Még több új Vodafone üzlet nyílik

forrás: Prím Online, 2013. március 29. 13:28

Budapesten az Árkád és a Campona bevásárló központokban, valamint Gödöllőn nyílnak meg a Vodafone legújabb prémium kategóriás üzletei.

Az újonnan átadott Árkád 2-ben március 29-én, ezt követően április 12-én a Camponában, majd április 2-án Gödöllőn is elérhetőek lesznek a Vodafone okostelefonjai egy-egy látványában és szolgáltatásaiban is különleges helyen. Mindhárom boltban több mint 40 kézbe vehető, kipróbálható telefon várja a potenciális és már meglévő ügyfeleket, akiknek a helyi értékesítő csapat bármilyen felmerülő kérdésben szívesen áll rendelkezésére.

Az üzletek különlegessége az eddigiektől teljesen eltérő színes dizájn, amely barátságos hangulatot varázsol a helyszínre, a letisztult kirakati elrendezés pedig már messziről felkelti az elhaladók figyelmét. A boltokban két külön funkcióval bíró sarkot is kialakítottak: az okos sarokban azonnali technikai segítség vehető igénybe, míg az üzleti sarokban a vállalati ügyfelek kiemelt ügyintézése folyik.

 

Kulcsszavak: Vodafone Vodafone-hu

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Többmilliárdos beruházást hajt végre, erősíti jelenlétét a Schneider Electric Zalaegerszegen

Összesen több mint 5 milliárd forintnyi beruházási program tervezése zajlik a Schneider Electric zalaegerszegi MG Zala üzemében. Az elképzelések eredményeként jelentős mértékben bővülhet az idén 30. születésnapját ünneplő gyár termelési kapacitása, illetve még inkább fenntartható és energiahatékony lehet a működése. 

2023. május 28. 10:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01