FTP kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: FTP

Letöltésajánló: az egyik legjobb FTP-kliens

Ez az FTP-kliens nem csak utánozza az Explorer (Intéző) felületét, hanem beépíti azt és annak segítségével lesz az egyik legjobb FTP-kliens.

Kulcsszavak: =letoltes FTP
2009. december 5. 14:34

Letöltésajánló: teljes tudású FTP-program

A FileZilla teljes tudású FTP-program, ingyenes, korlátozás nélküli. Támogat tűzfalat, egyedi parancsokat, több fájl töltését sorba rendezhetjük, képes ASCII módban fel- és letölteni, van benne "szájtmenedzser".

Kulcsszavak: Mozilla FTP
2009. május 6. 14:53

A gyenge védelmű FTP-ről rendszeradminisztrátoroknak

Meglehetősen sok, összesen 11 különböző rendszeradminisztrátori fórum információit igyekszik közvetíteni a SysAdminNews hírlevél, ami az iEntry Network hírportál tagja. A legutóbbi szám az ősidők óta hírhedten gyenge védelmeiről ismert FTP-vel foglalkozik.

2004. december 30. 09:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

A kiválasztott felsőbbéves corvinusos hallgatók közép- és felsővezetők irányításával négy hónap alatt megismerhetik a banki vezetői kultúrát és mindennapokat. 

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

22. alkalommal rendezték meg a digitális marketing szakma legrangosabb hazai eseményét, ’Az Év Honlapja’ pályázatot. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre rekord mennyiségű 287 nevezés érkezett. A szakmai zsűri 88 pályaművet díjazott. Az Év Honlapja Abszolút díj győztese a társadalmi szerepvállalás keretében készült online felület az ,,Amiről a sírok mesélnek - Avar temető Babarcon” lett, melyet a Pazirik Informatikai Kft. készített.

2024. február 8. 09:30