Minden Telekom előfizető nézheti a BL-döntőt!

forrás: Prím Online, 2013. május 23. 15:15

Rendkívüli lehetőséget biztosít a labdarúgás és a tévézés kedvelőinek a Telekom: azon tévé-előfizetők számára is „kinyitja” a Bajnokok Ligája döntőjét közvetítő csatornát egy napra, akik eddig nem tudták követni azt.

A Telekom, a hazai labdarúgás egyik fő támogatójaként a legrangosabb európai kupa döntőjének élményét hozza el a focirajongók otthonaiba: május 25-én, szombaton azok számára is elérhetővé teszi a BL döntőt közvetítő Sport 1 csatorna műsorait, akiknek az előfizetői csomagjában egyébként nem található meg az adott csatorna.

A Telekom a következő csomagokkal rendelkezők számára „nyitja ki” és teszi ingyenes elérhetővé egy napra a Sport 1 csatorna műsorfolyamát: IPTV Közszolgálati, Koktél csomagra, a Digitális Kábel TV Közszolgálati csomagra, a SAT TV és az Interaktív SAT TV Közszolgálati, Alap csomagra előfizetők.

Mint ismert, a Telekom nemzetközi szinten is támogatja a futballt, mint az egyik legnépszerűbb, legszélesebb körben aktívan is űzött, illetve sok generációt mozgósító sportágat: a vállalat a Bajnokok Ligája döntőjébe jutott Bayern München kiemelt támogatója.  A Magyar Telekom ezért is tartotta fontosnak, hogy a labdarúgás szerelmeseinek minél szélesebb köre láthassa és szurkolhassa végig tévéje előtt a futballdöntő perceit.

Ráadásul a szombati napon nemcsak a BL döntőt, hanem a Sport 1 csatorna összes műsorát nyomon követhetik az érintettek – 0 órától 24 óráig.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48

Megszervezik Magyarország első leginnovatívabb fejlesztői versenyét

2023. február 19. 13:20