=letoltes kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: =letoltes

Megjelent az avast legújabb változata - a Letöltés.com-on is

Megjelent az avast legújabb, 6.0-s változata. A népszerű ingyenes vírusírtó számos új funkcióval gazdagodott, melyel még nagyobb biztonságot nyújt a felhasználóknak, és a Letöltés.com-nak köszönhetően könnyen elérhető olvasóink számára is.

Kulcsszavak: security AVAST! =letoltes
2011. február 25. 18:33

Letöltési rekordok 2010

Több mint egymilliárd programot töltöttek le 2010-ben a CNET download.com oldaláról. Az első három helyet a vírusirtó programok szerezték meg, és más, a számítógép biztonságát szolgáló szoftverek is igen népszerűek. De az első tízben szerepel tömörítőprogram vagy YouTube fájlletöltő szoftver is. A download.com és a magyar letoltes.com top 10-es listájából közös a WinRar, de Magyarországon élmezőnybe tartozik az Adobe Reader vagy a Firefox is, sőt a top tízes listába belefért a Google Earth is.

Kulcsszavak: =letoltes
2010. december 31. 11:09

Pénzzel támogatja a legális zeneletöltést a francia kormány

A francia kormány olyan előre feltöltött hitelkártyákat fog forgalmazni fiataloknak, amelyekkel a legális zeneletöltő oldalakról fél áron vásárolhatnak majd dalokat és albumokat.

Kulcsszavak: EU mp3 =letoltes zene
2010. október 19. 08:32

A játékletöltések megelőzték a fizikai eladásokat Amerikában

Az NPD legfrissebb adatai szerint az amerikaiak a történelemben először idén több játékprogramot töltöttek le az internetről, mint amennyit a boltokban optikai lemezen megvásároltak.

Kulcsszavak: =letoltes játék
2010. szeptember 24. 06:48

Letölthető a vadonatúj 3.6.8 - két nap után újból frissült a Firefox

A Mozilla ismét a pluginek által okozott stabilitási problémákkal veszi fel a küzdelmet az újnál is újabb Firefox 3.6.8-cal.

Kulcsszavak: =letoltes Firefox
2010. július 24. 17:27

Letölthető a Windows 7 SP1 béta

A Microsoft kibocsátotta a Windows 7 operációs rendszer első nagy átfogó szervizcsomagjának, az SP1-nek első nyilvános béta tesztváltozatát, amely, egyelőre legalábbis, nem tartalmaz újdonságokat.

2010. július 13. 08:24

Letölthető a Firefox 4.0 béta

A népszerű Firefox Európában már az Explorer babérjaira tör, most elérhetővé tették a böngésző vadonatúj változatának első bétaverzióját.

Kulcsszavak: =letoltes Firefox
2010. július 7. 08:37

Letölthető a Skype 5.0 bétája

A Skype fejlesztői kiadták az 5.0-s VoIP-szoftver első béta-verzióját, amely már támogatja a több résztvevős videóhívásokat is.

Kulcsszavak: Skype =letoltes
2010. május 16. 17:29

Megújult formában a Prim Online

Külsejében és szolgáltatásaiban is megújult a Prim Online, Magyarország legrégebbi, ma is aktív informatikai hírportálja. Az átalakított szerkezetnek köszönhetően mostantól egy közös ernyőportál fogja össze a népszerű Prim.hu, Hírek.com és Letöltés.com domaineket. A megszépült külső mellett új, kényelmi funkciók segítik az egyszerűbb navigációt, és hamarosan önálló videórovat is indul az oldalon. A letöltés szekción belül már most elérhető egy praktikus új szolgáltatás, a Letöltés Varázsló, ami megkíméli a felhasználót a különböző programok egyenként való letöltésétől és telepítésétől.

Kulcsszavak: =letoltes Prím
2010. május 11. 16:12

Letöltésajánló: K-Lite Codec Pack Full

A K-Lite Codec az egyik legnépszerűbb és legmegbízhatóbb kodekcsomag, melynek segítségével szinte az összes videóformátumot gond nélkül lejátszhatjuk számítógépünkön. HD filmek (720p, 1080p) lejátszásához különösen ajánlott.

Kulcsszavak: =letoltes
2010. március 15. 14:33

Letöltésajánló: Skype Portable

A Skype azonnali üzenetküldő, telefonáló, videokonferencia program hordozható, pendrive-ról futtatható verziója.

Kulcsszavak: =letoltes Skype
2010. március 15. 11:14

Letöltésajánló kémprogramok ellen: Spyware Terminator 2.6.6.196

Ingyenes, magyarul is tudó kiváló kémprogram-eltávolító. Alaposan végigvizsgálja a lemezmeghajtókat, a memóriát, a rendszeradatbázist. Időzíthető a keresés, képes állandó figyelésre is. Alkalmas spyware, adware, worms, hijacks, keyloggers, IE Toolbars, BHOs stb. kártevők felismerésére és semlegesítésére.  Adatbázisa online frissíthető.

Kulcsszavak: =letoltes letöltés
2010. február 14. 16:23

Ingyenes, nagy tudású forráskód szerkesztő program

A Notepad++ 5.6.6 az alábbi nyelveket támogatja: C, C++, Java, C#, XML, HTML, PHP, CSS, makefile, ASCII art (.nfo), doxygen, ini file, batch file, Javascript, ASP, VB/VBS, SQL, Objective-C, RC resource file, Pascal, Perl, Python, Lua, TeX, TCL, Assembler, Ruby, Lisp, Scheme, Properties, Diff, Smalltalk, Postscript, VHDL, Ada, Caml. AutoIt, KiXtart, Matlab, Verilog, Haskell, InnoSetup, CMake.

Kulcsszavak: =letoltes
2010. február 14. 16:12

Kellemes karácsonyt!

Kellemes ünnepeket, békés karácsonyt kíván Olvasóinak a Prím Online szerkesztősége!

Kulcsszavak: =letoltes karácsony
2009. december 24. 13:40

Letölthető a legfrissebb, 3.5.6-os Firefox

A népszerű alternatív böngésző legújabb frissítését mindenképpen érdemes telepíteni, mivel számos stabilitást fokozó változtatás mellett több hibát, köztük három kritikus minősítésűt számol fel.

Kulcsszavak: =letoltes Firefox
2009. december 17. 07:49

A világ első számú ikonszerkesztője

Professzionális ikonszerkesztő, szinte bármit megtehetünk a Windows ICO fájljaival, tartalmaz előre elkészített rajzokat, True Color támogatással rendelkezik, készíthetünk vele animált ikonokat is.

Kulcsszavak: =letoltes
2009. december 5. 14:41

Letöltésajánló: az egyik legjobb FTP-kliens

Ez az FTP-kliens nem csak utánozza az Explorer (Intéző) felületét, hanem beépíti azt és annak segítségével lesz az egyik legjobb FTP-kliens.

Kulcsszavak: =letoltes FTP
2009. december 5. 14:34

Gyors kereső PC-re

Jól működő, gyors kereső számítógépünkre, amivel hatékonyan kutathatunk fájlok, e-mailek, csatolt fájlok után. Képes emellett Word, Excel dokumentumok, MP3-zenék, PDF-fájlok keresésére is.

Kulcsszavak: =letoltes
2009. december 5. 14:08

Letöltésajánló: Real Player 11

A RealPlayer lehetővé teszi a Real Media (.ra .ram) fájlok lejátszását a más, népszerű formátumok mellett. A legújabb verzióval zenét tudunk vásárolni és letölteni.

Kulcsszavak: =letoltes zene
2009. december 4. 20:06

Backup szoftver a rendszer driverjeihez

A DriverMax egy backup szoftver a rendszer driverjeihez: segítségével a rendszerben lévő meghajtó szoftverek elmenthetők, és ha mondjuk újrainstalláljuk a rendszert, akkor könnyedén visszaállíthatók.

Kulcsszavak: =letoltes
2009. december 4. 19:07

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás