Versenyre keltünk az S4 Minivel a Vodafone Smart Store-ban

Czipperer Dia, 2013. július 9. 16:23

Ma délelőtt a Vodafone Smart Store-ban mutatkozott be a Galaxy család új tagja, az S4 Mini. A Samsung új készülékével még az Asphalt 7 játékot is kipróbálhattuk.

Egy rövid, inkább a gyakorlatra fókuszáló bemutató után bárki kipróbálhatta a Galaxy S4 Minit, amely elsőre csak méretében különbözik nagy testvérétől. Egy szerencsés pedig ma egy készülékkel is gazdagabb lesz, ha játszik az Asphalt 7 játékkal. A legjobb köridőt futó játékos este nyolckor boldog S4 Mini tulajdonos lesz.

 

Mi is megmérkőztünk, melyet az alábbi képek is bizonyítanak, de be kell vallanunk, nem valószínű, hogy nálunk „landol” a készülék. Az elsőre egyszerűnek tűnő játék azért tartogat csavarokat – például nem olyan egyszerű a versenyautókat kerülgetni a pályán, vagy kikerülni a gyepet, hogy le ne lassuljunk –, így aki a legjobb köridőt teljesíti ma, valóban megküzdött az áhított telefonért.

 

 

 

 

A G-szenzor segítségével a telefon apró mozgatásával irányíthattuk az autót, bár talán jobban díjaztunk volna egy-egy érintőgombot a két szélén. Így többször landoltunk a fűben és egy-egy autó oldalán. Úgyhogy előre is gratulálunk annak a szerencsésnek, aki ma megnyeri a készüléket.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39