tárhely-szolgáltatás kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: tárhely-szolgáltatás

50 GB-os tárhely extra kedvezménnyel

A Honor 1 eurócentért adja az 50 GB-os felhőalapú tárhely szolgáltatását az első hónapban 2018 november 30-ig. A Honor Mobile Cloud segítségével ezentúl a felhasználók egyszerűen, biztonságosan és rendkívül kedvező áron szinkronizálhatják telefonos adataikat és végezhetnek biztonsági mentést.

2018. november 19. 16:51

Integrált tárhelykezelés, mobilitás és adatvédelem a Dell EMC SC sorozatú tárolóira

A Dell EMC bejelentette, hogy kibővítette az SC sorozatú (korábbi nevén Compellent) tárolók képességeit, amelyek a középvállalati piaci szegmensben már bizonyítottak. Így az SC sorozatú modellek így már együttműködnek a világ vezető tárhelykezelési, mobilitási és adatvédelmi megoldásaival, ami korábban csak az EMC ügyfelei számára volt elérhető.

2016. október 25. 09:55

Csökkenti a OneDrive tárhelyeket a Microsoft

A Microsoft komoly lépésre szánta el magát. A technológiai óriás úgy döntött, kevesebb felhőtárhelyet biztosít felhasználói számára. Ez a legdrasztikusabban az ingyenes fiókokat érinti.

2015. november 4. 17:22

Számos újdonság az androidos Dropbox alkalmazásban

A Dropbox frissítette androidos alkalmazását, ami az új fejlesztéseknek köszönhetően már a PDF fájlok megtekintésére és a dokumentumokon belüli keresésre is lehetőséget nyújt a felhasználóknak.

2015. március 16. 11:23

100GB OneDrive tárhelyet kaphatnak a Dropbox felhasználók

Csupán engedélyeznünk kell, hogy a OneDrive hozzáférjen Dropbox fiókunkhoz, hogy oda menthesse a saját használati útmutatóját, s jutalmul 100GB OneDrive tárhelyet kapunk, amit 1 évig díjmentesen használhatunk.

2015. február 23. 17:08

Tegyen az online biztonságért, 2 GB-nyi extra Google Drive-tárhely jár érte

Idén 11 éve, hogy minden  februárban megtartják a Biztonságosabb Internet Világnapját (Safer Internet Day), ami a tudatosabb és biztonságosabb internethasználatra hívja fel a figyelmet. A Google konkrét tippekkel biztat a biztonságosabb internetezésre: az ellenőrzés pár kattintás, amit ha február 17-ig megcsinálnak a felhasználók, 2 GB plusz tárhelyet kapnak a Google Drive-ban.

2015. február 11. 10:16

A Windows Phone felhasználók is használhatják a Dropboxot

Végre elérhetővé vált Windows Phone-ra a Dropbox online felhő szolgáltatás hivatalos alkalmazása, amely így a OneDrive-hoz hasonlóan több platfromon átívelő megoldást kínál a Microsoft felhasználóinak.

2015. január 26. 13:35

Partnerségre lépett az Office és a Dropbox

A Dropbox felhőtárhely-szolgáltatás a jövőben az Office-szal együttműködésben lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy Office dokumentumaikat az eredeti alkalmazáson keresztül tekinthessék meg és szerkeszthessék.

2014. november 11. 16:51

Az Office 365 felhasználók korlátlan OneDrive tárhelyet kapnak

A Microsoft bejelentette, hogy korlátlan felhőtárhelyet kínál az Office 365 felhasználóknak. A tegnaptól életbe lépett változásokat az otthoni, magán és egyetemi előfizetők vehetik igénybe.

 

2014. október 28. 15:12

Gyorsabb és olcsóbb adatelérés az EXPAndrive virtuális tárhely-menedzselő rendszerrel

Az Expandrive virtuális tárhely-menedzselő rendszer költséghatékonyabb, de szolgáltatásaiban gazdagabb alternatívát ígér a vállalati storage megoldások területén.

2014. október 28. 14:34

Hive – ingyenes és korlátlan felhőtárhely

Bosszankodhatnak a felhőtárhely-szolgáltatók, egy új belépő ugyanis jól odacsapott nekik. A Hive nevű szolgáltató ingyenes és korlátlan felhőtárhelyet kínál a felhasználóknak.

2014. október 18. 14:43

A Google Drive oktatási verziója ingyenes és korlátlan tárhelyet kínál

A Google kiadta Drive tárhely-szolgáltatásának oktatási verzióját, a Drive for Educationt. A megoldás telejsen ingyenes a tanárok és diákok számára.

2014. október 1. 16:41

10 gigabájt fájltámogatást kap a OneDrive

Amióta OneDrive névre váltott a Microsoft SkyDrive tárhely szolgáltatása, számos jó dolog történt a házuk táján. A vállalat csökkentette az árat, és ingyen tárhelyet is kínált az Office 365 felhasználóknak. Most még tovább fokozta a felhasználói élményt.

2014. szeptember 11. 17:21

1 terabájt tárhelyet ad előfizetőinek a Dropbox

A Dropbox szerdán jelentette be, hogy a Pro csomag felhasználói számára több tárhelyet kínál olcsóbb áron, valamint jobb megosztási opciókat is.

2014. augusztus 28. 17:22

SUSE Cloud 4: OpenStack alapú privát felhő VMware támogatással

Megjelent az OpenStack-disztribúció legújabb verziója, a SUSE Cloud 4, privát felhő infrastruktúrák kiépítésére szolgál. A SUSE Cloud rendszerrel a SUSE az elsők között hozott létre OpenStack alapú felhőmegoldást.

2014. augusztus 14. 09:41

1 terabyte felhőtárhelyet ad a Microsoft

Lassan elköteleződött a Microsoft a felhőmegoldások mellett. Ez a dobása azonban mégis zavarba ejtő.

2014. július 18. 11:08

Még több ingyen tárhely a OneDrive-val

A Microsoft felhő tárhely-szolgáltatását februárban keresztelte át OneDrive-ra, mely a felhasználók számára 7 giga ingyenes tárhelyet kínált egészen mostanáig. A vállalat most úgy döntött, 15 gigára emeli a rendelkezésre álló kapacitást, az Office 365 felhasználók pedig 1 terrát kapnak.

2014. június 24. 15:19

100 giga felhőtárhely jár az Asus PC-vásárlóknak

Egyes ASUS PC-vásárlók ingyenesen juthatnak hozzá az extra felhő-tárterülethez . Az asztali és "All-in-One" PC vásárlók 100 giga extra tárhelyet kapnak a vállalattól egy évig.

2014. május 8. 16:33

Mi történik adatainkkal, ha szerződést bontunk a tárhelyszolgáltatóval?

A legtöbb kis- és középvállalkozás különböző hosztingcégeknél bérel weboldalának tárhelyet. Arra azonban kevesen gondolnak, vajon mi történik az adatokkal olyankor, amikor fel szeretnék bontani a szerződést, pedig fontos kérdés.

2014. április 25. 14:52

Megújul a Dropbox

Új funkcióval bővül a Dropbox. A felhasználók eszközeiken munkahelyi és személyes profillal is használhatják a szolgáltatást, és ehhez még ki sem kell lépni, hanem a kettő egy fiókon belül kezelhető.

2014. március 24. 09:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

A koronavírus-válság jelentős változásokat hozott a bankszektornak a 2020-as évben: bevezették a hiteltörlesztési moratóriumot, megsokszorozódtak a hitelprogramok, valamint az új helyzet következtében a digitalizáció is felgyorsult. 

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

Az oltóanyagok létfontosságú lépést jelentenek a világ koronavírus-járvány elleni küzdelmében, ugyanakkor mindez visszaélésekre is lehetőséget ad a csalók és álhírterjesztők számára. Az IT biztonsági megoldásokat fejlesztő ESET bemutatja a leggyakoribb, vakcinával kapcsolatos jellemző átveréseket, amellyel megpróbálnak hozzáférni a személyes adatainkhoz vagy a pénztárcánkhoz. 

2021. április 19. 14:58