Élvezd a HD hangzást a Telekom Zajszűrő fülkéiben

forrás: Prím Online, 2013. augusztus 9. 10:08

„Bújj be a zajszűrő fülkébe és telefonálj zavartalanul!”- buzdítja ügyfeleit a Telekom az ország 6 pontján felállított zajszűrő fülkéinél. A kreativ designnal kivitelezett fülkékben ugyanis nyugodt, egyedi körülmények között lehet kipróbálni, vajon hogyan szól a kristálytiszta HD Hang, amelyet immáron bő egy hónapja élvezhetnek a Telekom mobil-előfizetői.

A fülkéket Budapesten a Westend és az Allée bevásárlóközpontoknál, valamint Győrben a Győr Plázánál, Debrecenben a Debrecen Plázánál, Miskolcon a Városház téren, illetve Pécsett a Bajcsy úton helyezték el.


A HD hang szolgáltatás július 1-én indult, és Magyarországon elsőként a Telekom tette elérhetővé ezt a technológiát. Az országosan elérhető HD Hang tisztaságát díjmentesen és automatikusan évezhetik a Telekom ügyfelei. A HD Hang a következő feltételek teljesülése esetén érhető el: ha mindkét beszélgető a Telekom mobilszolgáltatását használja, rendelkeznek HD Hang-képes okostelefonnal, és 3G vagy 4G lefedett helyen tartózkodnak.


Jelenleg a Telekom által kínált okostelefonok jelentős részével elérhető a HD minőségű hangszolgáltatás: ilyen készülék többek között az iPhone 5, Samsung Galaxy S4, S3, Nokia Lumia 820 és 920.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48

Megszervezik Magyarország első leginnovatívabb fejlesztői versenyét

2023. február 19. 13:20