közbeszerzés kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: közbeszerzés

Közbeszerzési listán az SAP

Egyszerűsödött az SAP vagy azzal egyenértékű megoldások beszerzése a közszféra számára. Az erről szóló megállapodást a szoftvercég és a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság (KEF) kötötte meg az elmúlt hetekben.

Kulcsszavak: közbeszerzés SAP
2014. május 9. 10:11

Megamegrendelés a Vodafone-nak a kormányzati szervektől

A kormány arra hatalmazta fel a nemzeti fejlesztési minisztert, hogy adjon közös megrendelést a központosított közbeszerzésre kötelezett szervek mobil távközlési szolgáltatásainak ellátására - jelent meg a legutóbbi Magyar Közlönyben. A mobilszolgáltatást 2014-15-re a közelmúltban a Vodafone nyerte el közbeszerzésen. A határozat szerint a határidő azonnali.

2014. február 21. 10:50

Elektronikus beszerzési rendszer a MÁV-nál

A MÁV Zrt. elektronikus beszerzési rendszert vezetett be: az e-Beszerzéssel költséghatékonyabbá, gyorsabbá válnak a beszerzési folyamatok, várhatóan 85%-kal csökken a papírfelhasználás és 30%-kal a ráfordított munkaidő. Emellett a vállalkozások számára egyszerűsödik és jelentős gyorsul az ajánlattétel, valamint a beszerzési eljárás folyamata.

Kulcsszavak: közbeszerzés MÁV
2012. április 12. 10:24

Kinevezéssel erősítené kormányzati értékesítését a Microsoft Magyarország

Január 16-ától Sagyibó Viktor kormányzati üzletág igazgatóként felelős a Microsoft Magyarország állami szektorral kapcsolatos üzleti területeiért. A szakember 2008 óta dolgozik a Microsoftnál, mostani kinevezése előtt a központi kormányzat értékesítéseiért felelt.

2012. január 24. 08:03

Központosított közbeszerzés mobilszolgáltatásra nettó másfélmilliárdért

Becsült értéken nettó másfélmilliárd forint értékben irt ki központosított közbeszerzési tendert mobil távközlési szolgáltatásokra a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság - az európai közbeszerzési portálon megjelent felhívás szerint.

2012. január 6. 08:40

Tízmilliárdos közbeszerzési kiírás szoftver-licencekre

Tárgyalásos, kétfordulós közbeszerzésen kíván 10,5 milliárd forintért szoftver-licenceket beszerezni a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság - a felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Kulcsszavak: közbeszerzés
2011. november 26. 10:03

Az eSOLUTION fejlesztheti a Közbeszerzések Tanácsa portálját

Az eredetileg becsült nettó 25 millió forint helyett nettó 23 millió 950 ezer forintért vállalta az eSOLUTION Számítástechnikai és Szolgáltató Kft. a Közbeszerzések Tanácsa portáljának a kifejlesztését - az eredmény a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Kulcsszavak: közbeszerzés
2011. május 17. 08:27

Bírósági számítógépekre pályáztat az OIT

A kiíráson számítógépek, szerverek, kiegészítők, perifériák és az ezekhez kapcsolódó informatikai szolgáltatások szállítására várnak ajánlatot.

Kulcsszavak: közbeszerzés pályázat
2011. május 2. 11:45

A Magyar Posta egyeztetett a KDB-vel az informatikai tender kiírása előtt

A Magyar Posta az 1,8 milliárd forintos informatikai beszerzés előtt részletesen egyeztetett a Közbeszerzési Döntőbizottsággal (KDB), és az elfogadta az álláspontjukat - tájékoztatta a posta az MTI-t.

2011. március 23. 08:06

Milliárdos szoftverbeszerzés a Magyar Postánál

Hirdetmény nélküli tárgyalásos - egyszereplős - tendert írt ki a Magyar Posta Zrt. "Integrált Posta Hálózat rendszerének és hozzá kapcsolódó alrendszereinek szoftver támogatása" címmel, a JET-SOL Kft. közel nettó 1,8 milliárd forintért szállítja a szoftvert.

2011. március 16. 09:19

A Freesoft informatikai rendszert épít az ítélőtábláknak

A Freesoft Nyrt. a Legfelsőbb Bíróság és az ítélőtáblák munkáját segítő informatikai rendszert építhet ki az Országos Igazságszolgáltatási Tanács Hivatala közbeszerzési tenderének nyerteseként. A vállalási díj nettó 262,5 millió forint, amely teljes egészében az idén fog realizálódni - közölte a társaság kedden a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

2011. március 9. 09:26

Kilencmilliárd forintos számítástechnikai tendert írt ki a KSZF

A Központi Szolgáltatási Főigazgatóság (KSZF) két évre, 9 milliárd forintos keretre írt ki nyílt közbeszerzést hálózati aktív és passzív eszközök szállítására, valamint az ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokra - a felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Kulcsszavak: közbeszerzés
2011. február 14. 09:06

A Navigator üzemeltetheti a MÁV-Start Zrt. informatikai rendszerét

A MÁV-Start Zrt. a NAVIGATOR Informatika Zrt.-t bízta meg informatikai rendszerének üzemeltetésével és karbantartásával. A NAVIGATOR többek között 1281 munkaállomás, 690 kiegészítő eszköz, és 27 szerver üzemeltetését, és távmenedzsmentjét látja el. A megbízás 1 évre szól, és több mint 60 millió forint értékű.

2010. szeptember 1. 09:58

Informatikai szolgáltatásokat vásárol a MÁV-START Zrt.

Informatikai szolgáltatásokat vásárol a MÁV-START Zrt. nyílt közbeszerzési eljárás keretében. A legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben megjelent felhívás szerint az ajánlatokat május 25-éig lehet beadni, az eredményt június 9-én hirdetik ki. A tervek szerint a szerződést június 29-éig kötnék meg.

2010. április 13. 08:40

Egymilliós közbeszerzési bírság a Kopint-Datorgnak

Indokolatlanul mellőzte konzorciumvezetőként a közbeszerzést az elektronikus levéltár tervezése kapcsán a Kopint-Datorg Infokommunikációs Zrt., ezért 1 millió forint pénzbírságra büntette a Közbeszerzési Döntőbizottság (KDB) - a határozat a Közbeszerzések Tanácsa honlapján olvasható.

2010. március 25. 12:20

Megvette a parlament az új képviselők számítógépeit

Nettó 120 millió forintért az Albacomp RI Rendszerintegrációs Kft. - mint legolcsóbb ajánlattevő - szállíthatja le az új parlamenti képviselők 400 laptopját, az Országgyűlés Hivatala által kiírt hirdetmény nélküli tárgyalásos közbeszerzés eredménye a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

2010. március 23. 08:40

A Magyar Telekom fél áron nyerte a HM mobil tenderét

Az eredetileg becsült nettó 951 millió forint helyett 491 millióval nyerte a Magyar Telekom Távközlési Nyrt. a Honvédelmi Minisztérium Fejlesztési és Logisztikai Ügynöksége által mobil távközlési szolgáltatásra kiírt, hirdetmény közzétételével indult, tárgyalásos közbeszerzését.

2010. február 8. 08:43

Az Albacomp szállíthatja a Közbeszerzések Tanácsa informatikai rendszerét

Az Albacomp RI Rendszerintegrációs Kft. szállíthatja a Közbeszerzések Tanácsa informatikai rendszerét, miután nettó 77 millió forintos ajánlatával elnyerte az erre kiírt közbeszerzést - az eredmény a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

2010. február 4. 09:17

Félmilliárdért fejleszteti tovább hálózati szoftverét a Magyar Posta

Egyetlen ajánlattevőként a JeT-SOL Számítástechnikai Szolgáltató Kereskedelmi és Beruházási Kft. fejlesztheti tovább a Magyar Posta Zrt. hálózati szoftverét nettó 498 millió forintért - az eredmény a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

2010. február 2. 10:42

A kormány visszavonja az infokommunikációs stratégiára kiírt közbeszerzést

A kormány visszavonja a nemzeti infokommunikációs stratégiára kiírt közbeszerzést, miután a parlament gazdasági bizottságának informatikai és távközlési albizottsága keddi ülésén a képviselők fele ellenezte a tendert.

Kulcsszavak: közbeszerzés
2010. január 20. 09:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

Többek között a roaminggal és a határozott időre szóló szerződésekkel kapcsolatos előírásokat ellenőrzi majd a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az idei felügyeleti terve alapján. A szolgáltatók kötbérkezelési folyamatai a korábbi évekhez hasonlóan idén is a fókuszban lesznek. Jó hír, hogy a nemzetközi hívások tavalytól érvényes árcsökkentési uniós előírását megfelelően alkalmazták a hazai szolgáltatók.

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

Az SAP ökosztisztémában és a régióban is kiemelt szerepet betöltő budapesti fejlesztőközpont új üzletágat indít, melyhez első fázisban 20 magasan képzett informatikai szakembert keres. Ezzel a céges utazások szervezésére és költségelszámolásokra szakosodott SAP Concur is felkerül a szervezet termékpalettájára.

2020. február 14. 10:33
online sportfogadás