Microsoft Gold minősítést szerzett a NET’54

forrás: Prím Online, 2013. augusztus 12. 10:22

Magyarországon a NET’54 Üzleti Kommunikáció Kft. az elsők között érdemelte ki a Microsoft Communications kompetencia Gold fokozatú partnerminősítését. A Microsoft által kidolgozott szigorú minősítési rendszer elsődleges feltételei közt szerepel a kiemelkedő szaktudású, kijelölt tanúsítványokkal rendelkező szakembergárda.

A Microsoft Communications kompetencia Gold fokozatú minősítése igazolja a NET’54 Üzleti Kommunikáció Kft. Microsoft Lync-megoldások értékesítésében, bevezetésében és fejlesztésében elért kiváló teljesítményét. A Microsoft Gold partneri cím megszerzése szigorú feltételekhez kötött, így szavatolja, hogy a partner rendelkezik a megfelelő szaktudással, háttérrendszerekkel, valamint üzleti tudással az üzenetváltás, jelenlétkezelés, konferenciakezelés terén, valamint a hang- és videotovábbítás, illetve a Lync Online területén.

„Nagyon büszkék vagyunk a Microsoft Gold minősítés megszerzésére, amely jól bizonyítja, hogy cégünk fejlesztésének egyik legfontosabb pillére a folyamatos szakemberképzés” – emelte ki ifj. Karászi József, a NET’54 Üzleti Kommunikáció Kft. ügyvezetője. A Microsoft Gold partnerségnek köszönhetően a jövőben a NET’54 a támogatási erőforrások és szoftverek szélesebb köréhez fér majd hozzá, így a szaktudás fejlesztése és a forgalomnövelés mellett még magasabb színvonalú szolgáltatást és támogatást tud majd nyújtani meglévő és jövőbeli ügyfeleinek. „A Microsoft Gold minősítés megszerzése fontos mérföldkő cégünk életében, és egyben kiváló bizonyítéka annak, hogy egy tisztán magyar tulajdonú cég is kimagasló sikereket tud elérni ebben az iparágban. Mivel hosszú távon szeretnénk biztosítani a NET’54 sikereit, a piaci részesedés növelése mellett a jövőbeni céljaink között szerepel további minősítések megszerzése és a szakembergárdánk bővítése is” – nyilatkozta ifj. Karászi József.
 

Kulcsszavak: Microsoft +céginfo NET54

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

20% feletti autóflotta növekedés és magas ügyfélelégedettség a Business Lease-nél

Több mint 20%-os növekedést ért el 2017-ben a járműlízinggel, flottamenedzsmenttel és mobilitási szolgáltatásokkal foglalkozó Business Lease Hungary Kft. autóflottájának mérete az előző évhez képest. A 2017-es évet továbbá 9,3-es ügyfélelégedettségi mutatóval zárta a vállalat, mely 12 éve biztosít a magyar ügyfelei számára folyamatosan megújuló termékeket, és cégreszabott igényeknek megfelelő szolgáltatáscsomagokat egyre nagyobb sikerrel.

2018. január 19. 08:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

E-kereskedelmi Körkép 2017

2017. december 28. 09:48

Fogyasztóvédelmi díjat kapott a UPC

2017. december 20. 09:27

AJI kártyák ajándékba

2017. november 20. 08:36

25 éves az LG Magyarország

2017. november 8. 15:19
cloudappsportal.com