Windows Phone 7 Tango kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Windows Phone 7 Tango

Nokia Lumia 610 – Május végétől hazánkban is

A finn gyártó alacsony árfekvésű, Windows Phone Refresh alapú mobilja a hó végén landol a hazai üzletek pocain. A fiatalosságot sugalló okostelefon először fehér, ciánkék és fekete színben lesz elérhető, később pedig fukszia árnyalatban is megvásárolhatjuk.

2012. május 16. 14:24

Nokia Lumia 610 NFC – Kedvező árú úttörő a Windows Phone platformon

Az Orange szolgáltató kínálatában debütál a finn gyártó mérsékelt árú okostelefonja, melyet az első érintés nélküli fizetésre alkalmas Windows Phone alapú mobilként üdvözölhetünk.

2012. április 12. 12:34

Windows Phone Tango: akár nyolc alkalmazás is futhat a háttérben

A korábbi információk alapján azt gondolhattuk, hogy csak a gyengébb felszereltségű mobilok számára kedveznek az új Windows Phone rendszerben alkalmazott változtatások, de az XDA fórum jóvoltából kiderült, hogy ez nincs így. A Tango kiszivárgott ROM-ja arról árulkodik, hogy a rendszer megfelelő vassal a „talpa alatt” akár 8 háttérben futó alkalmazást is ki képes szolgálni.

2012. március 21. 17:49

Windows Phone Refresh-sel támad a ZTE Mimosa

A kínai gyártó szerény felszereltségű, WP Tango Refresh alapú üdvöskéje nem tévesztendő össze a bivalyerős, Android 4.0 rendszerű Mimosa X-szel. A Metro felhasználói felülettel érkező Mimosa 800MHz-es processzort és 256MB RAM-ot tudhat magáénak, tehát egy vérbeli belépő szintű WP mobilt ismerhetünk meg „személyében”.

2012. március 21. 14:44

Windows Phone Refresh: Tango helyett

Április elején érkezhet meg az eddig Tango néven ismert Windows Phone változat, a Refresh. A platform alacsonyabb árszegmensbe való betörését elősegítő rendszerverzió nem tartogat túl sok meglepetést.

2012. március 14. 13:36

Hivatalossá váltak a Windows Phone Tango rendszerkövetelményei

A Microsoft megerősítette a Windows Phone Tango korábban leleplezett hardveres megkötéseit, melyek szerint elegendő 256MB RAM az operációs rendszer futtatásához.

2012. március 9. 11:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15