Még több új Vodafone üzlet nyílik

forrás: Prím Online, 2013. március 29. 13:28

Budapesten az Árkád és a Campona bevásárló központokban, valamint Gödöllőn nyílnak meg a Vodafone legújabb prémium kategóriás üzletei.

Az újonnan átadott Árkád 2-ben március 29-én, ezt követően április 12-én a Camponában, majd április 2-án Gödöllőn is elérhetőek lesznek a Vodafone okostelefonjai egy-egy látványában és szolgáltatásaiban is különleges helyen. Mindhárom boltban több mint 40 kézbe vehető, kipróbálható telefon várja a potenciális és már meglévő ügyfeleket, akiknek a helyi értékesítő csapat bármilyen felmerülő kérdésben szívesen áll rendelkezésére.

Az üzletek különlegessége az eddigiektől teljesen eltérő színes dizájn, amely barátságos hangulatot varázsol a helyszínre, a letisztult kirakati elrendezés pedig már messziről felkelti az elhaladók figyelmét. A boltokban két külön funkcióval bíró sarkot is kialakítottak: az okos sarokban azonnali technikai segítség vehető igénybe, míg az üzleti sarokban a vállalati ügyfelek kiemelt ügyintézése folyik.

 

Kulcsszavak: Vodafone Vodafone-hu

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Rekordösszeget adtak össze a befektetők az építőipart forradalmasító sikercégnek

Az osztrák B2B szektor történetének legnagyobb összegű második fordulós tőkebevonási körében 69 millió dollárt gyűjtött össze a befektetőktől az építőipari, épületüzemeltetési szoftvert fejlesztő és forgalmazó bécsi központú cég, a Magyarországon is ismert PlanRadar.  Az európai piacon meghatározó szerepet betöltő vállalat a pénzt nemzetközi terjeszkedésre és technológiai fejlesztésre használja fel. A cél a jelenlegi forgalom megháromszorozása 2022-ben, ami az eddigi eredmények ismeretében reális elképzelés.

2022. január 22. 16:52

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58