A neten tájékozódnak a nők randi előtt

Czipperer Dia, 2013. február 6. 07:53

Még hogy a nők bonyolultak! A különféle netes felmérések eredményei megkönnyítik a férfiak dolgát abban, hogy rájöjjenek, hogyan forog az ellenkező nem agya az ismerkedés során. A Match.com felméréséből kiderül, hogy a nők randi előtt az interneten tájékozódnak a férfiakról.

 

 

A Match.com kutatásából bár Magyarországra vonatkozó számokat nem tudunk meg, de a nemzetközi trendek körvonalazódnak számunkra. A technológiai forradalom bizony a randizási szokásokat is átalakította.

 

Már biztos sokan hallottak arról, hogy a munkáltatók utánanéznek a közösségi oldalakon a potenciális munkavállalóknak, vagyis „lecsekkolják” őket. Sokan itt buknak el. A férfiaknak is érdemes felkészülni, mielőtt megadják nevüket egy hölgynek, ugyanis úgy tűnik, a nők is használják ezt a megoldást.

 

És nem csak Facebookon tájékozódnak, hanem sok esetben a Google segítségével is ellenőrzik az illetőt. Az egyedülálló nők 48%-a néz utána a férfinak Facebookon az első randi előtt, míg a férfiak esetében ez a szám csak 38%. A nők esetében ugyanennyi az aránya annak, hogy törölnek egy randit, ha találnak valamit a netes kutatás során.

 

Érdekes azonban, hogy magára a randikeresésre viszonylag kevesen használják a Facebookot. A szinglik majdnem háromnegyede fenn van a közösségi oldalon, azonban csak 7%-uk él ezzel a lehetőséggel. Mindenesetre nem árt tudatosítani magunkban, hogy a profilunk egyfajta imageként is szolgál, amit ápolni és menedzselni kell - csak akkor erősíti személyiségünket.

 

Forrás: Mashable.com

 

 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az élménynek nem szabnak határt a gigabájtok!

Rugalmas korlátlanság jegyében indítja a nyarat a Telekom, az eseti net bővítő Extra Net ajánlatainak megújításával: a hagyományosan csúcsra szökő mobilnet-igényre reagálva új fix ideig használható, belföldön korlátlan bővítő opciók váltak elérhetővé. A Telekom a korlátlan Extra Net opciók széles választékát kínálja ügyfeleinek, amellyel díjcsomagváltás nélkül nyílik meg a korlátlanság élménye. A korlátlansághoz szabadság is jár: az ügyfelek úgy választhatnak a 3, 10 és 30 napos korlátlan bővítők közül, ahogyan és amikor nekik a legjobb.

2020. július 5. 12:03

Újabb 5G-képes okostelefont hoz Magyarországra a Huawei

Bemutatta legújabb – már az 5G-korszakra szabott készülékét – a P40 Lite 5G-t a Huawei Technologies Fogyasztói Üzletága. A négy kamerás, köztük egy 64 MP-es lencsét is magában foglaló AI-kamerarendszerrel felszerelt okostelefonnal rendkívül részletgazdag fotók készíthetők. A készüléket a 7 nm-es Kirin 820 5G SoC processzor hajtja, a 4000mAh-s akkumulátor az egész napos üzemidőt, a 40W-os Huawei SuperCharge pedig a gyorstöltést biztosítja.  A telefon 6.5”-os, 90 százalékos képernyő-test arányú, Huawei Punch FullView kijelzőjét 3D üveg borítja. A készülék július közepétől elérhető Magyarországon Galaktikus Ezüst színben.

2020. július 5. 09:55

Az ABB eladta az Energetikai Hálózatok üzletágát a Hitachinak

Az üzletág eladása lehetővé teszi, hogy az ABB a kulcsfontosságú piaci trendekre és vevői igényekre, így a közlekedés és az ipar villamosítására, az automatizált gyártásra, a digitális megoldásokra, valamint magasabb szintű, fenntarthatóbb termelékenységre koncentráljon. 

2020. július 4. 18:09

A kisvállalkozásoknak is egyre biztonságosabb a felhő

A hálózati kommunikációs gyártó Zyxel bejelentette a Nebula Felhő Hálózati Megoldás legújabb frissítését. A tajvani központú vállalat ezzel az iparágban elsőként DPPSK funkciót kínál a biztonságosabb vezeték nélküli hálózatokhoz a KKV-k számára, akik így felhőből vezérelhető hálózati szolgáltatásokat is képesek nyújtani a Nebulán keresztül.

2020. július 4. 16:14

Új Webex fejlesztésekkel támogatja a Cisco a távmunkát és a visszatérést az irodákba

A távoli munkavégzést támogató biztonságos együttműködési megoldások az elmúlt időszakban kiemelten fontossá váltak – nemcsak az IT-vezetők számára. A Cisco piacvezető együttműködési megoldása, a Webex idén áprilisban félmilliárd bejelentkezést regisztrált, a résztvevők pedig összesen 25 milliárd percet töltöttek a platformon. Ez a megszokott forgalom háromszorosa volt. 

2020. július 4. 14:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás