HRP-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: HRP-hu

Már magánszemélyek is megvásárolhatják a Ricoh termékeit

A Ricoh Hungary Kft. és a HRP Europe Kft. között együttműködési megállapodás született, mely által a Ricoh a magyarországi IT-disztribúciós csatorna felé nyit. Az innovatív, magas színvonalú, versenyképes áron kínált Ricoh nyomtatók, kis munkacsoportos multifunkciós eszközök jól illeszkednek a legnagyobb hazai tulajdonban lévő disztribútor minőségi termékskálájába.

2014. október 15. 14:27

A HRP gyászol: Elhunyt Solt Géza

A HRP csoport vezetése mély fájdalommal tudatja, hogy 2008. április 6-án váratlanul elhunyt a HRP Hungary Kft. alapítója és ügyvezetője, Solt Géza.

Kulcsszavak: HRP-hu CIO
2008. április 7. 18:12

Intensa : saját PC brand a 20 éves HRP-nél

Egész napos Dealer Day 2007 rendezvényt és sajtótájékoztatót tartott szeptember 13-án az immár 21. életévébe lépett HRP Hungary Kft. A hazai számítástechnikai disztribúció megteremtőinek egyike, amelynek hosszú évek munkájával létrehozott cégcsoportja mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát.

Kulcsszavak: HRP-hu +céginfo
2007. szeptember 13. 17:01

SMC: új vezeték nélküli hálózatelérési pont

Az SMC Networks bejelentette továbbfejlesztett, vezeték nélküli hálózati elérési pontjának megjelenését. Az új, 802.11b-kompatibilis SMC2655W készülék megnövelt biztonságot és 450 m-es hatótávolságot nyújt, maga a készülék pedig tenyérben is elfér.

2002. március 7. 18:06

Új rézkábeles Gigabit kapcsoló az SMC-től

Az SMC Networks bejelentette az SMC EZ Switch 1000 kapcsoló kibocsátását; a 4 portos, 10/100/1000 Layer 2 rézkábeles Gigabit kapcsoló a Fast Ethernet átviteli sebességének tízszeresét biztosítja a meglévő rézkábeles hálózati infrastruktúrán.

2001. október 12. 18:21

A mátrixtól a Hollywood Multiplexig

Nem véletlen, hogy a Star márkanevű nyomtatókról minden magyarországi felhasználó a HRP névre asszociál. Az ok egyszerű: a HRP Hungary Kft. több mint tíz esztendeje forgalmazza a japán cég printereit. Kezdetben a mátrixnyomtatók értékesítése terén értek el egyedülálló sikereket, a tűs nyomtatók iránti kereslet visszaesésével párhuzamosan azonban egyre nagyobb igény mutatkozott a kiskereskedelemben és szolgáltatóiparban használatos (szakmai berkekben a Point Of Sales rövidítése után POS-ként ismert) blokknyomtatók iránt, amelyek többsége egyébként kiválóan alkalmas vonalkódok megjelenítésére is.

2001. március 4. 23:02

Cajun kapcsolók és az indirekció

Adatkommunikációs berendezései, főként a Cajun kapcsolók és megoldások értékesítésére kötött megállapodást a Lucent-utód Enterprise Networks Group magyarországi szervezete a HRP Hungary Kft.-vel.

2000. június 29. 17:09

ENG-HRP disztribúciós szerződés

A Lucent Technologies Magyarország Kft.-ből kiváló Enterprise Networks Group magyarországi szervezete megállapodást kötött a HRP Hungary Kft.-vel adatkommunikációs berendezéseinek, főként a Cajun kapcsolók és megol-dások értékesítésére.

2000. június 19. 12:49

HRP Dealer Nap 99

A HRP ez évi, immár hagyományos egész napos rendezvénye a Dealer Nap \'99, amit bemutatóval, sajtótájékoztatóval és műsorral fűszereztek. A legérdekesebb újdonságokat működés közben is bemutatta Solt Géza ügyvezető igazgató.

1999. szeptember 28. 12:18

HP-PC a HRP-nél

Tovább bővítette terméklistáját a HRP Hungary Kft. A június 18-án bejelentett új disztribúciós szerződés értelmében a Hewlett-Packard asztali számítógépei és az Omnibook noteszcsalád mellett hálózati termékek forgalmazását is megkezdte, amelyeket ezen a héten bemutató keretében ismerhettek meg a viszonteladók a cég XIII. kerületi Véső utcai telephelyén.

Kulcsszavak: HRP-hu HP notebook
1999. augusztus 16. 16:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15