A T-Systems Magyarország és a CE On-Demand együttműködése a felhőszolgáltatások területén

forrás: Prím Online, 2012. november 15. 09:46

A T-Systems Magyarország  felhő-szolgáltatási portfóliójának elemeként kínálja a jövőben a  CE On-Demand levelezési és kollaborációs szolgáltatásait, elsősorban a vezető ICT-szolgáltató magyarországi adatközpontjából nyújtott publikus, privát vagy hibrid  felhő megoldást  igénylő ügyfelei számára. A megállapodás második  elemeként a T-Systems Magyarország  a CE On-Demand Cloud Services Manager™ felhő-szolgáltatási menedzsmenteszközét vezeti be saját felhőszolgáltatásainak létesítésére és támogatására.
 

A T-Systems Magyarország Zrt., a Magyar Telekom Nyrt. infokommunikációs technológiai szolgáltató leányvállalata kiterjedt, közel 1700, speciális szaktudással rendelkező beszállítóból álló partneri ökoszisztémája elengedhetetlen a versenyképes működéshez. A legújabb együttműködés keretében a T-Systems Magyarország a vállalati szegmens számára kínálja majd a CE On-Demand felhő platformján megvalósuló, az üzleti hatékonyságot növelő, irodai és mobil munkavégzéshez kiemelten fontos integrált kommunikációs és csoportmunka szolgáltatásokat.

A Cloud Services Manager™ felügyeleti és adminisztrációs szoftver lehetővé teszi a T-Systems Magyarország meglévő és később bevezetendő felhő alkalmazásainak egy közös menedzsment platformba történő integrálását, támogatja a különböző felhő-szolgáltatási formákat, így a publikus, a privát és hibrid megoldásokat, és az ügyfelek mellett a viszonteladók bevonását is biztosítja. A két vállalat közötti megállapodás értelmében az ügyféladatok közvetlenül a szolgáltató, tehát a T-Sytems Magyarország saját adatközpontjában kerülnek tárolásra, amely a magas szintű adatbiztonság és a megfelelőségi elvárások teljesítése mellett biztonságos és költséghatékony integrációt tesz lehetővé az ügyfél rendszerei és a T-Systems felhőszolgáltatásai között.
 

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Módosult a Vodafone Magyarország hivatalos cégneve

A Vodafone és UPC közös történetének következő lépéseként változott a Vodafone Magyarország hosszú cégneve. A „Mobil” szó törlésével 2019. október 1-től a vállalat új neve hivatalosan Vodafone Magyarország Távközlési Zártkörűen Működő Részvénytársaság. A UPC felvásárlásával a Vodafone lakossági előfizetők számára is képes lesz konvergens, vagyis a mobil mellett vezetékes telefon és internet, valamint televíziós szolgáltatások nyújtására.

2019. október 15. 15:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás