Tervezz háttérképet a realme-nek!

forrás: Prím Online, 2021. május 28. 15:36

A feltörekvő globális okostelefon-márka, a realme egy nemzetközi háttérkép tervező versenyt hirdet, melyre 2021. június 21-ig a világ minden részéről várja felhasználók, designerek és design iskolák hallgatóinak munkáját. 

A realme második alkalommal meghirdetett tervező versenyében a legújabb modelljéhez, a realme 8 5G készülékhez vár háttérkép terveket, „Designing Infinity”, vagyis a végtelen megtervezése témában. A nyertes pályaművek világszerte eljutnak a realme userekhez, de ez még nem minden! A nyertesek akár 10 000 USD pénzjutalom mellett meghívást kaphatnak arra is, hogy a realme tervezőivel közösen dolgozzanak a realme irodáiban világszerte, vagy egy virtuális, 3-hónapos szakmai gyakorlaton vegyenek részt. 

 

A globális verseny már elindult, a pályaműveket 2021. június 21-ig várja az okostelefon-márka, online felületén. A userek a verseny ideje alatt világ minden tájáról leadhatják voksukat kedvenc tervükre. 

 

Valamennyi pályaművet a kreativitása, a téma feldolgozása és esztétikai összképe alapján értékel majd a realme zsűrije. A döntésben természetesen szerepet játszik még a realme szlogenjének, a “Dare to Leap” szellemiségének átadása is. A verseny lezárulta után összesen 53 nyertest hirdet ki a cég, 2021. július 12-én. A pályázat feltételeivel, szavazási szabályokkal és a nyereményekkel kapcsolatos további részletek itt olvashatók. 

Kulcsszavak: realme okostelefon

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hogyan jegyezd meg könnyen az idegen szavakat?

Az ismétlés a tudás anyja – tartja a régi bölcsesség. De vajon hogyan, hányszor és milyen módon kell ismételni, hogy stabilan rögzüljenek a fejünkben az idegen szavak? Nyelvtanároktól megtudhattunk: ennek külön tudománya van, és közben számos érdekes trükköt alkalmazhatunk.

2022. július 3. 15:50

Kiderült, hogy kit hallgattunk legtöbbet tavaly a rádióban

Ha magnókazettákon tárolná a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) a magyar rádiók 2021-es év adásának hanganyagát, akkor több mint 70 ezer kilométer hosszú kazettaszalagon férne csak el, ennyivel majdnem kétszer lehetne körbe tekerni a bolygónkat. Ekkora mennyiségű hanganyag feldolgozása alapján készült az NMHH kutatása, amelyből kiderült, hogy kik a legnépszerűbb előadók a magyar rádiók játszási listája alapján. Sőt, egy készülő elemzés arra is fényt derít, hogy egészen másokat hallgatunk a rádiókban, mint a zenei streaming szolgáltatók felületein.

2022. július 3. 12:56

Összefog az ABB és a Contro-Net

Az ABB és mérnöki szolgáltatásokat nyújtó régi értékesítési partnere, a magyarországi székhelyű Contro-Net Kft. (Contro-Net), közösen kínál teljesen integrált, költséghatékony megoldást az ESAB móri száraz és nedves porkeverő üzemei számára. Az ESAB világviszonylatban vezető helyet tölt be a hegesztő- és vágóberendezések, valamint a hegesztőanyagok előállításában. 

2022. július 3. 11:39

Új cégtársak a PwC Magyarország vezetői között

A PwC Magyarország örömmel jelenti be két új cégtárs kinevezését. A könyvvizsgálati üzletágat 2022. július 1-jétől Sávoly-Hatta Anita és Halmosi Gábor erősíti partneri pozícióban.

2022. július 3. 10:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24