Adecco kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Adecco

Az alternatív valóságok és a gamification határozhatja meg a jövő munkahelyeit

A virtuális valóság a fehér gallérosok munkáját segítheti a jövőben, miközben az Y és X generáció esetében a munkáltatóknak meg kell barátkozniuk a munkakörnyezet játékosításával, azaz a gamificationnal, hogy a munkavállalók minél inkább motiváltak legyenek, hozzásegítve ezzel a vállalatokat a jobb eredmény eléréséhez – mutat rá a jelenlegi trendre az Adecco Csoport, a világ egyik legnagyobb humán erőforrás szolgáltatásokat nyújtó cége.

2019. június 24. 10:18

Adecco csoport: 26%-kal nőtt euro-ban az adózott eredmény

Az Adecco S.A. a Forbes 500-as listán szereplő vállalat, a HR szolgáltatások terén globális piacvezető.

Kulcsszavak: Adecco +céginfo
2003. augusztus 11. 15:00

Adecco-ajánlat a Jobpilot részvényeire

Az Adecco SA személyzeti tanácsadó vállalat bejelentette, hogy vételi ajánlatot tett a Jobpilot AG internetes álláshirdető cégének részvényeire.

2002. február 8. 17:39

Munkaerő kihelyezési szoftver az Adecco-nál

A Magyarországon is jól ismert multinacionális cég, az Adecco ma bejelentette, hogy elsőként próbáltak ki az eConnect nevű alkalmazást, amelynek segítségével B2B alapon közvetíthetnek munkaerőt a cég legnagyobb klienseinek.

Kulcsszavak: Adecco ügyvitel
2000. október 15. 21:49

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A Nemzeti Közműszolgáltató nevében indult adathalász támadás

Még két teljes hónap sem telt el az évből, de már folyamatosan jelennek meg az újabbnál újabb adathalász kampányok, amelyek egyre profibbak, ezáltal pedig egyre megtévesztőbbek. Az E.ON és a NAV után most a Nemzeti Közműszolgáltató ügyfelei is felkerültek a céltáblára: a kiberbűnözők hamis számlák online befizetésével próbálják bankkártya-adataikat megszerezni – hívja fel a lakosság figyelmét Solymos Ákos, a QUADRON Kibervédelmi Kft. szakértője, aki hozzáteszi: céges adathalász szimulációik során az alkalmazottak átlagosan 51 százaléka rákattint az ilyen típusú levelekre.

2020. február 25. 13:40

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

A Magyar Innovációs Nagydíj pályázati felhívására sok jelentős, és több kiemelkedő innovációs teljesítményt, összesen 46 pályázatot nyújtottak be különböző magyarországi cégek.

2020. február 24. 11:45
online sportfogadás