Vikk.net kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Vikk.net

Az első hazai e-kötelespéldányok a Vikk.nettől

A Vikk.net (www.vikk.net) e-könyvkiadó szolgáltatta be hazánkban először az első elektronikus kötelespéldányokat az Országos Széchényi Könyvtárnak. A húsz e-könyv az internetes megjelenést követően folyamatosan került az OSZK állományába.

2001. február 26. 19:04

Olvassunk e-könyvet!

Szinte egy időben jelent meg a hazai piacon két, elektronikus könyvek terjesztésére szakosodott kiadó.

2001. január 18. 22:24

Újabb kötetek az első magyar e-könyvkiadótól

A várhatóan december 11-ig tartó próbaüzem után a jövő héten két újabb kötet megjelenésére lehet számítani a Vikk.net e-kiadónál.

Kulcsszavak: e-book Vikk.net
2000. december 10. 13:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

Ötödik alkalommal hirdette meg fiatal vezetőknek szóló pályázatát a Coaching Team Kft.; a felhívást október 17-én tették közzé a HR Festen. Az Év Fiatal Vezetője díjjal azokat kívánják elismerni, akik 40 éves korukig kimagasló eredményeket értek el vezetőként. A pályázat az úgynevezett leader szerep tudatos megélését, a vezetői képességek folyamatos fejlődésének igényét helyezi fókuszba. Újdonság, hogy idén a nevezések előtt ajánlásokat is fogadnak. 

2019. október 22. 13:26

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

Újabb fontos mérföldkövet jelenthet a hazai digitális oktatás megvalósításában, hogy idén ősztől az Európa 2000 Középiskola több mint 100, speciálisan tanuláshoz fejlesztett laptopot von be az oktatásba. A beruházásnak köszönhetően az intézményben olyan, nyugat-európai színvonalú, kooperatív tanulás valósulhat meg, amely kulcsfontosságú a technológiával szimbiózisban élő fiatal generációk számára.

2019. október 10. 18:44
online sportfogadás