Atari kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Atari

Több mint százezer dollárért keltek el az Atari szemétre vetett videojátékai

Száznyolcezer dollárért keltek el árverések sorozatán az Atari cég több mint 30 éve szemétre vetett videojátékai.

Kulcsszavak: játék Atari
2015. augusztus 31. 09:35

Atari videójátékok: szemétből árverésre

Elárverezi az Atari cég harminc évvel ezelőtt szemétre vetett videojátékainak egy részét az az új-mexikói város, amelynek szeméttelepéről a közelmúltban bányászták ki az értékes "leletegyüttest".

Kulcsszavak: Atari videojáték eBay
2014. szeptember 12. 10:42

Újraírt Atari játékok friss grafikával

Az Atari és az Internet Explorer együttműködésének köszönhetően ezentúl az interneten is élvezhetjük azokat a játékklasszikusokat, amelyek a számítástechnika hőskorában nyűgőzték le a felhasználókat. A világ egyik legismertebb interaktív játék fejlesztője, és a Microsoft elindította az Atari Arcade portált, amelyen a HTML5-ben újraírt játékok friss grafikával, új funkciókkal és játékmenettel érhetők el a látogatók számára, integrálva a legnépszerűbb közösségi oldalakkal, a Facebook-kal és a Twitter-rel.

2012. szeptember 1. 09:24

Harmincéves az első modern játékkonzol

Harminc évvel ezelőtt, 1977 októberében került piacra az első modern tévés játékkonzolként számon tartott Atari 2600, amely egyúttal mindeddig a leghosszabb ideig gyártott és forgalmazott készülék a műfajban.

Kulcsszavak: Atari játék
2007. október 8. 19:45

Atari Flashback 2.0 retró játékkonzol

A ’70-es és ’80-as évek után nosztalgiázóknak kedvezve az Atari bemutatta az eredeti 2600-asra a megszólalásig hasonlító, és a klasszikus játékokkal felszerelt Atari Flashback 2.0 játékkonzolt.

Kulcsszavak: játék Atari
2005. május 1. 13:04

Mátrix játékszoftver: egy hét alatt 1 millió példány

[smallimage 2 left]Európa legnagyobb játékkiadója, az Atari pénteken bejelentette, hogy "Enter the Matrix" című játékprogramja egy hét alatt 1 millió példányban kelt el, és 50 millió dollár bevételt hozott.

Kulcsszavak: játék Infogrames Atari
2003. május 25. 10:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Új energiacímkék jönnek a háztartási gépekre

Ha háztartási gép vásárlását tervezzük, ne lepődjünk meg az újfajta címkék és akár a korábbiaknál lényegesen alacsonyabb kategóriabesorolások láttán. Lecserélik ugyanis az eddigi energiafogyasztási címkéket, amelyek alapvető segítséget nyújtanak a vásárlók döntéshozatalában.

2020. augusztus 4. 16:36

Online sportfogadás Magyarországon

A sportfogadás világa átalakult: a 21. században már az interneten keresztül teszik meg tétjeiket a fogadni vágyók. A kínálati paletta széles, nehéz azonban megtalálni az igazán minőségi oldalakat. Vannak azonban gyűjtősite-ok, amelyek segítenek eligazodni a bukméker oldalak dzsungelében.

2020. július 23. 20:39
online sportfogadás