törvényben meghatározott számlakerettel rendelkezik és a különböző ügyletek könyvelési sablonjait, valamint az áfa könyveléséhez és bevallásához szükséges részleteket is előre beállították. Minden adott az azonnali készletkezeléshez, előállíthatók a magyar és angol nyelvű számlák. A mérleg, az eredménykimutatás, a raktárkészlet és a vevőkkel kapcsolatos pénzügyi adatok is rögtön lekérdezhetők.

A NAV Start része egy sokszor lepróbált és részletesen kidolgozott bevezetési módszertan, az alaprendszer így egyetlen hét alatt üzembe állítható, amelyben a felhasználók betanítása is benne van. Biztosak vagyunk benne − jelentette ki a vezető −, hogy ez a megoldás sokat tehet a hazai kisvállalkozások versenyképességéért.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Konnektivitás újratöltve: a Xiaomi bemutatta az új „Human x Car x Home” koncepcióját

A Xiaomi az MWC Barcelona 2024 rendezvényen bemutatta az új „Human x Car x Home” stratégia jegyében kifejlesztett okos ökoszisztémáját, amely új fénybe helyezi a technológiai integráció fogalmát.  A Xiaomi SU7 elektromos autó ennek az új megközelítésnek a megtestesítője, amely a bejelentéssel együtt debütált nemzetközileg, ízelítőt adva abból, hogy milyennek képzeli el az okos eszközökkel bőven ellátott jövőt a Xiaomi – egy olyan új világot, amelyben a felhasználói igényeket egy közös okos ökoszisztéma fogja kiszolgálni.

2024. február 26. 18:59

Különleges motort fejlesztett az ABB

Az ABB egy újabb világelsőséget ért el az IE5-ös hatékonyságú szinkron reluktanciamotorok (SynRM) fejlesztésében egy olyan új változat piaci bevezetésével, amely egyesíti az ultraprémium energiahatékonyságot a rendkívül jó tényleges teljesítményt nyújtó folyadékhűtés előnyeivel. Az új kialakítás kompakt helyigény mellett új mércét állít fel a nagy kimenti teljesítmény és a megbízhatóság tekintetében. 

2024. február 26. 17:30

A GreenGo hatalmas rakterű autókkal erősíti flottáját

A GreenGo egyre azon dolgozik, hogy környezetbarát és praktikus közlekedési megoldásokat kínáljon ügyfeleinek. A flottához újonnan csatlakozó, Cargo L névre hallgató Opel Vivaro-e típusú tehergépjárművek egyedülállóak a magyar carsharing-piacon, hiszen 100 %-ban elektromosak, méretüket tekintve az eddigi legnagyobbak, így ideálisak a legkülönlegesebb kihívások esetére is.

2024. február 26. 09:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07