Adecco kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Adecco

Az alternatív valóságok és a gamification határozhatja meg a jövő munkahelyeit

A virtuális valóság a fehér gallérosok munkáját segítheti a jövőben, miközben az Y és X generáció esetében a munkáltatóknak meg kell barátkozniuk a munkakörnyezet játékosításával, azaz a gamificationnal, hogy a munkavállalók minél inkább motiváltak legyenek, hozzásegítve ezzel a vállalatokat a jobb eredmény eléréséhez – mutat rá a jelenlegi trendre az Adecco Csoport, a világ egyik legnagyobb humán erőforrás szolgáltatásokat nyújtó cége.

2019. június 24. 10:18

Adecco csoport: 26%-kal nőtt euro-ban az adózott eredmény

Az Adecco S.A. a Forbes 500-as listán szereplő vállalat, a HR szolgáltatások terén globális piacvezető.

Kulcsszavak: Adecco +céginfo
2003. augusztus 11. 15:00

Adecco-ajánlat a Jobpilot részvényeire

Az Adecco SA személyzeti tanácsadó vállalat bejelentette, hogy vételi ajánlatot tett a Jobpilot AG internetes álláshirdető cégének részvényeire.

2002. február 8. 17:39

Munkaerő kihelyezési szoftver az Adecco-nál

A Magyarországon is jól ismert multinacionális cég, az Adecco ma bejelentette, hogy elsőként próbáltak ki az eConnect nevű alkalmazást, amelynek segítségével B2B alapon közvetíthetnek munkaerőt a cég legnagyobb klienseinek.

Kulcsszavak: Adecco ügyvitel
2000. október 15. 21:49

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15