Rekordmennyiségű díjat nyert az LG 2020-as CES-en

forrás: Prím Online, 2020. január 20. 18:33

Az LG Electronics (LG) idén rekordmennyiségű — több mint 150 — díjat zsebelt be a CES iparági szakértőitől, ráadásul immár hatodik egymást követő alkalommal választották a vállalat egyik televízióját a szakkiállítás legjobbjának. Az LG CX sorozatú OLED televízióit több ezer új, a rendezvényen bemutatott televízió közül találta a legkiemelkedőbbnek a kiállítás hivatalos díjazási programja, a CES legjobbjai (Best of CES) díjsorozat, amelyet az Engadget technológiai szaklap a CES nevében ítél oda.

Az LG a televíziók kategóriájában idén is kiemelt szerephez jutott piacvezető OLED készülékeivel, amelyek 83 elismerést érdemeltek ki a CES iparági szakértőitől. A prémium kategóriás, feltekerhető képernyős LG SIGNATURE OLED TV RX (65RX modell) a CES videokijelzők kategóriájában nyerte el az innovációs díjat, az LG SIGNATURE OLED ZX 8K TV-t pedig a CTA Mark of excellence díjsorozatának Az Év videokijelzője címével tüntették ki. Az LG legújabb generációs, ATSC 3.0 szabványnak megfelelő OLED televíziói emellett további két tucat díjat zsebeltek be.

 

A gyártó háztartási gépei közül a mesterségesintelligencia-megoldásokat alkalmazó, közvetlen meghajtású motorral (AI DD) felszerelt új LG ThinQ elöltöltős mosógép érdemelte ki a legtöbb elismerést az idei CES-en: mások mellett az USA Today és a Newsweek is méltatta a készüléket. A beépített  Craft Ice  funkciónak köszönhetően a háztartási hűtőgépek között elsőként gömb formájú, ezért a megszokottnál lassabban olvadó “jégkockát” készítő InstaView Door-in-Door Refrigerator szintén kiváló visszajelzéseket kapott, hiszen elnyerte az amerikai Szórakoztatóelektronikai Szövetség (Consumer Technology Association, CTA) kiválósági díját, a CES innovációs elismerését, valamint a Women’s Health díját is.

 

A dupla képernyős LG G8XThinQ okostelefon szintén kiérdemelte a CES innovációs díját, ahogyan elismerésben részesült az LG új, a háztartási gépekbe beépített, mesterséges intelligencián alapuló terméktámogatási szolgáltatása (Proactive Customer Care), valamint a vállalat standjának több tízezer látogatóját fogadó, OLED képernyőpanelekből elkészített látványos “Hullám” installáció is.

 

Az LG összesen 17 innovációs díjat nyert el a CES-en, vagyis a CTA hivatalos programja ennyiszer találta a CES-en bemutatott egyes kategóriák — háztartási gépek, szórakoztató elektronika és mobilkommunikáció — legjobbjának a dél-koreai gyártó valamely termékét. A vállalat mindemellett jelentős elismeréseket is besöpörhetett egyebek között a Time, a Newsweek, a USA Today/Reviewed.com, az Engadget, a Future, a Good Housekeeping, a The Verge és Architectural Digest szakújságíróitól.

 

 

 

Az LG főbb díjai a 2010-as CES-en:

LG CX 4K OLED televízió

 • Engadget: A CES legjobbja
 • PC Mag: A CES legjobbja
 • Reviewed.com: A szerkesztők ajánlata díj
 • Pocket-lint: A CES legjobbja
 • HD Guru: A CES legjobb választása
 • CTA Mark of Excellence: Az Év videokijelzője

LG GX Gallery szériás 4K OLED TV

 • Gear Patrol: A szerkesztők ajánlata – CES 2020
 • BGR: A CES legjobbja
 • HD Guru: A CES legjobb választása
 • TechRadar: A CES legjobb televíziói

LG SIGNATURE OLED ZX 8K TV

 • CES 2020 Innovációs Díj
 • CTA Mark of Excellence: Az év videokijelzője
 • Gadget Match: A CES legjobbja 2020
 • BGR: A 2020-as CES legjobbja

LG SIGNATURE RX feltekerhető OLED TV

 • CES 2020 Innovációs Díj
 • Engadget: A CES 2020 legjobb új tévékészülékei
 • SPY: A 2020-as CES legjobbja

LG SN11RG hangprojektor

 • CES 2020 Innovációs Díj
 • CTA Mark of Excellence: Az év hangszórója: Hangprojekorok

LG PuriCare Mini légtisztító

 • CES 2020 Innovációs Díj
 • CTA Mark of Excellence: Fejlődő technológiák / Egyéb otthoni technológiai fejlesztések

LG ThinQ Front-Load Washing Machine

 • USA Today/Reviewed.com szerkesztői ajánlatok a CES-ről: A szerkesztők ajánlata
 • Newsweek: A 2020-as CES legjobbja

LG Proactive Customer Care ügyfélszolgálati megoldás

 • USA Today/Reviewed.com szerkesztői ajánlatok a CES-ről: A szerkesztők ajánlata

LG G8X ThinQ dupla kijelzővel

 • CES 2020 Innovációs Díj
Kulcsszavak: CES 2020 LG Electronics LG

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Költségcsökkentéssel digitalizálódna a bankszektor

Komoly, átlagosan a költségek 10 százalékát elérő költségcsökkentési munkába kezdenek a világ pénzintézetei. Felismerték ugyanis, hogy a digitalizáció komoly kihívást jelent számukra. A megtakarított pénzt várhatóan digitalis képességeinek fejlesztésére fogják fordítani. Elsősorban a mesterséges intelligencia, a vállalatirányítási rendszerek és az automatizálás területén kívánnak előrelépni – derül ki a Deloitte 2019-es, több mint 1200 vezető megkérdezésével készített banki költséggazdálkodási felméréséből.

2020. február 17. 16:19

A Delta Systems az év HP Enterprise partnere

A Delta Systems Kft. kapta a 2019. év Hewlett Packard Enterprise partnere, valamint a 2019. év legnagyobb forgalmú Aruba forgalmazó partnere díjakat a nemzetközi gyártóvállalat rendezvényén.

2020. február 17. 14:56

Naponta átlagosan 15 percet töltünk álláskereséssel

Hogyan keresünk állást 2020-ban? Mennyi időt töltünk kereséssel, jellemzően mely napokon és milyen napszakban válogatunk a munkalehetőségek között? Mikor jelentkezünk rájuk, és vajon milyen eszközről tesszük ezt? A Profession.hu friss felmérésének adataiból kiderül.

2020. február 17. 13:31

Accenture Technology Vision 2020: fókuszban az ember

A digitális világ vállalatainak a versenyképességük fenntartása és sikerességük érdekében fókuszt kell váltaniuk, és egyensúlyt kell teremteniük saját, valamint a külső értékek között. Össze kell hangolniuk az üzleti érték teremtésére irányuló törekvésüket ügyfeleik és dolgozóik értékeivel és elvárásaival – állapította meg az Accenture 2020-as Technology Vision jelentése. A cég jubileumi 20. éves jelentése a vállalati szférát a következő három évben átformáló főbb technológiai trendjeit vázolja fel.

2020. február 17. 11:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33

20 éves Magyarország egyik legrégebbi email rendszere

2020. február 7. 09:03

A három legnépszerűbb rádiót négymillió ember hallgatja

2020. február 3. 10:01

Életet menthet az ÉletMentő applikáció

2020. január 23. 14:20
online sportfogadás