Versenyre keltünk az S4 Minivel a Vodafone Smart Store-ban

Czipperer Dia, 2013. július 9. 16:23

Ma délelőtt a Vodafone Smart Store-ban mutatkozott be a Galaxy család új tagja, az S4 Mini. A Samsung új készülékével még az Asphalt 7 játékot is kipróbálhattuk.

Egy rövid, inkább a gyakorlatra fókuszáló bemutató után bárki kipróbálhatta a Galaxy S4 Minit, amely elsőre csak méretében különbözik nagy testvérétől. Egy szerencsés pedig ma egy készülékkel is gazdagabb lesz, ha játszik az Asphalt 7 játékkal. A legjobb köridőt futó játékos este nyolckor boldog S4 Mini tulajdonos lesz.

 

Mi is megmérkőztünk, melyet az alábbi képek is bizonyítanak, de be kell vallanunk, nem valószínű, hogy nálunk „landol” a készülék. Az elsőre egyszerűnek tűnő játék azért tartogat csavarokat – például nem olyan egyszerű a versenyautókat kerülgetni a pályán, vagy kikerülni a gyepet, hogy le ne lassuljunk –, így aki a legjobb köridőt teljesíti ma, valóban megküzdött az áhított telefonért.

 

 

 

 

A G-szenzor segítségével a telefon apró mozgatásával irányíthattuk az autót, bár talán jobban díjaztunk volna egy-egy érintőgombot a két szélén. Így többször landoltunk a fűben és egy-egy autó oldalán. Úgyhogy előre is gratulálunk annak a szerencsésnek, aki ma megnyeri a készüléket.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Rendkívüli akkumulátorkapacitással jön az új HONOR X7

A Huawei-től függetlenné vált globális technológiai márka, a HONOR bejelentette a HONOR X7 hazai bevezetését. A készülék rendkívüli akkumulátorteljesítménye lehetővé teszi a hosszantartó online kapcsolódást egy ultra-nagy méretű 5000mAh akkumulátorral, lenyűgöző kijelzővel és egy sor innovatív HONOR technológiai megoldással, kedvező áron. A Qualcomm Snapdragon 680 mobil platformmal működő HONOR X7-et úgy tervezték, hogy kiváló teljesítményt és maximális üzemidőt biztosítson. A Google Mobile Services (GMS) Android 11 operációs rendszerrel futó HONOR X7 május 23-tól elérhető a kereskedelmi partnereknél 84 990 Ft-os ajánlott bruttó fogyasztói áron, valamint a Yettel kínálatában.

2022. május 24. 17:23

Itt a HONOR Magic4 sorozat új tagja

A HONOR globális technológiai márka Magyarországon is bemutatta vadonatúj prémium termékcsaládjának legújabb tagját – a HONOR Magic4 Pro csúcskészüléket. A forradalmian új zászlóshajó csúcstechnológiával büszkélkedhet, áttörést hozva az okostelefonok között a dizájn, a kijelző, a fotózás, a videózás, a teljesítmény és az adatvédelem terén. A HONOR ezzel együtt bemutatta a vadonatúj HONOR Watch GS 3 okosórát is, amellyel tovább erősíti az okostermék-portfólióját.  

2022. május 24. 14:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ismét a „Megbízható Munkaadók” között az SAP Hungary

2022. május 25. 12:15

Mindkét magyar csapat bronzérmes lett a Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpián

2022. május 23. 19:40

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35