A Casio bemutatja az új, kibővített G-STEEL kollekciót

forrás: Prím Online, 2017. szeptember 10. 16:24

A Casio G-SHOCK órák rendkívül népszerűek, azonban sokan úgymond csak „második” óraként használják őket. Bár az üzleti életben lazultak a megjelenésre vonatkozó öltözködési konvenciók, sokan nem merik viselni a kifejezetten sportos órákat. 

A Casio ezért úgy döntött, hogy olyan kollekciót tesz elérhetővé, mely egyesíti a G-SHOCK robosztusságát a letisztult eleganciával. A jellemzően rozsdaálló acélból készült sorozat bőr- és fém-, illetve műanyag szíjas változatai stílusosan a G-STEEL nevet kapták” – hívta fel a figyelmet Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. 

 

A G-SHOCK családba tartozó G-STEEL már hazánkban is elérhető kétféle, „Big Size” (GST-W100/110/120/130) és „Mid Size” (GST-W300) méretben. Az új kollekció nem véletlenül kapta a „Tough as your life, tough as your style”, vagyis a „Kemény, mint az életed, kemény, mint a stílusod” szlogent. Ezek az órák a férfias, sportos és időtálló órák kedvelőit hivatottak megszólítani.

 

A kibővített kollekció közel húsz féle modellből áll, melyek különféle színkombinációkban érhetők el. A bőrszíjas változatok modern színvilága a fokozottan kopásálló szíj és a lünetta színének harmonikus kombinációiból ered. A fémcsatos modelleket kedvelők számos számlapszín közül választhatnak az elegáns fehértől, a sportos kéken át a klasszikus feketéig, de akár teljesen fekete kivitelben is választhatják a G-STEEL-t.  A műanyag szíjas változatokat a tok és számlap díszítő színei teszik igazán izgalmassá: fémes csillogású ezüst és fekete, metálkék valamint az örök érvényű arany. 

 

 

A G-STEEL a férfias elegancia új nagykövete: maximális anyagminőséggel és rugalmas kialakítással rendelkezik. Az órák megjelenése, a végletekig kidolgozott, részlet gazdag számlapok és a dinamikus szíjak abszolút 3D hatást kellenek. „A G-STEEL modelleket – a G-SHOCK márka hagyományaihoz híven - extrém körülményekre tervezték, ennek megfelelően maximális ütődés- illetve rázkódásvédelemmel látták el őket. Megjelenésük még irodai környezetben is rendkívül exkluzív” – hangsúlyozta Nagy Sándor. 

 

A G-STEEL széria órái az analóg digitális kijelzőnek köszönhetően a nap bármely szakában képesek olvashatóan kijelezni az aktuális időt. A VI-os óramutató állásánál található FULL-AUTO-LED háttérvilágítás kézmozgásra automatikusan aktiválódik, így koromsötétben is optimális megvilágítás áll rendelkezésre; az élettartam megóvásának érdekében pedig csaknem megfelelő fényviszonyok között kapcsol be.

 

 

A legendás rázkódásállóságuk mellett a G-STEEL sorozat darabjai számtalan, jellemzően G-SHOCK tulajdonsággal büszkélkedhetnek. Ilyen funkciók például a stopper, 5 különböző ébresztési időpont, visszaszámlálás, világidő 31 városkóddal; vagy a már jól ismert, népszerű és a Casio órákra jellemző értéknövelő technológiák, mint a Wave Ceptor rádiójel-vezérlés, környezetbarát Tough Solar fényenergia vagy az elemtöltöttség jelző. „Ezek az órák ráadásul 20 bar nyomásig vízállóak, így nem csak az üzleti megbeszéléseken teljesíthetnek jó szolgálatot viselőik számára. A G-STEEL karórák a megbízhatóság, időtállóság és modern kihívások tökéletes időmérői” – tette hozzá a Casio termékmenedzsere.  

 

A G-SHOCK szériát a Casio mérnökei az úgynevezett „Tripla Tizes” koncepció alapján fejlesztették ki. Ez annyit tesz, hogy az ebbe a modellcsaládba tartozó óráknak 10 méteres magasságból történő esést, legalább 10 baros nyomást, valamint 10 évet kell kibírniuk egyetlen elemmel. 1983-as bemutatása óta valamennyi G-SHOCK karórát ennek szellemében tervezték meg. 

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az LG első 4K UHD projektora a kényelmes kialakítás mellett lenyűgöző minőségű képpel szolgál

Az LG Electronics (LG) tovább erősíti pozícióját a 4K UHD projektorok piacán a HU80K típus bemutatásával, amely a vállalat első 4K UHD projektora. A készülék elnyerte a CES legjobb innovációinak járó Best of innovation díjat: az elismerést a készülék kompakt, kivételes formaterve, illetve ultraéles video- és moziélményt nyújtó képességei érdemelték ki. A 4K projektorok globális piacának gyors növekedését látva az LG-nek meggyőződése, hogy itt is ugyanúgy képes lesz megszerezni a vezető pozíciót, mint a LED-projektorok piacán.

2018. január 11. 19:18

Az LG új légtisztítót és légkondicionálót mutat be a CES-en

Az LG Electronics (LG) a 2018-as CES-en mutatja be legújabb, intelligens otthoni légkondicionáló megoldásait. 

2018. január 5. 12:57

Több mint 100 milliós befektetéssel nemzetközi piacokra lépett a SOL-ONE

Átlagosan naponta 20 ezer liter levegőt lélegzünk be, de kevesen tudják, hogy a beltéri levegő általában szennyezettebb, mint a szabadban. Ráadásul időnk mintegy 90%-át a négy fal között töltjük. 

2017. december 20. 12:41

Mio okosórák és navigációk az újratervezéshez

Ismét itt az újév, a világraszóló fogadalmak időszaka. Ki ne örülne, hogy támogatást kap a megvalósításhoz? 

2017. december 15. 18:23

Rajzpályázat és akció a „Szíves Karácsony” jegyében

A WIWE Mobil EKG szívdiagnosztikai eszköz mind hazánkban, mind külhonban egyre szélesebb körben ajánl megoldást az egészségmegőrzésre és megelőzésre lakossági, orvosi, sportolói szinten, most pedig – Karácsony előtt – mindehhez árkedvezményt is adnak: aki szeretteinek olyan eszközt akar ajándékozni amely figyelmeztet a szív működésének rendellenességeire, az december 15. és 18. között – az „aranyhétvégén” - 69.990 forintért veheti meg a WIWE-ot a webshopban és viszonteladóknál.

2017. december 14. 13:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

E-kereskedelmi Körkép 2017

2017. december 28. 09:48

Fogyasztóvédelmi díjat kapott a UPC

2017. december 20. 09:27

AJI kártyák ajándékba

2017. november 20. 08:36

25 éves az LG Magyarország

2017. november 8. 15:19
cloudappsportal.com