Globopolis kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Globopolis

Tőkeemelés a Globopolisnál

Az Advent International - csehországi és szlovákiai befektetési partnerével, a Genesis Capitallel, valamint a Kistler Associatesszel közösen - 6 millió dolláros kockázati tőkeberuházás révén alaptőke-emelést hajtott végre a Globopolis.comnál.

Kulcsszavak: +céginfo Advent Globopolis
2000. június 19. 11:00

Szabadidős tartalomszolgáltatás a Stop! portálon

A Telnet Magyarország Rt. és a Globopolis.com stratégiai együttműködést írt alá, melynek keretében 2000. június 20-ától a Globopolis.com a Stop! főoldalán útmutatóként a budapesti élet színhelyeihez és eseményeihez a felhasználókat napi két-három ajánlóval látja el.

2000. június 2. 17:30

Infománia

"Ha szétnézünk az Info kiállításon (ha belelapozunk az immár harmadik olyan Monitorba, amely az Infóval foglalkozik), akkor azt látjuk, hogy mindenki a távközlés távlatait festi le, minőségi átalakulást ígérve... A Panteltől a Westel 450-ig, az Orange-tól a Nokiáig vagy a Kapschig..." Ezt tavaly írtuk az Info kiállítás kapcsán, úgy gondolva, hogy a kommunikáció igazi forradalma még csak most következik...

2000. május 6. 12:26

"Városállamok" globális rendszerben

Milyen városok ezek: Budapest, Prága, Bécs, Pozsony, Varsó, Krakkó és Berlin? Hirtelenjében nehéz felelni, hiszen a mostanában szokásos minősítésekből ("visegrádi hármak", "volt keleti tömb" városai stb.) valamelyik mindenképp kilóg... Még a "térségünk" festené le a legjobban a dolgot, ám ezalatt is inkább Kelet-Európát szokás érteni, Berlin, Bécs nehezen fér bele...

2000. április 6. 08:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

A Huawei Technologies ismertette európai mesterséges intelligencia (MI) programját a Huawei Eco-Connect Europe 2019 konferencián, és bejelentette, hogy százmillió eurót fektet be az MI-iparágba Európában a következő öt évben. A program új fejezetet nyithat az európai mesterséges intelligencia iparág történetében.

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

A PPF Csoport és az Antenna Hungária bejelentette, hogy a PPF eladta a magyarországi Telenor cégek (a Telenor Magyarország és a Telenor Real Estate) 25%-át az Antenna Hungáriának. 

2019. november 1. 08:32
online sportfogadás