Chatbot segít eligazodni a Port.hu-n

forrás: Prím Online, 2018. október 17. 16:21

Elindult a Port.hu műsorkereső chatbotja, az Extreme Net Digitális és Kommunikációs Ügynökség közreműködésével. Segítségével nagyon egyszerűen tájékozódhatsz a mozik kínálatáról és azok újdonságairól. 

Pár kattintással nem csak megnézheted, hogy hozzád legközelebb hol és mikor játsszák a kívánt filmet, de még az előzeteshez, értékelésekhez és szereplőkhöz is azonnal hozzáférhetsz. A botot arra is megkérheted, hogy ajánljon neked valami jót, mindezt Facebook Messengeren keresztül, könnyedén a mobiltelefonodról.

 

A beszélgetést a Port.hu Facebook oldalán indíthatod, az üzenetküldő gomb megnyomásával, melynél semmilyen plusz programot nem kell telepítened.  A chatbot azonnal válaszol neked a nap 24 órájában, bárhol és bármikor, a mobilodon keresztül. A jelenlegi Facebook Messengerbe fűzött chatbot minden okostelefonnal rendelkező felhasználónak biztosított. A mobil eszköz állandó jelenléte és könnyű használata pedig csak tovább gyorsítja a keresési folyamatot.

 

A kezdeti újítást a jövőben újabb innovációk követik. A jövőben a Facebook oldal mellett a Port.hu weboldalán is elérhető lesz a chatbot, illetve a moziműsor keresés mellett további hasznos funkciókkal egészül ki a program. Ilyen többek között a tv műsorkereső és színház kereső modul, melyek segítségével már nem csak a mozi, de más szórakoztatási egység műsorkínálatából is válogathat a felhasználó.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Accenture robotasszisztenssel segíti a betegek ellátását

Az Accenture két interaktív virtuális robotasszisztenssel bővítette Intelligent Patient Platformját. Ella és Ethan olyan asszisztensek, akik folyamatosan tanulnak és képzik magukat a mesterséges intelligencia (AI) által, képesek intelligens javaslatokat tenni a betegek, az egészségügyi szolgáltatók és az ápolók közötti interakciókra. A vállalat a betegek egészségi állapotának javítására és kellemesebb körülmények biztosítására fejlesztette ki a botokat.

2018. november 12. 19:30

Magyar Instagram fiókon tesztelték a nemzetközi trendeket

November 27-én jelenik meg Magyarország első olyan Instagram marketing könyve, amely dokumentálja a tervezés, kivitelezés minden lépését, akárcsak az adatokat és eredményeket, mindezt kendőzetlenül. 

2018. november 12. 17:42

Az MKB Bank, a Fintechlab és az Oracle november végén Magyarországra hozza a valódi „open bankinget”

Az MKB Bank által júniusban végrehajtott sikeres digitális rendszercsere Magyarországon egyedülálló, világszínvonalú lehetőségeket nyitott meg a pénzintézet előtt. A bank fejlesztéseinek és működésének középpontjában az ügyfelek lehető legmagasabb szintű kiszolgálása és a digitalizáció teljes körű bevezetése áll. Ennek következő – európai szinten is egyedülálló, nemzetközi – eseménye lesz a november 30-tól december 2-ig tartandó fintech hackathon, amelynek részeként fintech startupok az MKB Bank új digitális rendszerének segítségével tesztelhetik a teljes nyílt bankolási megoldások megvalósíthatóságát, több mint 1500 dokumentált API segítségével. A verseny együttműködő partnere az Oracle.

2018. november 12. 12:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Windows 10 Professional olcsón és ingyenes kézbesítéssel

2018. november 8. 16:27

eTrends Monitor: a készpénzmentes fizetés már népszerűbb a netezők körében

2018. október 8. 10:12

Videót vetít, kezet fog, ölel, táncol a robot

2018. szeptember 21. 14:07

Mely területeken jelenti a fejlődés motorját a nyílt forráskód

2018. szeptember 19. 14:18
cloudappsportal.com