Ricoh-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Ricoh-hu

Új kereskedelmi igazgató a Ricoh Hungarynál

2015 szeptemberétől Kustos Ferenc tölti be a Ricoh Hungary Kft. kereskedelmi és marketingigazgatói posztját.

Kulcsszavak: +céginfo CIO Ricoh-hu Ricoh
2015. október 8. 10:28

Már magánszemélyek is megvásárolhatják a Ricoh termékeit

A Ricoh Hungary Kft. és a HRP Europe Kft. között együttműködési megállapodás született, mely által a Ricoh a magyarországi IT-disztribúciós csatorna felé nyit. Az innovatív, magas színvonalú, versenyképes áron kínált Ricoh nyomtatók, kis munkacsoportos multifunkciós eszközök jól illeszkednek a legnagyobb hazai tulajdonban lévő disztribútor minőségi termékskálájába.

2014. október 15. 14:27

A Ricoh kitüntetése: MarCom platinum és arany díjak

A Ricoh bejelentette, hogy a legnagyobb elismerésben részesült a Marketing és Kommunikációs Szakemberek Szervezete által odaítélt éves MarCom Awards versenyben. A Ricoh a platinum díjat a Grafika Expo Ricoh standjának kivitelezésért kapta, míg a drupa 2012 közönségkapcsolati program elismeréseként arany fokozatú díjban részesült.

Kulcsszavak: +céginfo Ricoh-hu Ricoh
2013. január 25. 12:26

A Ricoh Hungary megszerezte a Green Office Bizonyítványt

A Ricoh környezetbarát irodai megoldásai (Total Green Office Solutions) csökkentheti a vállalatok környezetre gyakorolt hatásait, beleértve a fenntarthatósági tanácsadást, az ökotechnológiát és a minősített használt eszközök beszerzését is. 

2012. november 3. 07:26

Projektormegoldások vállalatok számára

A Ricoh termékportfoliójának kiterjesztéseként bevezette az üzleti projektor sorozatot. A Ricoh projektorok által elérhető innovatív megoldások bármely vállalatnak a sikeréhez nagymértékben hozzájárulnak.

Kulcsszavak: projektor Ricoh-hu
2012. szeptember 5. 17:03

A Ricoh első helyen a színes vágott papíros digitális nyomdagépek piacán

Az InfoSource piackutató legújabb eredményei alapján a Ricoh Europe PLC előkelő helyet ért el a színes vágott papíros digitális nyomdagépek kihelyezésében Nyugat-Európában. 2012 első negyedévében a Ricoh piaci részesedése Nyugat-Európában a színes digitális nyomdai eszközök szegmensében 42,5% volt. Ez jelentős növekedés a tavalyi 27,7%-hoz képest. 

Kulcsszavak: Ricoh Ricoh-hu
2012. június 25. 13:53

Új ügyvezető a Ricoh Hungary élén

2011. január 1-től Bérczi Ottó tölti be a Ricoh Hungary ügyvezető igazgatói pozícióját. Bérczi Ottó Eddy Martens-t váltotta a Ricoh Hungary ügyvezetői székében. Eddy Martens a Ricoh Europe központjában folytatja tovább munkáját. 

Kulcsszavak: CIO +céginfo Ricoh-hu
2011. január 20. 12:44

Költségcsökkentés intelligens számlázással

A Ricoh Csoport intelligens számlázással bővítette üzleti megoldásokat kínáló palettáját. Az intelligens számlázás, azaz az i-számlázás segítségével az ügyfelek elektronikus úton kiszervezhetik a vállalkozásukban keletkező összes számla átvételét és kiállítását és 70-90%-kal csökkenthetik papíralapú számlázással kapcsolatos kiadásaikat.

Kulcsszavak: számlázás Ricoh-hu Ricoh
2010. december 9. 11:50

Az InfoPrint Solutions a Ricoh Csoport teljes jogú leányvállalata lett

A Ricoh és az IBM által 2007-ben létrehozott vegyes vállalat, az InfoPrint Solutions a napokban bejelentette, hogy mostantól a Ricoh Csoport leányvállalataként folytatja működését.

Kulcsszavak: Ricoh IBM Ricoh-hu +céginfo
2010. július 7. 17:01

Új vezető a Ricoh Hungary élén

2009. október 28-tól Eddy Martens tölti be a Ricoh Hungary ügyvezető igazgatói pozícióját. 

Kulcsszavak: Ricoh-hu CIO
2009. november 3. 16:01

Veszprémi egyetemisták a jövő szoftverfejlesztői

A veszprémi Pannon Egyetem diákjai nyerték a jövő szoftverfejlesztői számára meghirdetett verseny londoni döntőjét.

Kulcsszavak: oktatás díj Ricoh-hu
2009. április 23. 11:38

7 milliós összdíjazású Ricoh fejlesztői verseny Magyarországon

Magyarországon idén először került meghirdetésre a Ricoh Company és a Sun Microsystems nemzetközi szintű közös fejlesztői versenye az egyetemi és főiskolai programozó-hallgatók körében.  Az országos döntőbe jutott csapatok február elejétől Ricoh multifunkciós gépeken folytatják a Java alkalmazások fejlesztését.

2009. február 5. 12:35

Még egy hónapig lehet jelentkezni a Ricoh Java fejlesztői versenyére!

Magyarországon idén először a magyar felsőoktatási intézmények hallgatói is nevezhetnek a Ricoh Company és a Sun Microsystems nemzetközi szintű közös fejlesztői versenyére. Az egyedülálló megmérettetésre még egy hónapig várják a szakirányú egyetemek és főiskolák, valamint a hallgatók jelentkezését!

2008. október 13. 13:22

Ricoh és Java fejlesztői verseny Magyarországon is

Magyarországon idén először hirdetik meg a Ricoh és a Sun nemzetközi szintű közös fejlesztői versenyét. A verseny első szakaszában a szervezők a szakirányú egyetemek és főiskolák jelentkezését várják.

Kulcsszavak: Ricoh-hu Sun-hu verseny
2008. július 9. 13:42

Megnyílt a Ricoh Hungary webáruháza

2008 júniusában elindult a Ricoh Hungary webáruháza, melynek segítségével egyszerűen és kényelmesen lehet megismerni és megvásárolni a Ricoh irodai berendezéseit. A webshopban főleg a Ricoh új, otthoni felhasználóknak és kis munkacsoportoknak szánt nyomtatói és multifunkciós berendezései találhatóak meg.

Kulcsszavak: Ricoh-hu online bolt
2008. június 19. 19:04

Ricoh: új multifunkciós gépek kis és nagy irodáknak

A Ricoh a közelmúltban mutatta be új Aficio multifunkciós készülékeit: míg az MP 2550/MP 2550B és MP 3350/MP 3350B gépek a kis és közepes munkacsoportoknak, addig az MP 4000/MP 4000B és MP 5000 MP/5000B berendezések a közepes és nagyobb munkacsoportoknak kínálnak ideális megoldást. Az alapkonfiguráció a másolás funkciót tartalmazza, de az eszközök opcionálisan nyomtatás és szkennelés funkciókkal is bővíthetők.

2008. március 25. 11:37

Újabb "zselés" gépeket mutatott be a Ricoh

Már Magyarországon is elérhetők a Ricoh közelmúltban bemutatott GelSprinter technológiával működő legújabb „zselés” berendezései. Az Aficio GX 2500 ideális választás azon irodák és kis munkacsoportok számára, amelyek elérhető áron akarnak színes nyomtatót vásárolni. Az Aficio GX 3000S/GX 3000SF/GX 3050SFN készülékek azoknak a kis munkacsoportoknak ajánlhatók, amelyek multifunkciós asztali gépeket igényelnek, míg az Aficio GX 7000 speciális A/3 nyomtatásra is képes.

Kulcsszavak: printer Ricoh-hu Ricoh
2008. március 6. 13:26

Ricoh - 3 milliárd forint bevétel az irodatechnikai piacon

A magyar irodatechnikai piacon működő Ricoh 3 milliárd forint forgalmat ért el a tavaly március végén zárult pénzügyi évben, s plusz-mínusz 5 százalékos eltéréssel az idei pénzügyi évben is hasonló bevétellel számol.

Kulcsszavak: +céginfo Ricoh-hu Ricoh
2008. február 1. 09:33

Új márkanevet vezet be a Ricoh

A Ricoh a 2008-as Drupa nemzetközi nyomdaipari szakkiállításon mutatja be a szakma és a nagyközönség számára új nyomtatóstratégiáját, a Ricoh ‘Pro’ márkát, valamint új színes digitális nyomtatóját.

Kulcsszavak: printer Ricoh-hu Ricoh
2008. január 23. 11:31

Zöld Tölgy Környezetbarát Termék díjat kapott a Ricoh Hungary

A környezetvédelem iránt fokozottan elkötelezett Ricoh, jelenleg az egyetlen olyan irodatechnikai berendezéseket forgalmazó vállalat Magyarországon, melynek termékei Zöld Tölgy díjat kaptak.

2007. november 6. 18:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15