Chatbot segít eligazodni a Port.hu-n

forrás: Prím Online, 2018. október 17. 16:21

Elindult a Port.hu műsorkereső chatbotja, az Extreme Net Digitális és Kommunikációs Ügynökség közreműködésével. Segítségével nagyon egyszerűen tájékozódhatsz a mozik kínálatáról és azok újdonságairól. 

Pár kattintással nem csak megnézheted, hogy hozzád legközelebb hol és mikor játsszák a kívánt filmet, de még az előzeteshez, értékelésekhez és szereplőkhöz is azonnal hozzáférhetsz. A botot arra is megkérheted, hogy ajánljon neked valami jót, mindezt Facebook Messengeren keresztül, könnyedén a mobiltelefonodról.

 

A beszélgetést a Port.hu Facebook oldalán indíthatod, az üzenetküldő gomb megnyomásával, melynél semmilyen plusz programot nem kell telepítened.  A chatbot azonnal válaszol neked a nap 24 órájában, bárhol és bármikor, a mobilodon keresztül. A jelenlegi Facebook Messengerbe fűzött chatbot minden okostelefonnal rendelkező felhasználónak biztosított. A mobil eszköz állandó jelenléte és könnyű használata pedig csak tovább gyorsítja a keresési folyamatot.

 

A kezdeti újítást a jövőben újabb innovációk követik. A jövőben a Facebook oldal mellett a Port.hu weboldalán is elérhető lesz a chatbot, illetve a moziműsor keresés mellett további hasznos funkciókkal egészül ki a program. Ilyen többek között a tv műsorkereső és színház kereső modul, melyek segítségével már nem csak a mozi, de más szórakoztatási egység műsorkínálatából is válogathat a felhasználó.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az ÁRKÁD-ban február 21. és 24. között robotika kiállítással várják a látogatókat

Február utolsó hétvégéjén minden a robotokról fog szólni a budapesti ÁRKÁD-ban. Február 21. és 24. között ugyanis egy robotika kiállítás lesz megtekinthető a bevásárlóközpontban, ahol számos érdekesség várja a legújabb technológiák rajongóit. 

2019. február 16. 12:06

Borbély Alexandra kapta a Vodafone Egyenlőség Díjat a XV. Szóvivő Bálon

A 15. Szóvivő Bál alkalmából Borbély Alexandra színésznő kapta a Vodafone Magyarország Egyenlőség Díját. A díj célja, hogy az egyenlőtlenségek leküzdésére, és e téma fontosságára irányítsa a figyelmet. 

2019. február 16. 09:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Bemutatkozik a Samsung 2019-es QLED TV kínálata

2019. február 15. 12:20

Minden eddiginél gyorsabb letöltési sebességet biztosít a Huawei új chipkészlete

2019. január 25. 11:21

Technológiával az örökélet felé

2019. január 14. 10:53

Az LG és a Microsoft közösen forradalmasítja az autóipart

2019. január 12. 10:47
cloudappsportal.com