Egy hazai tanácsadócég is Windows Azure Circle partnerré vált

forrás: Prím Online, 2013. április 18. 08:02

A Stratis vezetési tanácsadócég csatlakozott a Microsoft Windows Azure Circle Partner programjához, amelyet kevesen mondhatnak el magukról a régióban. A megkülönböztetett figyelmet a bizonyított technológiai sikereiknek és az ügyfelek iránti elkötelezettségének köszönhetik.

A Stratis vezetési tanácsadócég a mai napon bejelentette, hogy a Microsoft felkérésére csatlakozott a Windows Azure Circle Partner programhoz. Ez a vállalat specializált partnerszervezeteinek csoportja, amely telepítéstervezési szolgáltatásokat biztosít olyan szervezeteknek, amelyek érdeklődnek az adatok felhőbe történő áttelepítése iránt a Windows Azure platformmal.

 

A Stratis 2012-ben életre hívott új, Alkalmazás Szolgáltatások üzletága nagyvállalati architektúra, alkalmazás-racionalizálási és -modernizációs, cloud integrációs, valamint alkalmazás-biztonsági és kockázatkezelési témakörökben nyújt tanácsadást. A piacon egyedülálló módon az üzletágon belül több, a Cloud Security Alliance által kiadott minősítéssel (CSSK) is rendelkező szakember képes biztosítani a felhő alapú megoldások biztonságos kezelését, fejlesztését, ami garanciát jelenthet a megoldástól egyelőre még sokszor ismerethiány miatt ódzkodó cégvezetők számára is.

 

 „Azt gondolom, joggal lehetünk büszkék rá, hogy a hazai tanácsadócégek közül elsőként válhattunk a Windows Azure Circle program tagjává, ismereteim szerint a régióban is csak igen kevés cég mondhatja ezt el magáról. Ezzel a megállapodásunkkal egy naprakész technológiai és szolgáltatási megoldással egészítjük ki a piac széles kínálatára támaszkodó tanácsadói és szakértői hátterünket. A Stratis továbbra is aktívan keresi a potenciális szállítói együttműködéseket és partnerségeket, hogy ügyfeleinknek a legkorszerűbb know-how-k alapján tudjuk élenjáró működési modelleket kínálni” – mondta el a megállapodással kapcsolatban Mezei Ferenc, a Stratis Alkalmazás Szolgáltatások üzletágának vezetője.

 

A Stratis Windows Azure Circle program partnerkénti elismerése bizonyítja, hogy a vállalat képes olyan nyilvános felhőalapú megoldásokat nyújtani, amelyek megoldást jelentenek a mai üzleti kihívásokra” – mondta Jon Roskill, vállalati alelnök, Worldwide Partner Group, Microsoft Corp.

 

A Windows Azure Circle programhoz történő csatlakozással a Stratis bizonyította a Microsoft felhőalapú technológiái terén szerzett szakértelmét, valamint a nyilvános felhő jövőbeni sikerei iránti elkötelezettségét.”

 

A Microsoft Partner Network segítségével a partnerek megerősíthetik képességeiket, melyekkel bizonyíthatják a legújabb technológiák terén megszerzett vezető pozíciójukat a piacon, megfelelőbb szolgáltatásokat nyújthatnak az ügyfeleiknek a rendszerben lévő 640 000 Microsoft partnerrel, és könnyedén csatlakozhatnak a világ egyik legaktívabb és leginkább sokszínű hálózatához.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Majd ötödével nőtt egy év alatt a Huawei márkaértéke

Tizennyolc százalékkal, 64.887 milliárd euróra nőtt a Huawei Technologies márkaértéke, ezzel már a kilencedik helyen áll az Európai Márkaintézet (European Brand Institute) 2022-es évi TOP100 globális márkákat rangsoroló listáján. A független tanácsadó szervezet által készített rangsor 16 szektor több mint 3000 vállalatának és azok márkáinak elemzésével a 2021-es pénzügyi év adatai alapján készült. A Huawei egy év alatt négy helyet lépett előre, immár a második legértékesebb kínai, és az ötödik legértékesebb technológiai márka a világon. 

2022. december 1. 09:56

Szervezeti változásokat jelentett be az LG Electronics

Szervezeti változásokat jelentett be az LG Electronics (LG), amelyeknek köszönhetően a vállalat felkészültebben nézhet szembe a jövő kihívásaival. A szervezeti átalakítás elsődleges célja, hogy felgyorsítsa a jövőbeni növekedést, és to-vábbra is garantálja, hogy az LG egyedi élményt és értéket kínáljon a vásárlók számára.

2022. november 30. 17:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Innovatív építőipari vállalkozás vezetőit díjazta a FIVOSZ

2022. november 29. 12:39

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55

Az energiatárolás lehet a válság megoldásának kulcsa

2022. november 18. 09:55

Iskolák is lehetnek a kiberbűnözők célpontjai?

2022. november 7. 15:56