Mobilalkalmazással az EFOTT-ra

Czipperer Dia, 2013. június 27. 18:27

 Idén sem fogsz eltévedni az EFOTT-on, ha veled van a hasznos útitárs, az EFOTT 2013. Az idei applikációval mindig, mindenről képben lehetsz.

Mi is az alkalmazással indultunk útnak a fesztiválra. Persze azért nem árt Androidosnak vagy iOS-esnek lenni, egyelőre ugyanis csak ezeket az operációs rendszereket támogatja.

 

Miután letöltöd, offline módban is szinte minden információ birtokában vetheted bele magad a fesztiválba, hiszen a helyszín, zenekarok, programok jó esetben nem nagyon változnak. Így akkor is hasznos, ha nincs net a telódon. Ha viszont van, akkor a folyamatos frissítésnek köszönhetően mindig elolvashatod az aktuális híreket, és az esetleges változásokról is mindig tájékozódhatsz.

 

 Android és iOS verzió

 

Ha inkább vizuális típus vagy, a térképeket pont neked találták ki. Minden fontos helyszínhez, infóhoz egy térkép is tartozik, így könnyen beazonosíthatunk minden színpadot.

 

A fellépőket külön is vizslathatjuk, ABC sorrend szerint megnézhetjük, kinek mikor lesz koncertje, és berakhatjuk a kedvencek közé is, ami a „programjaim” menüpont alatt megjelenik (jobb felső sarok). A favoritokat pedig akár a Facebookon is megoszthatjuk ismerőseinkkel.

 

A programok pedig szépen, színpad szerint rendezve sorakoznak. Így ha éppen a Nagyszínpad felé közeledünk, csak rákattintunk, és máris megtudhatjuk, milyen banda zúz éppen.

 

A beépített navigációval pedig azt is megtudhatjuk, melyik program van legközelebb hozzánk. Ugyanis ha online vagyunk, az app meghatározza helyzetünket, és listázza az aktualitásokat.

 

A Canecom fejlesztésű EFOTT 2013 letölthető a Google Play áruházból és az App Store-ból.

Kulcsszavak: mobilalkalmazás EFOTT

Hirek.com - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új keresőt fejleszt a Google

A Google egy teljesen új, mesterséges intelligencia által működtetett keresőmotort fejleszt, amelyet Magi projektnek neveznek, hogy személyre szabottabb élményt nyújtson a felhasználóknak. A felhasználói igények előrejelzésével ez a technológia beszélgetésalapú keresési élményt hoz létre, relevánsabbá és vonzóbbá téve a keresési eredményeket. Ez a radikális változás megköveteli, hogy a vállalkozások az új keresőmotor AI-alapú megközelítéséhez igazítsák SEO-stratégiájukat.

2023. április 24. 20:01

10 ezer amerikai dollárt nyerhetnek a Huawei XMAGE Awards fődíjasai

Kiírták a Huawei nagyszabású nemzetközi mobilfotós pályázatát, a HUAWEI XMAGE Awards 2023-at (korábban NEXT IMAGE Awards), melyen az elmúlt években több ízben is magyar siker született. Az idei megmérettetésre a világ minden tájáról kilenc kategóriában várják a fotós és videós alkotásokat, a legjobb pályaműveket beküldők pedig akár fejenként 10 ezer amerikai dolláros pénzjutalomban részesülhetnek. A pályaművek beküldési határideje 2023. augusztus 15., a nevezett alkotásokat neves nemzetközi zsűri bírálja el.

2023. április 13. 11:26

Ezekre a webcímekre figyeljen, ha nem akarja, hogy átverjék

Az utóbbi időben Magyarországon is egyre elterjedtebbek az adathalász oldalak, amelyek sok esetben nagyon megtévesztő webcímeket használnak. Mit tehetünk azonban, ha nem szeretnénk, hogy a személyes adataink illetéktelenek kezébe kerüljenek?

2023. április 4. 21:44

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

Az IAB Hungary digitális reklámszakmai szervezet március 24-én a GroupM Akadémia bázisán adta át a 2022-es évi Legjobb szakdolgozat a digitális marketingről című pályázat nyerteseinek járó díjakat. Az elmúlt három évben kivétel nélkül (előszörmásodszorharmadszor) a Budapesti Corvinus Egyetem diákjai nyertek a pályázaton, idén először azonban egy szegedi és egy debreceni egyetem hallgatója vihette haza a legjobb pályamunkáért járó díjat. 

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

Az Alza.hu ügyfelei mostantól a reklamált termékeket az AlzaBoxokon keresztül is visszaküldhetik. A Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban több mint 210 000 csomagautomatát működtető webáruház ismét egy újabb lépéssel közelebb került céljához, hogy hálózata a helyi közösségek számára minél hasznosabb legyen és kényelmesebbé tegye mindennapjaikat.

2023. március 21. 09:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39