Alienware kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Alienware

A Dell bemutatta új fejlesztéseit a 10. Gamescomon

A Dell és az Alienware tovább erősítette vezető szerepét a PC játékok világában és a Gamer közösségben Európa legnagyobb interaktív játékokkal és szórakoztatóiparral foglalkozó eseményén, a tizedik Gamescom kiállításon. 

2018. augusztus 28. 13:59

Vadonatúj Alienware vezeték nélküli gamer headset és új generációs Elite játékosegér gamereknek

Az Alienware és a Dell Gaming izgalmas hardverekkel és partnerhírekkel kedveskedik a játékipar és a gamer közösség képviselőinek. Az asztali játékrendszert kiegészítő új termékek közé tartozik a bámulatos hangzást biztosító Alienware vezeték nélküli gamer headset és a 2. generációs, gyors válaszidejű Alienware Elite gamer egér.

2018. július 3. 08:25

Erős Gamer laptopokkal és új együttműködésekkel erősíti jelenlétét az esportban a Dell és az Alienware

Az Alienware és a Dell hat új, nagy teljesítményű, Windows 10 operációs rendszerrel rendelkező, számítógépes játékra fejlesztett laptopot jelentett be. 

2018. április 16. 08:32

Az Alienware és a Dell új számítógépes játékrendszereket és kiegészítőket mutatott be

Az Alienware és a Dell új számítógépes játékrendszereket és kiegészítőket mutatott be: felső kategóriás, többmagos processzorokkal is rendelhető Alienware asztali gépek és egyedi kialakítású, nagy teljesítményű, játékra tervezett monitorok és perifériák széles kínálata érhető el. 

2017. június 23. 13:45

Gamerek kérték: új Dell modellek PC-játékhoz

A Dell megerősítette jelenlétét a PC játékok piacán a különböző szinteken játszó és eltérő árkategóriák iránt érdeklődő gamerek számára kifejlesztett Alienware és Inspiron játékrendszerek megjelenésével. Az új Inspiron modellek kedvező áron biztosítják azt a teljesítményt, amit a legnépszerűbb számítógépes játékok manapság megkövetelnek, és mintegy kiegészítik az Alienware által 20 éve képviselt szakértelmet.

2017. január 13. 09:52

Karnyújtásnyira a virtuális valóság az Alienware vadonatúj gamer laptopcsaládjával

Az Alienware immár 20 éve a nagy teljesítményű PC játékrendszerek éllovasa. A vállalat a jeles évforduló alkalmából a világ első VR-kompatibilis laptopjaival kedveskedik a játékok szerelmeseinek. 

2016. november 16. 10:01

Alienware Steam Machine: PC-s játékok szabadsága a konzolok egyszerűségével ötvözve

Az Alienware és a Valve együtműködésének gyümölcseként megjelent az Alienware Steam Machine, amely a konzol segítségével virtuálisan kiterjeszti a hagyományos PC játékkörnyezetet.

Kulcsszavak: Dell Alienware PC konzol gamer
2015. november 28. 14:29

Alienware Area-51: visszatért és jobb, mint valaha

A Dell bejelentette a legendás, nagy teljesítményű Alienware Area-51 asztali játékgép visszatérését, amely a legújabb Intel, NVIDIA és AMD technológiára építve bármilyen felbontásban kiváló képsebességet nyújt. Az Alienware legutóbbi asztali játékrendszere, az Area-51, Ultra HD-t meghaladó felbontással rendelkezik és többmonitoros rendszerekre is csatlakoztatható. Mindemellett a világ legigényesebb játékosainak elvárásait is kielégíti.

Kulcsszavak: Alienware játék PC Dell
2014. szeptember 16. 13:14

Alienware M18x R2 notesz négy maggal, játékokhoz

Az Alienware egy új nagy teljesítményű noteszgépet vezetett be. A négymagos Intel Ivy Bridge mobil mikroprocesszoron alapuló Alienware M18x R2 modellt elsősorban játékokhoz tervezték. A hatalmas CPU és GPU teljesítmény mellett az új noteszgép jellemzője még a nagy bővíthetőség.

Kulcsszavak: Alienware notebook
2012. szeptember 29. 10:08

Alienware csúcs-PC GTX 280-as VGA-val

Az Nvidia múlt héten mutatta be legújabb videokártyáját, a GTX 280-ast, az Alienware máris beépítette azt csúcskategóriás számítógépeibe.

Kulcsszavak: Alienware PC nVidia
2008. június 24. 21:23

Alienware asztali PC 4GHz-es QX9770 processzorral

Az Alienware kibocsátotta az Area-51 ALX asztali rendszert, amelynek érdekessége, hogy a névlegesnél gyorsabb – 3,2 GHz helyett 4,00 GHz-es – órajellel hajtott négymagos Intel Extreme  Edition Q9770 processzoron alapul.

Kulcsszavak: PC Alienware
2008. május 25. 14:52

Hordozható erőgép az Alienware-től

Az Alienware által önállóan tervezett Area 51 m15x nevű 15,4 hüvelykes noteszgép 45nm-es, Intel 'Penryn' Core 2 Extreme processzort, Nvidia GeForce 8800M GTX GPU-t, maximum 4GB 667MHz DDR2 SDRAM memóriát, több-formátumú DVD írót és második telepet (is) tartalmaz.

Kulcsszavak: Alienware notebook játék
2008. május 6. 16:02

Alienware szörnyeteg négy GPU-val

Az Alienware bemutatta ALX CrossFireX játékos PC-jének legfrissebb konfigurációját, amely kettő darab AMD-ATI Radeon HD 3870 X2 videókártyát, és így összesen négy GPU-t tartalmaz.

Kulcsszavak: PC Alienware
2008. március 8. 13:36

Nagy teljesítményű noteszgép az Alienware-től

Az Alienware bejelentette legújabb nagy teljesítményű noteszgépét. A „beépített” képességek gazdag választékának köszönhetően minden lehetséges felhasználó igényeit képes kielégíteni.

Kulcsszavak: notebook Alienware
2008. február 23. 13:20

Nagyon széles, hajlított képernyők számítógépekhez

Az elmúlt héten Las Vegasban megrendezett CES 2008 kiállításon az Alienware egy nagyon széles, hajlított számítógép-képernyőt mutatott be a játékokhoz, amely sokkal produktívabban támogatja a felhasználót, mint több képernyő, amikor a számítógépen dolgozik. A NEC szintén megjelent nyilvánosság előtt egy nagyon széles képernyővel.

Kulcsszavak: Alienware LCD monitor NEC
2008. január 15. 16:43

Domború Alienware óriásképernyő játékosoknak

Az immár a Dell tulajdonába tartozó Alienware a Las Vegas-i CES technológiai kiállításon bemutatott egy DLP-technológiájú, LED-megvilágítású enyhén domborított képernyőt, amely ráadásul hihetetlenül alacsony válaszidővel rendelkezik.

Kulcsszavak: monitor Alienware
2008. január 8. 20:09

Alienware noteszgép 640 GB HDD-vel

Az Alienware a PC-gyártók közül elsőként építi be noteszgépeibe a Samsung 320 GB-os merevlemezes meghajtóit, egyes modellekbe mindjárt kettőt is.

Kulcsszavak: Alienware notebook
2007. szeptember 22. 20:08

Alienware noteszgép kétmagos CPU-val és két GPU-val

Az Alienware bevezette a legújabb high-end noteszgépet, az Area-51 m9750 modellt. A 16 hüvelykes LCD képernyővel felszerelt masina kétmagos Intel processzort és két Nvidia SLI GPU-t tartalmaz.

Kulcsszavak: Alienware notebook
2007. június 29. 13:09

Alienware asztali PC négymagos Intel processzorral

Brian Joyce, az Alienware alelnöke bejelentette, hogy a processzorintenzív alkalmazásokhoz (pl. játék, videószerkesztés és dekódolás) növelik az Area-51 7500 asztali PC teljesítményét.

Kulcsszavak: PC Alienware
2007. február 24. 09:58

Noteszgép túlhajtott Core 2 Duo processzorral

Az Alienware a nagy processzorteljesítményt igénylő játékokhoz csúcsteljesítményű noteszgépet vezetett be, amely a legújabb grafikus hardvereket és a legnagyobb teljesítményű mobilprocesszorokat foglalja magába. A vállalat kibocsátotta az új Area-51 m5790 Special Edition noteszgépet, amely high-end komponenseket tartalmaz egy 17 hüvelykes asztali PC-t helyettesítő hordozható számítógépben.

Kulcsszavak: Alienware játék notebook
2007. január 20. 13:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Videót vetít, kezet fog, ölel, táncol a robot

A Muzix Group Kft. elsőként mutatta be Magyarországon a CruzR mesterséges intelligenciával működő szolgáltató robotot. A felhő-alapú szolgáltatást használó robot úgy mozgatja a karjait, mint egy ember, tud ölelni és kezet rázni is. Rengeteg területen hasznosítható, kiválóan alkalmas például ügyfelek tájékoztatására és útbaigazítására, de arcfelismerésre, videóhívás indítására és táncolásra is képes. 

2018. szeptember 21. 14:07

Mely területeken jelenti a fejlődés motorját a nyílt forráskód

Az elmúlt évek, illetve évtizedek során jelentősen megváltozott a felfogás a nyílt forráskódú megoldásokkal kapcsolatban. Már nem a „kockák” és hobbiprogramozók játékszerének számítanak ezek a szoftverek, hanem divatos és izgalmas projektek alapjait képezik, és valós alternatívát jelentenek a kereskedelmi forgalomban kapható termékekkel szemben is. Ezt támasztja alá, hogy az open source fontos szerepet játszik minden olyan előremutató technológiában, amelyek alaposan átformálják mindennapjainkat. A SUSE szakértői erre gyűjtöttek össze nyolc példát. 

2018. szeptember 19. 14:18
cloudappsportal.com