FTP kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: FTP

Letöltésajánló: az egyik legjobb FTP-kliens

Ez az FTP-kliens nem csak utánozza az Explorer (Intéző) felületét, hanem beépíti azt és annak segítségével lesz az egyik legjobb FTP-kliens.

Kulcsszavak: =letoltes FTP
2009. december 5. 14:34

Letöltésajánló: teljes tudású FTP-program

A FileZilla teljes tudású FTP-program, ingyenes, korlátozás nélküli. Támogat tűzfalat, egyedi parancsokat, több fájl töltését sorba rendezhetjük, képes ASCII módban fel- és letölteni, van benne "szájtmenedzser".

Kulcsszavak: Mozilla FTP
2009. május 6. 14:53

A gyenge védelmű FTP-ről rendszeradminisztrátoroknak

Meglehetősen sok, összesen 11 különböző rendszeradminisztrátori fórum információit igyekszik közvetíteni a SysAdminNews hírlevél, ami az iEntry Network hírportál tagja. A legutóbbi szám az ősidők óta hírhedten gyenge védelmeiről ismert FTP-vel foglalkozik.

2004. december 30. 09:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

A világ harminc országának legfeljebb 15 és fél éves diákjai számára meghirdetett Európai Junior Informatikai Diákolimpiát (eJOI) idén Ukrajna rendezte meg - virtuálisan. A magyar diákolimpikonok a Neumann Társaság tehetséggondozási programja keretében, a Nemzeti Tehetség Program támogatásával készültek fel az eJOI-ra, amelyen két ezüstérmet és öt bronzérmet szereztek.

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

Az IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért szakmai zsűrije a siófoki MENTA konferencia gálavacsorája keretében kedd este jelentette be az idei év Gyurós Tibor-díjasait: az év menedzserét, az év digitalizációs projektjét, az év innovációja díj nyertesét, illetve az év digitális oktatási nagykövetét.

2022. szeptember 21. 13:46