1400 új munkatársat keres az Oracle Európában cloud szolgáltatásainak támogatásához

forrás: Prím Online, 2016. január 14. 15:50

Az Oracle bejelentette munkaerő toborzási kampányát Európában, a Közel- Keleten és Afrikában (EMEA régió), amelynek keretében 1400 új, a felhővel foglalkozó értékesítési szakembert keresnek.

Az új szakembereket 6 helyszínre keresik: Amszterdam (Hollandia), Dublin (Írország), Malaga (Spanyolország), Prága (Csehország) valamint Kairó és Dubai a Közel- Keleti térségből.

 

Az Oracle olyan új munkatársakat keres az egész EMEA régióban, akik motivált értékesítési szakemberek, a 2-3 évnyi gyakorlattal rendelkező munkaerőtől a nagyon tapasztalt szenior értékesítési szakemberekig. 

 

A felhő alapú megoldásokat értékesítő munkaerő növelése mellett az Oracle új értékesítési központokba is beruház Amszterdamban és Kairóban, valamint még ebben az évben további korszerű irodákat nyit Dubaiban, Dublinban és Prágában. 

 

Az 1400 új felhő megoldásokat értékesítő munkatárs toborzásának több millió dolláros beruházásával az Oracle az iparág legteljesebb cloud computing portfólióját támogatja.  A vállalat jelenleg 600 különböző felhő alkalmazást kínál, amely az átfogó on-premise (helyszíni) hardver és szoftver ajánlatokkal kombinálva a vállalatok informatikai infrastruktúrájának a teljes körű kezelhetőségét biztosítja és segíti a zökkenőmentes átállást  felhőbe alapú megoldásokra. . Az elmúlt fél évben az Oracle közel 1500 új SaaS (Software-as-a-Service) és több mint 2100 új PaaS (Platform-as-a-Service) ügyfélre tett szert.

 

Kulcsszavak: Oracle felhő alapú IT

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50