Atari kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Atari

Több mint százezer dollárért keltek el az Atari szemétre vetett videojátékai

Száznyolcezer dollárért keltek el árverések sorozatán az Atari cég több mint 30 éve szemétre vetett videojátékai.

Kulcsszavak: játék Atari
2015. augusztus 31. 09:35

Atari videójátékok: szemétből árverésre

Elárverezi az Atari cég harminc évvel ezelőtt szemétre vetett videojátékainak egy részét az az új-mexikói város, amelynek szeméttelepéről a közelmúltban bányászták ki az értékes "leletegyüttest".

Kulcsszavak: Atari videojáték eBay
2014. szeptember 12. 10:42

Újraírt Atari játékok friss grafikával

Az Atari és az Internet Explorer együttműködésének köszönhetően ezentúl az interneten is élvezhetjük azokat a játékklasszikusokat, amelyek a számítástechnika hőskorában nyűgőzték le a felhasználókat. A világ egyik legismertebb interaktív játék fejlesztője, és a Microsoft elindította az Atari Arcade portált, amelyen a HTML5-ben újraírt játékok friss grafikával, új funkciókkal és játékmenettel érhetők el a látogatók számára, integrálva a legnépszerűbb közösségi oldalakkal, a Facebook-kal és a Twitter-rel.

2012. szeptember 1. 09:24

Harmincéves az első modern játékkonzol

Harminc évvel ezelőtt, 1977 októberében került piacra az első modern tévés játékkonzolként számon tartott Atari 2600, amely egyúttal mindeddig a leghosszabb ideig gyártott és forgalmazott készülék a műfajban.

Kulcsszavak: Atari játék
2007. október 8. 19:45

Atari Flashback 2.0 retró játékkonzol

A ’70-es és ’80-as évek után nosztalgiázóknak kedvezve az Atari bemutatta az eredeti 2600-asra a megszólalásig hasonlító, és a klasszikus játékokkal felszerelt Atari Flashback 2.0 játékkonzolt.

Kulcsszavak: játék Atari
2005. május 1. 13:04

Mátrix játékszoftver: egy hét alatt 1 millió példány

[smallimage 2 left]Európa legnagyobb játékkiadója, az Atari pénteken bejelentette, hogy "Enter the Matrix" című játékprogramja egy hét alatt 1 millió példányban kelt el, és 50 millió dollár bevételt hozott.

Kulcsszavak: játék Infogrames Atari
2003. május 25. 10:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

Újabb fontos mérföldkövet jelenthet a hazai digitális oktatás megvalósításában, hogy idén ősztől az Európa 2000 Középiskola több mint 100, speciálisan tanuláshoz fejlesztett laptopot von be az oktatásba. A beruházásnak köszönhetően az intézményben olyan, nyugat-európai színvonalú, kooperatív tanulás valósulhat meg, amely kulcsfontosságú a technológiával szimbiózisban élő fiatal generációk számára.

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

 

1999-ben fél tucat technológiai cég létrehozta a Wireless Ethernet Compatibility Alliance (WECA) szervezetet. Ugyanazon évben, szeptember 30-án kereskedelmi forgalomba kerültek az első eszközök, amelyek a 802.11b vezeték nélküli LAN szabvány alapján működtek. Ezzel kezdetét vette a vezeték nélküli hálózatok, másnéven a Wi-Fi korszaka. Az elmúlt két évtizedben a vezeték nélküli hálózatok újabb és újabb generációival találkozhattunk. A Wi-Fi 20. születésnapja alkalmából a Cisco összegyűjtötte a legfontosabb mérföldköveket az elmúlt két évtizedből a Wi-Fi technológia fejlődéséről és a felhasználókra gyakorolt hatásairól.

2019. szeptember 30. 11:26
online sportfogadás