A Panasonic 30 éve támogatja TOP szponzorként az olimpiát

forrás: Prím Online, 2018. február 6. 13:20

A Panasonic az olimpiai játékok TOP szponzoraként és hivatalos nemzetközi paralimpiai partnerként támogatja a főként a koreai Pjongcsang városában megrendezésre kerülő XXIII. Téli Olimpiai Játékokat és a XII. Téli Paralimpiai Játékokat. A rangos eseményen 19 sportoló, köztük éremesélyesek is képviselik hazánkat.

A Panasonic nemrég bejelentette, hogy a szponzoráció részeként többféle marketingtevékenységet indít. A tevékenységekkel a vállalat a sport tündöklő és izgalmas világát kívánja mindenkihez eljuttatni, miközben az olimpiai és paralimpiai mozgalmat is gondozza. A cég 30 éve meghatározó résztvevője a legnagyobb sporteseményeknek, és minden nap azon dolgozik, hogy olyan innovációt nyújtson a szurkolóknak, aminek köszönhetően szenvedélyüket és olimpiai rajongásukat kiélhetik.

 

A Panasonic öt darab ultranagy fényerejű, 4K kompatibilis PT-RQ32K projektort fog működtetni a Pjongcsangban, az Olimpiai Műsorszóró Szolgáltató (OBS) és a Japán Műsorszóró Vállalat (NHK) mellett felállított Nemzetközi Műsorszóró Központban (IBC) található 8K vetítőteremben. Az így megjelenített, következő generációs, ultranagy precizitású képminőséget képviselő 8K és HDR képekkel a Panasonic az olimpiák történelmében először új sportesemény-megjelenítési stílust mutat be olyan rendkívül élethű képekkel, amelyek már a sportközvetítések jövőjét harangozzák be a 2020-as tokiói olimpiai játékok előtt.

 

Az olimpiai és paralimpiai mozgalmak eszméinek jegyében a tokiói Panasonic Center különböző promócionális kezdeményezéseket valósít meg. Az első emeleten található általános kiállítási térben három téma - sport, kultúra és oktatás - mentén rendeznek interaktív kiállítást, a NEXT Communication rendezvénytérben pedig a tevékenységek széles kínálatából válogathatnak majd az érdeklődők, köztük a következő generációt képviselő fiatalok és gyerekek is, akik nagy számban vehetnek részt az eseményeken. A Panasonic Ariakéban, a 2020-as tokiói olimpiai és paralimpiai játékok egyik fő helyszínén kívánja ápolni a mozgalmak szellemiségét.

 

 

Az említett tevékenységeken kívül a tokiói Panasonic Center a Nemzetközi Olimpiai Bizottsággal közösen egy különleges kiállítást is bemutat a 2018-as pjongcsangi téli olimpiai játékok idején. Az első emeleten egy új szekcióban tekinthetők majd meg a 2018-as pjongcsangi téli ötkarikás játékokhoz kapcsolódó értékes tartalmak, hogy a nézők videókon és egyéb médiatípusokon keresztül élhessék át a versenyek izgalmát.

 

A Panasonic február 22-24. között, három napon keresztül szervez eseményeket a „Tokyo 2020 Live Site in 2018” projekttel közösen. A projektet Tokió városvezetése és a Tokiói Olimpiai és Paralimpiai Szervezőbizottság valósítja meg az ariakei Symbol Promenade Parkban, hogy ezzel is növeljék a 2018-as pjongcsangi téli ötkarikás játékok körüli érdeklődést és támogassák a mozgalmat.

 

A Panasonic korábbi szponzorációs tevékenységeit a vállalat Facebook oldalán és az olimpiai és paralimpiai játékok hivatalos honlapján lehet megtekinteni. A játékok ideje alatt a Panasonic ezeken a felületeken nyújt majd naprakész híreket a helyszíni tevékenységeiről, hogy az egész világgal megossza a 2018-as téli olimpiai és paralimpiai játékok szenvedélyes izgalmait.

 

A rangos eseményen 19 magyar sportoló 6 sportágban – alpesi sízés, északi sízés, gyorskorcsolya, műkorcsolya és jégtánc, rövidpályás gyorskorcsolya, valamint szabad stílusú sízés – képviseli hazánkat. Köztük van a világ- és Európa-bajnok Liu Shaolin Sándor és testvére, Liu Shaoang, valamint az alpesi síző Hozmann Szonja, aki 16 évével a magyar delegáció legfiatalabb tagja.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50