Megérkeztek az ultranagy méretű TCL Mini LED TV-k

forrás: Prím Online, 2022. szeptember 4. 10:09

A TCL Electronics, a globális TV iparág egyik kulcsszereplője és vezető szórakoztatóelektronikai vállalata a 2022-es IFA kiállításon bemutatta az első 98 hüvelykes QLED TV-t, amely elérhető az európai piacon. A TCL 98C735 az XL kollekció legújabb tagja, amely tavaly jelent meg először az észak-amerikai piacon. Az EISA-díjas, nagyképernyős tévék moziszerű élményt kínálnak, így a nézők a lehető legjobb képminőséget kapják, most már XL méretben is.

Az új, európai XL kollekció a 75 inch feletti képernyőmérettel rendelkező TCL tévéket jelenti. Változatos képernyőméretekkel és technológiával rendelkező nagyméretű televíziók kedvező árakkal érkeznek és felülmúlják az otthoni szórakoztatással kapcsolatos elvárásokat azáltal, hogy kimagasló élményt nyújtanak a felhasználóknak. Az innovatív technológiának köszönhetően az extra nagy képernyő moziszerű, magával ragadóbb vizuális élményt nyújt, amely valóban el tudja kápráztatni a sorozatok szerelmeseit, a filmrajongókat, a sportrajongókat és a gamereket.

 

 

Mozi a nappaliban

A 98 hüvelykes, Google TV-vel felszerelt, QLED kijelzős, 4K felbontású C735 a sorozat legnagyobbja, amely kiváló szórakoztatást nyújt szemkápráztató színmegjelenítéssel. A TCL úgy tervezte a 98C735-öt, mintha a moziban a legjobb helyén ülnél: ha otthon körülbelül három méterre ülnek a 98C735 képernyőtől, a felhasználók ugyanazt a 60 fokos látómezőt élvezhetik, mintha egy gigantikus, 30 méteres képernyőt néznének a középső sor, középső ülésén egy moziban. Mind a 98C735, mind a 75C735 QLED TV, a hollywoodi színek 100%-os reprodukciójára képes, pontosan úgy, ahogyan azt a rendező és az operatőr megálmodta.

 

A 75 colos C935 és C835 tévék Mini LED háttérvilágítással érkeznek, ami a TCL saját fejlesztése. A versenytársak prémium megoldásaihoz képest a nagyon világos helyiségekben is kiváló képminőséget biztosít. A több ezer Mini LED fényforrással az XL széria képernyői lenyűgöző módon jelenítik meg a HDR tartalmat, hihetetlen fényerőt biztosítva. A C935 1920 helyi fényerőszabályzó zónája mélysötét feketét, élénk fehéret és vibráló színeket biztosít.

 

A 2022-es XL kollekció összes készüléke támogatja a legtöbb HDR formátumot, nem kell kompromisszumot kötni Dolby Vision IQ, Dolby Vision, HDR HLG, HDR10 vagy HDR10+ tartalom esetén sem.

 

 

Gaming és sport… most még nagyobb kivitelben! 

Az akadásmentes játékélményt kereső gamerek számára az XL széria két zászlóshajóját ajánljuk: a 75C935 és a 75C835 Mini LED TV-k rendkívül alacsony input lagot és akár 144 Hz-ig változó frissítési frekvenciát (VRR-t) kínálnak, továbbá rendelkeznek HDMI 2.1 bemenettel.

 

Ezek az XL-es képernyők azt is lehetővé teszik a sportrajongók számára, hogy olyan élményben részesüljenek, mintha a stadionban lennének – éppen időben az idei nagy sporteseményekhez! Nem csak termékfejlesztés szempontból kapcsolódik a sportok iránt a TCL. A FIBA-val és a kosárlabda-Európa-bajnoksággal kötött együttműködéssel, valamint az angol Phil Foden-nel, a francia Raphael Varane-nal és a feltörekvő spanyol sztárral, Pedrivel kötött új szponzoráció is azt mutatja, hogy elkötelezett minden olyan játék iránt, ami sokmillió rajongót mozgat meg egy-egy esemény alkalmával.

 

 

Valódi audiovizuális élmény a nappalidban 

A fantasztikus képminőséget kínáló XL szérián túl a TCL keményen dolgozott egy olyan terméksorozat kifejlesztésén, amely a képernyő kiváló teljesítményéhez hasonlóan magával ragadó hangzást biztosít. A TCL most megjelenő, díjnyertes X937U és C935U RAY•DANZ soundbarjai tökéletesítik az otthoni moziélményt. 7.1.4, illetve 5.1.2 csatornás megoldásukkal szélesebb, gazdagabb hangszínt, a Dolby Atmos és DTS:X technológiával pedig kompromisszummentes tartalomfogyasztást biztosítanak.

 

A TCL XL kollekció minden terméke elegáns, keret nélküli kialakítással rendelkezik, amely könnyedén illeszkedik bármilyen belső térbe és kiterjeszti a szórakozás határait a termék dimenziójáig. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07