Minden Telekom előfizető nézheti a BL-döntőt!

forrás: Prím Online, 2013. május 23. 15:15

Rendkívüli lehetőséget biztosít a labdarúgás és a tévézés kedvelőinek a Telekom: azon tévé-előfizetők számára is „kinyitja” a Bajnokok Ligája döntőjét közvetítő csatornát egy napra, akik eddig nem tudták követni azt.

A Telekom, a hazai labdarúgás egyik fő támogatójaként a legrangosabb európai kupa döntőjének élményét hozza el a focirajongók otthonaiba: május 25-én, szombaton azok számára is elérhetővé teszi a BL döntőt közvetítő Sport 1 csatorna műsorait, akiknek az előfizetői csomagjában egyébként nem található meg az adott csatorna.

A Telekom a következő csomagokkal rendelkezők számára „nyitja ki” és teszi ingyenes elérhetővé egy napra a Sport 1 csatorna műsorfolyamát: IPTV Közszolgálati, Koktél csomagra, a Digitális Kábel TV Közszolgálati csomagra, a SAT TV és az Interaktív SAT TV Közszolgálati, Alap csomagra előfizetők.

Mint ismert, a Telekom nemzetközi szinten is támogatja a futballt, mint az egyik legnépszerűbb, legszélesebb körben aktívan is űzött, illetve sok generációt mozgósító sportágat: a vállalat a Bajnokok Ligája döntőjébe jutott Bayern München kiemelt támogatója.  A Magyar Telekom ezért is tartotta fontosnak, hogy a labdarúgás szerelmeseinek minél szélesebb köre láthassa és szurkolhassa végig tévéje előtt a futballdöntő perceit.

Ráadásul a szombati napon nemcsak a BL döntőt, hanem a Sport 1 csatorna összes műsorát nyomon követhetik az érintettek – 0 órától 24 óráig.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás