A Carnation Group együttműködik a Google-lal

forrás: Prím Online, 2013. július 30. 16:22

Statégiailag fontos megállapodás jött létre a Carnation Group anyacége, a POSSIBLE és a Google között, a Wildfire kapcsán, mely mérföldkőnnek számít a Carnation életében.

A Wildfire egy program amely közösségi média felületeket köt össze. Hogy miért nagyszerű ez? A Wildfire segítségével a hirdetők egyszerre menedzselhetik Facebook, Google+ és Youtube kampányaikat. Hamarosan a LinkedIn-nel is bővül a lista.
 

A megállapodásnak köszönhetően a Carnation Group még könnyebben lesz képes lépést tartani azokkal a technológiai innovációkkal, melyek az iparágat globális szinten formálják.

 

Az internetes óriással való együttműködés mérföldkőnek számít a cégcsoport, így a Carnation Group életében is.
 

A Google a POSSIBLE-t összetett ügyfélportfóliója, közösségi médiaban elért sikerei és ezen a területen felhalmozott tudása alapján választotta együttműködő partneréül. Ez a Carnation Group számára is hatalmas elismerést jelent.

 

"Irodáink az elkövetkezendő 3-6 hónapban Wildfire workshopoknak adnak majd otthont. A workshopokon világszinten dedikált csapatok kutatják majd fel azokat az ügyfeleket és kampányokat, amelyeknél leginkább kiaknázhatjuk az új platform nyújtotta lehetőségeket." - Vernyik Imre, a média divizió vezetője.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Influence Media nyerte a Continental Magyarország kommunikációs tenderét

Többfordulós, meghívásos tenderen az Influence Media integrált kommunikációs ügynökség nyerte el a Continental Magyarország vállalati kommunikációs és PR feladatokra kiírt tenderét. A közös munka már áprilisban elindult, az együttműködés keretében az ügynökség a Continental országos vállalati kommunikációs osztályának, illetve a gumiabroncs üzletágának nyújt kommunikációs szolgáltatást.

2023. május 31. 21:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39