Fujifilm kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Fujifilm

A fotók ereje

Elfogadás, szolidaritás, tisztelet, méltóság...szavak, amik a MyBudapest Photo Project kapcsán felmerültek a kezdeményezésben résztvevő hajléktalan emberekben és a szervezőkben. Ma Magyarországon több mint 50 000 ember él fedél nélkül, a társadalmunk peremére szorulva. 

2017. szeptember 5. 09:57

Budapest a hajléktalanok szemszögéből

Budapest sokunk otthona. Megvannak a törzshelyeink: a kedvenc padunk a Margitszigeten, az utca, amin mindennap végig tekerünk, vagy a sarok, ahol a péntek esti sörözés előtt összefutunk. De vajon hogyan látják a várost azok, akik számára ezek a helyek szó szerint az otthont jelentik? A MyBudapest Photo kiállításon 50 hajléktalan emberek által készített mű tekinthető meg 2017. szeptember 4. és 28. között a FUGA-ban, ami az ő szemszögükből mutatja be Budapestet.

2017. augusztus 26. 11:18

A MyBudapest Photo Project alkotói leadták a fényképezőgépeket

Június elején 100 eldobható fényképezőgépet osztottak szét hajléktalan embereknek a MyBudapest Photo Project keretein belül.  A kezdeményezés célja, hogy bemutassa az otthon nélküliek mindennapi életét és felhívja az emberek figyelmét a hajléktalanságra mint társadalmi problémára. A projekt első szakasza lezárult, a tekercsek megteltek és összesen 90 eldobható fényképezőgépet adtak le a programban résztvevők.

2017. június 16. 11:59

Indul a MyBudapest Photo Project 2. évada

Második alkalommal hirdeti meg a Budapest Bike Maffia sikeres kezdeményezését, a MyBudapest Photo Projectet. Idén is 100 hajléktalan ember kap arra lehetőséget, hogy saját szemszögéből láttassa fővárosunkat. 

2017. június 1. 12:45

A város más szemszögből - My Budapest Photo Project

A Budapest Bike Maffia a Cafe Art közreműködésével büszkén mutatja be a legújabb kezdeményezését, amelynek célja a szociális érzékenyítés. Ezúttal a művészet segítségével hívják fel a figyelmet a hajléktalanság problémájára.

2016. július 8. 13:20

Fujifilm kártyaolvasó 3D képekhez

A Fujifilm egy olyan memóriakártya-olvasót mutatott be, amely HDMI-n keresztül képes 3D képeket megjeleníteni az arra alkalmas televízió-készülékeken.

Kulcsszavak: Fujifilm memóriakártya
2010. április 24. 09:39

Firmware-dömping a Fujifilmtől

A gyártó ezúttal nem kevesebb, mint 14 A, j, és S kategóriájú gépének alapszoftverét frissítette egy lépésben, így számos géptulajdonost érinthetnek a változások.

Kulcsszavak: Fujifilm kamera
2010. március 19. 06:35

Retro szappantartó fényképező blog móddal

A Z35-ös minden bizonnyal elsősorban a hölgyvásárlók kegyeibe lopja majd be magát a leginkább a 60-70-es évek design világát idéző, de egyben praktikus külsejével.

Kulcsszavak: Fujifilm kamera blog
2009. július 24. 14:45

Letisztult külsővel érkezik a Fujifilm FinePix Z300

A Fujifilm legújabb ultrakompaktja mintha a jövőből érkezett volna, első ránézésre gombokat sem találunk rajta.

Kulcsszavak: Fujifilm kamera Fuji
2009. június 16. 06:59

Fujifilm ultrazoom gép 720p videóval

A Finepix S2000HD, mint neve is mutatja, felzárkózik a HD videofelvételre képes fényképezőgépek sorába egy 15x-ös optikával ellátott ultrazoomos modell képében.

Kulcsszavak: Fuji Fujifilm kamera kamkorder
2008. augusztus 4. 07:55

Fujifilm FinePix Z200fd: a szerelmesek fényképezője

A vállalat legújabb 10 megapixelese egy kellemes külsejű kompakt gép, mely azonban meglepetéseket is tartogat ötletes új funkciójával.

Kulcsszavak: Fujifilm kamera
2008. május 26. 13:14

Fujifilm FinePix S100FS 14,3x optikai zoommal

A Fujifilm bemutatta a brigde típusú fényképezőgépek újabb trónkövetelőjét: a FinePix S100FS (azaz Film Simulation) jelenleg a Fujifilm legkomolyabb gépének számít a DSLR vázakat imitáló szuperzoom kategóriában.

Kulcsszavak: kamera Fuji Fujifilm
2008. január 31. 09:11

Z100fd: Szupervékony 8 megapixeles Fuji fényképező

A Fujifilm frissítette Z sorozatát: az új modell, a Z100fd jellegzetessége, azon kívül, hogy mindössze 19,8 mm vastag, hogy az objektívet is védő fém előlap átlós irányban csúsztatható el, támogatja a wireless adatátvitelt és a Dual Image Stabilization technológiának köszönhetően könnyen kezelhető.

Kulcsszavak: kamera Fuji Fujifilm
2008. január 5. 10:41

A Fujifilm frissítette népszerű szuperzoomját, itt az S5800

A Fujifilm bejelentette az SLR fényképezőgépek formáját imitáló szuperzoom fényképezőgépének frissített, 8 megapixeles verzióját. Az S5800 az S5700 modelltől veszi át a stafétát, és a megnövekedett felbontás mellett megkapta a Fujifilm RP (Real Photo) képfeldolgozó processzort és az intelligens vakuvezérlést is. A szuperzoomhoz méltó 38-380mm-nek megfeleltetett 10x optikai zoom rugalmas kezelhetőséget biztosít.

Kulcsszavak: zoom kamera Fujifilm
2007. augusztus 1. 20:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

Október 13-án immár nyolcadik alkalommal rendezik meg az Országos Cégvezetői Csúcskonferenciát, az esemény viszont ezúttal a koronavírus-járvány terjedésére való tekintettel online formában zajlik majd. A konferencia résztvevői megtudhatják, hogyan építhetnek stabil céget a jelenlegi instabil piaci környezetben. Piroska Gyula szervező tájékoztatása szerint a rendezvényen több olyan szakértő és sikeres vállalkozó is előadást tart majd különböző területekről, akik korábban már átéltek nehézségeket, és hiteles információkat tudnak átadni az érdeklődőknek.

2020. szeptember 21. 10:11

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház

A vírushelyzetre reagálva online színházi rendszert fejlesztett a Budai Szabadtéri Színház. Már szombat estétől „dupla nézőtérrel” lesz látható a ’Négyen Extra’ című előadás Mészáros Árpád Zsolt, Serbán Attila, Egyházi Géza, Csengeri Attila és Kerényi Miklós Máté szereplésével. Így tehát nem csak azoknak játszanak majd a színészek, akik az épített nézőtéren ülnek, hanem azoknak is, akik otthonról, élőben, HD minőségben követik majd az előadást. A virtuális nézőtérre kedvezőbb áron válthat jegyet a közönség. Az elkövetkezendő fél évben számtalan musical, operett és vígjáték kerül bemutatásra ezzel a módszerrel.

2020. szeptember 9. 12:11
online sportfogadás