Együttműködik a Magyar Telekom és a Xerox

forrás Prim Online, 2012. szeptember 10. 14:39

Újabb négy évre a Xerox Magyarországot bízta meg a Magyar Telekom a saját, illetve tagvállalatai számlaleveleinek nyomtatási és borítékolási feladatainak ellátásával.  

A két cég közötti együttműködés 1999 óta töretlen. A Xerox a nyomtatványok előállítására és borítékolására külön telephelyet működtet Budapesten, ahol ma már hét nyomdagéppel és négy borítékoló berendezéssel készítik el a Telekom ügyfélszámláit.  Az eltelt esztendők során a két cég jól bejáratott és tökéletesen biztonságos rendszert épített ki, amelynek köszönhetően a speciális igényekre való rugalmas reagálás, és a nagyobb példányszámok gyártása sem okoz gondot.

A Xerox technológiai megoldásaival a Magyar Telekom az eddigieknél is költséghatékonyabbá tette számlázási folyamatait. A rendelkezésre álló kapacitások pedig lehetővé teszik, hogy a telekommunikációs vállalat naponta akár 1.100.000 számlalevelet is előállítson.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Irodát nyit Budapesten az Amazon Web Services

Az Amazon Web Services 2023. június 5-én nyitja meg az első budapesti irodáját, ami része az AWS folyamatos közép-kelet-európai bővülésének a növekvő számú régiós ügyfelek, partnerek kiszolgálásához. Az új magyarországi központ révén a munkatársak még több támogatást adhatnak az AWS felhőszolgáltatásaira való átálláshoz a különböző méretű magyarországi szervezetek, köztük induló vállalkozások, startup-ok, vállalatok, valamint a közszféra szervezetei számára.

2023. június 5. 14:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39