Globopolis kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Globopolis

Tőkeemelés a Globopolisnál

Az Advent International - csehországi és szlovákiai befektetési partnerével, a Genesis Capitallel, valamint a Kistler Associatesszel közösen - 6 millió dolláros kockázati tőkeberuházás révén alaptőke-emelést hajtott végre a Globopolis.comnál.

Kulcsszavak: +céginfo Advent Globopolis
2000. június 19. 11:00

Szabadidős tartalomszolgáltatás a Stop! portálon

A Telnet Magyarország Rt. és a Globopolis.com stratégiai együttműködést írt alá, melynek keretében 2000. június 20-ától a Globopolis.com a Stop! főoldalán útmutatóként a budapesti élet színhelyeihez és eseményeihez a felhasználókat napi két-három ajánlóval látja el.

2000. június 2. 17:30

Infománia

"Ha szétnézünk az Info kiállításon (ha belelapozunk az immár harmadik olyan Monitorba, amely az Infóval foglalkozik), akkor azt látjuk, hogy mindenki a távközlés távlatait festi le, minőségi átalakulást ígérve... A Panteltől a Westel 450-ig, az Orange-tól a Nokiáig vagy a Kapschig..." Ezt tavaly írtuk az Info kiállítás kapcsán, úgy gondolva, hogy a kommunikáció igazi forradalma még csak most következik...

2000. május 6. 12:26

"Városállamok" globális rendszerben

Milyen városok ezek: Budapest, Prága, Bécs, Pozsony, Varsó, Krakkó és Berlin? Hirtelenjében nehéz felelni, hiszen a mostanában szokásos minősítésekből ("visegrádi hármak", "volt keleti tömb" városai stb.) valamelyik mindenképp kilóg... Még a "térségünk" festené le a legjobban a dolgot, ám ezalatt is inkább Kelet-Európát szokás érteni, Berlin, Bécs nehezen fér bele...

2000. április 6. 08:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás