Négy új Nikon COOLPIX modell: AW110, S31, L27 és L28

forrás: Prím Online, 2013. február 1. 16:42

A Nikon négy új modellel bővíti a COOLPIX fényképezőgépek termékcsaládját, amelyek között megtalálható olyan modell is, amely szakértője a víz alatti fotózásnak: a robusztus AW110 szabadtéri fényképezőgép 18 méteres mélységig vízálló, az élmények azonnali megosztását pedig Wi-Fi átvitellel segíti. A vízálló, ütésálló és pormentes, 10 megapixeles S31 egyszerre masszív és egyszerű, így az egész család számára könnyedén használható. Az L-sorozatot kiegészítő új, L27 és L28 modellekkel pedig gyerekjáték fényképeket és videókat készíteni.

COOLPIX AW110 – készen áll a természetbeli kalandokra
Az AW110 modellt úgy terveztük meg, hogy minden eseményt képes legyen megörökíteni és megosztani. Ez a fényképezőgép ugyanúgy felkészült a kalandokra, mint felhasználója. Legyen a fényképezőgép akár kézben, szörfdeszkához rögzítve, hátizsákhoz csatolva vagy búvártartályra szerelve, minden egyes fordulatot, csobbanást és hullámverést éles fényképeken és Full HD (1080p) videókon rögzíthet. A 16 megapixeles, hátsó megvilágítású CMOS-képérzékelő, a nagy látószögű NIKKOR 5× zoom objektív és a 7,5 cm-es, 614 000 képpontos OLED-monitor masszív, kompakt vázban kapott helyet, amely pormentes, 18 méterig vízálló, akár 2 méteres magasságból zuhanva is ütésálló, valamint -10 °C-ig fagyálló.A legújabb kalandjáról is tudni fognak a barátok és a családtagok, köszönhetően a beépített Wi-Fi átvitelnek, amellyel közvetlenül átküldheti felvételeit a könnyű feltöltést kínáló intelligens eszközökre. Az AW110 modellt számos, a kalandvágyó fotósok igényeit kielégítő funkció teszi optimálissá szabadtéri használatra. A GPS segítségével geocímkéket helyezhet el a képeken, így könnyedén nyomon követhető és megosztható a felvételek készítésének helye. Az elektronikus iránytű és a világtérkép pedig segítik a tájékozódást és az útvonal megtervezését. A magasságmérő rögzíti a tengerszint feletti magasságot, ahol a felvétel készült (tartomány: -300 és 4500 méter között), a hidrobarométer pedig tárolja a víz alatti mélységre vonatkozó adatokat (tartomány: 0 és -20 méter között).

A fényképezőgépet úgy terveztük, hogy felvételeit az események középpontjából készíthesse, ne a partvonalon állva. Ezt segíti a Mozgatásos vezérlés funkció is, amely révén a fényképezőgép beállításait oldalirányú mozdulatokkal is módosíthatja, így víz alatt vagy vastag kesztyűt viselve is könnyedén fényképezhet.

Ahogy az a Nikon fényképezőgépei esetében megszokott, az AW110 is páratlan képminőséget kínál. A rendkívül érzékeny, 16 megapixeles CMOS-érzékelő és a gyenge fényviszonyok közötti fényképezés külön módjai együttesen biztosítják a lenyűgöző felvételeket ragyogó napsütésben, éjszaka vagy búvárkodás közben egyaránt. A nagy (3200-ig terjedő) ISO fényérzékenység hatására csökken annak a kockázata, hogy elmosódott lesz a kép gyorsan mozgó téma vagy gyenge fény esetén. A Legjobb kép kiválasztása (BSS) funkció pedig automatikusan kiválasztja maximum 10 egymást követő felvétel közül a legélesebbet. Összességében, a kalandvágyó felfedezők számára nincs más fényképezőgép, amely tavasszal, télen, nyáron és ősszel is jobban teljesítene a szabadban.

A COOLPIX AW110 négy színben kapható: terepszín, kék, fekete és narancssárga.

COOLPIX S31 – A családhoz tartozik
A masszív, egyszerű és szórakoztató, 10 megapixeles S31 modellt az egész család használhatja. A méretes gombok, a világos menük, a NIKKOR 3× optikai zoom objektív, a 6,7 cm-es LCD-monitor, a HD videofelvétel és a játékos beépített szűrők mind azt szolgálják, hogy bárki látványos képeket és videókat készíthessen abban a megnyugtató tudatban, hogy a fényképezőgép az ütődéseket is állja és bárhova elvihető. A modell 5 méterig vízálló, 1,2 méterről leejtve még ütésálló, valamint pormentes, így ideális aktív otthoni vagy nyaralás alatti használathoz. Segítségével új helyeken is kipróbálhatja a fényképezést, például a medencében vagy a strandon.A szimmetrikusan kialakított váznak köszönhetően az S31 modell könnyen kezelhető, és bármilyen méretű kézben jól tartható. A vaku középen helyezkedik el, a fényképezéshez vagy az éles 720p videókhoz való egygombos vezérlők pedig oldalt találhatók, így nem fogják belógó ujjak elrontani a képet. A világos menük és a vastag, színes ikonok révén egyszerű a funkciók közötti navigálás, még gyermekek számára is. Az automatikus elmosódásgátló technológia garantálja, hogy a gyorsan mozgó barátok és családtagok is élesek lesznek a képeken. Ha pedig elkészült a felvétel, látványos beépített szűrők teszik a képeket még különlegesebbé, mint például a Halszemoptika vagy a Kiválasztott szín.

A COOLPIX S31 öt színben kapható: sárga, rózsaszín, kék, fehér és barna.

COOLPIX L27 - Megőrzi az emlékeket
A vonzó, masszív és könnyedén használható 16 megapixeles L27 modell igazán ért a fényképekhez és videókhoz, így a felhasználó hozzáértés nélkül is boldogulhat. Az egyszerű vezérlés és az intelligens automata funkciók garantálják az éles képeket, egyben biztosítják, hogy mindenki nyitott szemmel és mosolygósan szerepeljen a portrékon.

A nagy látószögű NIKKOR 5× optikai zoom objektív (26-130 mm) kiváló pontossággal és éles felbontással rögzíti a felvételeket, legyen szó akár csoportképekről vagy közeli képekről. Ha még több emléket szeretne megőrizni a pillanatról, egyetlen gombnyomással éles HD (720p) videókat rögzíthet. A minőségi 6,7 cm-es LCD-monitor pedig valósághűen játssza vissza a fényképeket és a videókat.

Az Egyszerű automata mód a fényviszonyokhoz optimalizálja a fényképezőgép beállításait, ezáltal a képek mindig látványosak lesznek. A beépített Elmosódásgátlás csökkenti a fényképezőgép rázkódásának hatását, míg az Intelligens portré rendszer olyan funkciókkal segíti, hogy a portrék témái mindig előnyös arcukat mutassák, mint például a Mosoly időzítő vagy a Bőr lágyítás. A kényelmesen, AA-méretű elemekkel üzemeltethető L27 modell bárhova könnyedén elvihető.

A COOLPIX L27 öt színben kapható: mintás lila, fekete, vörös, ezüst és fehér.COOLPIX L28 – Az élet fontos dolgaira összpontosít

A COOLPIX L28 egy újabb, döbbenetesen könnyen használható fényképezőgép, amely a fényképek és videók rögzítését valódi élménnyé varázsolja. 20 megapixel, nagy látószögű NIKKOR 5× optikai zoom objektív, 7,5 cm-es valamint HD (720p) videofelvétel gondoskodnak arról, hogy minden együtt legyen az élet fontos dolgainak megörökítéséhez.

Az Egyszerű automata mód és az egygombos videofelvétel garantálják a könnyed üzemelést, a megapixelek magas száma és az éles NIKKOR 5× optikai zoom objektív pedig biztosítják a tökéletes felvételeket, legyen szó akár a család legújabb tagjáról készült közeli képről, illetve az egész család szórakozását bemutató videóról. A nagyméretű LCD-monitoron visszajátszott fényképek nagyon jól mutatnak, de kiemelkedő élességük révén kinagyítva és falra akasztva is csodálatosak. Az L28 modell kényelmesen, AA-méretű elemekkel működtethető.

A COOLPIX L28 négy színben kapható: rózsaszín, vörös, ezüst és fekete. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás