Indul a Lenovo egész éves e-sport rendezvénysorozata

forrás: Prím Online, 2024. február 7. 17:55

2024 februárjában újra kezdetét veszi a Lenovo Legion Legends e-sport bajnokság! A versenyzők az idei évben öt különböző játékban mérkőzhetnek meg, ráadásul a versenysorozat egész évben zajlik majd. A februártól júniusig tartó tavaszi sorozatot követően a jelentkezők az őszi időszakban, augusztustól decemberig is megmérettethetik magukat az összesen 5 millió forint értékű összdíjazású bajnokságon. 

 

A Lenovo elkötelezett a hazai e-sport szcéna támogatása mellett, ezért rendezte meg 2022-ben a Gamerlanddel együttműködésben első bajnokságát, kizárólag magyar játékosok részére. A versenysorozat nagy sikerének köszönhetően az idei Lenovo Legion Legends minden tekintetben szintet lép, és még szélesebb körben kínál izgalmas programokat az e-sport szerelmeseinek egész évben. A szervezők célja, hogy támogassák a játékosokat saját határaik ledöntésében, hogy elérhessék mindazt, amit korábban lehetetlennek hittek. Az idei bajnokság játékai a Counter-Strike 2, a Valorant, a Rocket League, a League of Legends, és a Rainbow Six Siege lesznek. 

 

 

A korábbi versenyhez hasonlóan a játékosok egy online selejtezőben csapnak össze, majd a verseny az adott hónap végén egy offline döntőben dől el, ahol már minden résztvevő csapat biztosan nyereménnyel távozik! A bajnokságot az 5 millió forint értékű összdíjazás teszi még izgalmasabbá: a győztes csapat tagjai fejenként 50 ezer, a második helyezettek fejenként 20 ezer, a harmadik és negyedik helyezett csapatok fejenként 10-10 ezer forint értékű utalványt vihetnek haza, a további döntőbe jutott versenyzők pedig fejenként 5-5 ezer forint értékű utalványt zsákmányolhatnak.  A nevezés minden versenyre ingyenes, de a szervezők izgalmas programokat és nyereményeket garantálnak azoknak is, akik csak nézőként kísérik figyelemmel az év leghosszabb hazai e-sport versenysorozatát. 

 

 

Az offline döntőt a Gamerlandben rendezik, melyre a belépés ingyenes, és a résztvevők az egyes játékok elhivatott képviselőivel is találkozhatnak, valamint 1v1 mérkőzésekben is össze is csaphatnak velük. A kihívók olyan népszerű játékosokkal mérkőzhetnek meg, mint például a Counter-Strike hazai legendája, Kodiak, és a LoL-játékosközösség kiemelkedő alakja, Blackii. A rendezvényeken a résztvevők kipróbálhatják a Lenovo gaming termékcsaládjának újdonságait, többek között a kezdő játékosok számára kialakított LOQ gamer laptopokat, illetve az innovatív kézikonzolt, a Legion Go-t is. A vállalat első Windows alapú kézi gaming készüléke a hordozhatóságának és sokoldalú használati módjainak köszönhetően minden korábbinál nagyobb szabadságot biztosít a játékosoknak, akik egy kompakt készülékben tapasztalhatják meg a tökéletes PC-s játékélményt. 

 

 

Az 1v1 küzdelmekben és a Legion Go kihívásban a helyszínen szurkolók is értékes nyereményekkel gazdagodhatnak, hiszen a verseny nem titkolt célja, hogy tovább erősítse a hazai gamer- és e-sport közösséget, aminek a szurkolók is nélkülözhetetlen tagjai.

 

Minden egyes online és offline versenynapot a GamerlandTV – Twitch csatornáján is közvetítenek, ahol a nézők is értékes nyereményekhez juthatnak. A verseny további részletei a http://www.legionlegends.hu/ weboldalon elérhetők. Jelentkezz a Lenovo Legion Legends versenyeire, mérettesd meg magad és érd el a lehetetlent!

 

 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Országos sikert aratott a Széchenyi-egyetem hallgatói csapata a távközlési versenyen

Első helyezést ért el a győri Széchenyi István Egyetemet és annak SZESAT Interdiszciplinális Szakkollégiumát képviselő hallgatói csapat, a SZEppelin a Nagy Lajos egyetemi távközlési konstrukciós emlékversenyen. A fiatalok a mobiltávközlési cégek méréseinek modernizálását és költséghatékonyságnak növelését elősegítő karbonsemleges mérőléghajót terveztek.

2024. február 26. 21:07

Fejlett audovizuális lehetőségek és lenyűgöző hardver egy kompakt, stílusos csomagban

A HONOR bejelentette, hogy itthon is kapható a HONOR Pad 9, a vállalat legújabb tabletje. Lenyűgöző, 2,5K-s HONOR FullView kijelzővel és 120Hz-es képfrissítési rátával; nyolchangszórós, a HONOR Histen hangolási technológiát alkalmazó audiorendszerrel és erőteljes Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 chipszettel egy impozáns, mégis kompakt eszközhöz juthatnak a felhasználók.

2024. február 26. 20:24

Konnektivitás újratöltve: a Xiaomi bemutatta az új „Human x Car x Home” koncepcióját

A Xiaomi az MWC Barcelona 2024 rendezvényen bemutatta az új „Human x Car x Home” stratégia jegyében kifejlesztett okos ökoszisztémáját, amely új fénybe helyezi a technológiai integráció fogalmát.  A Xiaomi SU7 elektromos autó ennek az új megközelítésnek a megtestesítője, amely a bejelentéssel együtt debütált nemzetközileg, ízelítőt adva abból, hogy milyennek képzeli el az okos eszközökkel bőven ellátott jövőt a Xiaomi – egy olyan új világot, amelyben a felhasználói igényeket egy közös okos ökoszisztéma fogja kiszolgálni.

2024. február 26. 18:59

Különleges motort fejlesztett az ABB

Az ABB egy újabb világelsőséget ért el az IE5-ös hatékonyságú szinkron reluktanciamotorok (SynRM) fejlesztésében egy olyan új változat piaci bevezetésével, amely egyesíti az ultraprémium energiahatékonyságot a rendkívül jó tényleges teljesítményt nyújtó folyadékhűtés előnyeivel. Az új kialakítás kompakt helyigény mellett új mércét állít fel a nagy kimenti teljesítmény és a megbízhatóság tekintetében. 

2024. február 26. 17:30

A HONOR átfogó, mesterséges intelligencia-alapú stratégiát vitt az idei MWC-re

A HONOR Barcelonában mutatta be új, átfogó stratégiáját, amely a mesterséges intelligencia hajtotta, az operációs rendszereken túlmutató élményekre, és a szándék alapú felhasználó kezelőfelületekre épül. Nemzetközi partnereivel együttműködve több okoseszköz érkezését is bejelentette: a HONOR Magic6 Pro érkezése mellett a HONOR MagicBook Pro 16 AI PC-t is, ami platformszintű AI-jal felszerelve kínál emberközpontú élményeket.

2024. február 26. 16:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07