Nielsen kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Nielsen

Jó nézettségi mutatókat produkál a közmédia új csatornája

Az elmúlt hétvégén startolt el a közmédia új csatornája, az M4 Sport, és az első két napon a sportcsatornák általános nézettségi szintjéhez képest különösen jó eredményeket ért el.

Kulcsszavak: Nielsen sport M4 TV
2015. július 22. 11:08

Lassan minden netező kipróbálja az online vásárlást

Világszerte egyre több fogyasztó vásárol az interneten; a fogyasztási cikkeket és szórakoztatással kapcsolatos termékeket online vásárolni szándékozók aránya duplájára emelkedett 2011 óta - derült ki a piackutató Nielsen kedden közzétett kutatásából.

2014. augusztus 27. 11:12

Már szinte minden háztartás átváltott a digitális tévévételre

November végére szinte az összes, korábban csak analóg földi vétellel rendelkező háztartás átváltott valamely más televíziós vételi lehetőségre, mindössze 18 ezer maradt vételi mód nélkül - derült ki a Nielsen Közönségmérés adataiból.

2013. december 11. 09:48

Szolgáltatókhoz és gyártókhoz ragaszkodnak a magyar mobiltulajdonosok

A Nielsen friss felmérése szerint hazánkban a fogyasztók inkább a mobilszolgáltatókhoz és a gyártókhoz ragaszkodnak. Előbbinél a megkérdezettek 87, utóbbinál 84 százaléka tart ki teljesen vagy általában.

2013. november 14. 11:17

Mire használjuk mobilunkat telefonáláson kívül?

A Nielsen legújabb felmérése rámutat arra, hogy mobilunk nemcsak nélkülözhetetlen mindennapjaink során, hanem fontos szerepet játszik vásárlási döntéseinkben is.

2013. március 18. 11:15

A tévés háztartások fele már képes a digitális vételre

A tévével rendelkező csaknem 4 millió háztartás 51 százalékának van digitális vételi lehetősége, 35 százalékuknál az analóg kábel a legjobb vételi mód, míg 14 százalékuk analóg földi antennával vagy egyedi parabolával veszi az adást - derül ki a Nielsen Közönségmérés őszi felmérésének adataiból.

2013. február 28. 08:27

Hogyan mobilozunk világszerte?

A Nielsen legújabb felmérésből kiderül, milyen eltérések és hasonlóságok figyelhetők meg a mobilhasználati szokások tekintetében világszerte. A felmérés 10 ország bevonásával készült, amelyek között az Egyesült Államok, Kína, India, Ausztrália és Dél-Korea is szerepelt.

2013. február 26. 11:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

Az Alza.hu ügyfelei mostantól a reklamált termékeket az AlzaBoxokon keresztül is visszaküldhetik. A Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban több mint 210 000 csomagautomatát működtető webáruház ismét egy újabb lépéssel közelebb került céljához, hogy hálózata a helyi közösségek számára minél hasznosabb legyen és kényelmesebbé tegye mindennapjaikat.

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

Szinte már mindenki találkozott SMS vagy e-mail formájában érkező megtévesztő üzenetekkel, amik ismert cégek arculati elemeit felhasználva, az ő nevükben kérik el az emberek személyes adatait vagy akár egyenesen banki hozzáférésüket, amit a csalók aztán vagy a dark weben értékesítenek, vagy maguk élnek vissza a megszerzett adatokkal, megkárosítva a gyanútlan embereket. A védekezésben a legfontosabb a tudatosság, ugyanakkor létezik egy egyszerű technológiai megoldás is, ami a véletlen kattintás esetén is növeli az emberek biztonságát.

2023. március 14. 20:32