Használt készülék vásárlási akció a Vodafone-nál

forrás Prim Online, 2012. október 2. 13:29

A Vodafone áprilisban indította útjára ÖKO-besorolás projektjét, mellyel tökéletesen bizonyította, hogy a környezettudatosság a telekommunikáció világában is megvalósítható. Most készülékvásárlási akciójával egy újabb lehetőséget ad ügyfeleinek a szolgáltató, hogy még tudatosabban élhessék mindennapjaikat.

A Vodafone-nal tényleg mindenki jól jár. Akár ez is lehetne a mottója az operátor legújabb kezdeményezésének, melynek lényege, hogy a használt készülékért cserébe a vásárló egy utalványt kap, amelyet az üzletekben azonnal vagy később is beválthat egy újabb telefonra, táblagépre, USB modemre vagy az ott megvásárolható bármilyen tartozékra.
 
Itt azonban nem ér véget a történet, hiszen kizárólag a Vodafone-nál, a leadott használt telefonokat egy esetleges felújítást követően tovább értékesítik a fejlődő országokban.

A használt berendezéseket az MPX (Mobile Phone Exchange) és a Vodafone által kiépített rendszer segítségével értékesítik, melynek során minden esetben azonos módon mérik fel a leadott termék állapotát. A visszavásárolt eszközöket alaposan átvizsgálják, szükség esetén pótolják a hiányzó alkatrészeket, szoftvert frissítenek, és csak ezután szállítják tovább azokat például Kelet-Ázsiába vagy Afrikába.

A Vodafone Magyarország legújabb szolgáltatása – mellyel jelentősen hozzájárul egy-egy készülék életciklusának meghosszabbításához – mostantól nem csak időszakosan, hanem folyamatosan igénybe vehető minden Vodafone üzletben.

 

Mobilszolgáltatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ajándék Hipernet a szökőnapra

2020 szökőév, a februári plusz nap alkalmából pedig február 29-én a Telenor plusz 1 GB Hipernettel lepi meg ügyfeleit.

2020. február 27. 16:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Nemzeti Közműszolgáltató nevében indult adathalász támadás

2020. február 25. 13:40

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

2020. február 24. 11:45

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33
online sportfogadás