BIOS kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: BIOS

Rejtett fenyegetés a laptopok BIOS-ában

A Kaspersky Lab felhívja a figyelmet a népszerű laptopok BIOS-ában lévő rejtett fenyegetésre, és arra figyelmeztet, hogy az Absolute Computrace lopás elleni szoftvere távolról eltéríthető.

2014. február 17. 12:07

10 másodperces Windows-bootolás új BIOS-szal

A Phoenix Technologies munkatársai az Intel fejlesztői konferenciáján bemutattak egy olyan BIOS-prototípust, amely lehetővé teszi a Windowszal működő számítógépek startidejének a jelentős lecsökkentését.

Kulcsszavak: Windows BIOS
2009. szeptember 28. 14:29

Rendszerünk leggyengébb pontjai mi vagyunk

Ez a kérdés igen sok szakemberben felmerült. Elméletileg ekkor a MydoomA és B "befejezi ténykedését" - egy kérdés maradt nyitott: mi történik ezután?

Kulcsszavak: vírus BIOS
2004. január 30. 08:49

Hamarosan érkezik a BIOS utódja?

Három hónapon belül létre akarja hozni a Microsoft és az Intel azt a fórumot, amelynek célja egy új szabványnak, az EFI-nek (Extensible Firmware Interface) a PC-szektorban való elterjesztése és népszerűsítése lesz.

Kulcsszavak: BIOS szabvány EFI
2004. január 5. 11:58

A Phoenix új generációs BIOS-okat fejleszt

A valahol a számítógépek operációs rendszere és hardvermegoldásai között elhelyezkedõ BIOS (Basic Input/Output System) az elmúlt években, illetve évtizedekben nem sokat változott, most azonban a Phoenix Technologies meg kívánja újítani a BIOS-t.

Kulcsszavak: BIOS Phoenix
2003. november 28. 10:00

Közelebb kerül egymáshoz a BIOS és a Windows

A Microsoft kiterjesztette együttműködését a BIOS-ok fejlesztésével foglalkozó Phoenix Technologies-szel, ugyanis a redmondi óriásvállalat nem titkoltan sokkal közelebb szeretné hozni egymáshoz a PC-k egyik legfontosabb elemét, a BIOS-t, valamint a Windows operációs rendszert.

Kulcsszavak: Microsoft Windows Phoenix BIOS
2003. október 7. 21:16

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Idén 20 éves az Adverticum

Az elmúlt év mindenki számára merőben új kihívásokat és a korábbiaktól eltérő feladatokat tartogatott. Az Adverticumnál is be kellett vezetni tavasszal az otthoni munkavégzést, bár a járvány enyhülésétől kezdve mindenki maga dönthette el, hogy hol tud hatékonyabban dolgozni. A napi online értekezleteken, beszámolókon keresztül kézben tartott „home office” meghozta az eredményét: év végére egy igen jelentős fejlesztés készült el: az EasyBID szolgáltatás mely maximalizálja a programmatic megoldásokat használó tartalomszolgáltatók bevételeit. A cég pedig idén már a 20. születésnapját ünnepli.

2021. február 8. 14:49

Kinőtte a határokat a Codecool

Online, angol nyelvű képzésekkel folytatja nemzetközi terjeszkedését a Codecool programozóiskola. Legújabb, tisztán online mentorálással futó, junior front end fejlesztői kurzusuk és a hétvégi full stack tanfolyamuk már kizárólag angol nyelven is elérhető, így minden akadály elhárul az elől, hogy a világ bármely pontjáról csatlakozzanak hozzá diákok. A magyar állampolgárok számára ráadásul áfamentesen vehető igénybe az akkreditált nemzetközi front end kurzus.

2021. február 1. 14:47