8 hüvelykes táblagépekben a jövő?

Czipperer Dia, 2013. augusztus 16. 14:21

Néhány évvel ezelőtt a kisebb (7 hüvelyk) és a nagyobb (10.1 hüvelyk) osztották meg a gyártókat. Most úgy tűnik, a kettő

közti átmenet, a 8-as szám lehet a nyerő.

Miért pont a 8-as, és honnan jönnek ezek a fejtegetések? Taiwan gyártók számoltak be a DigiTimesnak, melyek a mostani trendek, irányok.  Szerintük a fogyasztók a 8 hüvelykes modelleket kedvelik leginkább, mert nagyobb, mint a 7 hüvelykes, és kisebb és olcsóbb, mint a nagyobb, 10.1-es változat.

 

A jelentésük szerint, több gyártó is felszáll a 8 hüvelykes „vonatra”, és a DigiTimes gyártókat is megnevezett, akik beállnak a sorba. Ezek közé tartozik a HP, LG, Lenovo és ASUS is.

 

A felvetés reálisnak tűnik, ám adódik a kérdés, hogy valóban ez lenne az új trend? Ehhez meg kell várni a 8 hüvelykes tableteket, és kiderül, tényleg a felhasználók igényeit tükrözik.

 

Forrás: Übergizmo.com

Kulcsszavak: ASUS LG Lenovo HP trend táblagép

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az autóipar megmutatja, hogyan kell a gyártást digitalizálni

A gyártási folyamatok digitalizációjának sikerességét négy tényező befolyásolja – ez derült ki a Roland Berger „Az Ipar 4.0 jelenlegi helyzete” című tanulmányából. A kutatás autóipari OEM-ek és top beszállítók tapasztalataira támaszkodva mutatja be a digitális gyártás sikertényezőit. A német hátterű tanácsadócég szerint a folyamatos priorizálás, a dedikált csapatok, az összehangolt céltérképek és a munkavállalók folyamatos képzése a legfontosabb. 

2023. március 25. 10:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48